skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

1.483 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.483 reviews in totaal

skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.

Reviews voor skins.nl

Extra

De ervaring bij Skins is altijd heel fijn. Zen, chique en anders dan bij een Douglas of Ici Paris. Daar kan ik niet meer slagen. Skins blijft een luxe ervaring.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Heel veel plezier gewenst met jouw recente bestelling.
net verpakt en snel geleverd. Het Moederdagpakket vond ik erg tegenvallen, zonde van het geld. Het voelt aan als een doosje met samples en testertjes.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het gegeven feedback!
Zo leuk !!! Ik houd van de Skins boxen lekker van alles uitproberen ❤️en geloof me ik heb er al heel wat gekocht met veel plezier.
Antwoord van skins.nl
Wat leuk om te lezen dat de Skins Boxen zo goed in de smaak vallen. Wij wensen je heel veel plezier met deze editie, en wij hopen je in de toekomst te kunnen blijven verrassen met nieuwe lanceringen.

Bestelling prima verlopen..

Alles helemaal prima verlopen.. snelle levering.. (kleine kanttekening)..Helaas alleen een folder van een ander soortgelijk geurtje.. Geen proefje.. Beetje raar.
de Skinsbox is een feestje om te geven ! heerlijke parfums en verzorgingsprodukten om je dierbaren mee te verwennen
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat leuk om te horen dat de Skins Box zo goed in de smaak valt! Wij wensen je er heel veel plezier mee.
Fijne webshop en goede werknemers. Ik ken alleen de winkel in Groningen en wordt er goed geholpen.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wat leuk dat je ons online en in Groningen hebt gevonden. Wij wensen je heel veel plezier met jouw recente bestelling.
Service is beter dan de normale parfumerie ik kom graag bij skins bijna paar keer per maand
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat de service naar verwachting is geweest. Wij wensen je heel veel plezier met jouw recente bestelling
De goede beschrijving van parfums, het uitgebreide assortiment met steeds weer nieuwe merken, het eerst uit kunnen proberen van een parfum doordat er eerst een sample besteld kan worden. Na de snelle levering, voelt het als het uitpakken van een cadeautje door de gratis meegeleverde samples
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat jouw (online) winkelervaring zo positief is geweest. Wij danken je dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Uiteraard ontzettend veel plezier gewenst met jouw aankopen! Met vriendelijke groet, Skins
Personeel neemt uitgebreid de tijd voor je Zijn open en eerlijk overzichtelijke winkels
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wat fijn om te horen dat je zowel online als in de fysieke boutiques goed geholpen wordt. Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling
KK
Karin K.
Bestelling was snel geleverd en de producten mascara en lippotlood Ilia heel fijn
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest
Klanten uitnodigen voor avonden. Krijg via fysbook wel leuke avonden te zien maar nog nooit uitgenodigd
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment en de feedback!
Super service online en online in Gent Skins winkel. Vriendelijke personeel. Echt tevreden
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat leuk om te horen dat de ervaring zowel in de boutique als online naar wens is geweest.

Prima 👍🏼

Fijn om probeersets te krijgen van Diptyque helaas zat er 1 bij die een straaltje spoot en lekte dus daar heb ik maar 3x mee kunnen spuiten,maar dat kan gebeuren ,verder tevreden ga zeker nog bestellen
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de feedback, wat vervelend om te horen dat er een probleem was met de bestelde sample. Wij nodigen je graag uit om contact op te nemen met onze Customer Experience team voor verdere ondersteuning.
Altijd goed en compleet, goed communicatie, mooie producten, fijne experience
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment!
Snelle levering en productomschrijvingen zijn goed. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling!
Heerlijke parfum gehad Mis toch vaak de proefjes voor wat nieuws bij de bestellingen
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je beoordeling! Samples kun je selecteren in het winkelmandje zoals je dat ook bij jouw eerste bestelling hebt gedaan. Wanneer deze stap wordt overgeslagen dan vervalt helaas het aanbod. Hopelijk lukt het de volgende keer weer!
Net als altijd zeer tevreden! Snelle levering, super nette verpakking.
Super snel verzonden. Heel netjes ingepakt. Heel mooi product ontvangen
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!

Tevreden klant

Fijn dat het mogelijk is om zelf een sample set samen te stellen. Ook werd mijn bestelling snel geleverd.
Antwoord van skins.nl
Wat leuk om te horen dat je gebruik maakt van onze Sample Service. Wij wensen je heel veel plezier met het ontdekken van de parfums uit jouw set!
NV
Nessa V.
Betrouwbare shop! Verzending = snel. En heel fijn dat je parfum samples kan kopen
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling!