skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

1.491 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.491 reviews in totaal

skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.

Reviews voor skins.nl

Product besteld voor Moederdag, verzending niet binnen afgesproken norm. Berichtje gestuurd waarop zonder enkele empathie werd gereageerd en geen update over wanneer de bestelling wel zou komen. Na 5 dagen ineens een automatische melding dat het product niet meer op voorraad is. Wederom geen empathie of compensatie. Waardeloos.
Makkelijk bestellen via de site, in de winkel op Gelderlandplein wordt je altijd vriendelijk behandeld. Kortom top winkel
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat de ervaring online als in de boutique zo goed is bevallen! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Skins
Wat een leuke geurtje. En nog meer. De kokosnoot is een component die maakt dit geurtje heel bijzonder. Bedankt.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat leuk om te horen dat het parfum zo goed in de smaak is gevallen. Wij wensen je er heel veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Skins

Skins maakt me blij

Heel erg veel producten en geuren zijn echt heerlijk. Het is mijn favoriete winkel bij uitstek! Goede professionele service in de winkel en ook online bestellingen zijn goed en zijn er snel.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat je ervaring bij ons zo positief is geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Skins
Het zijn heerlijke geuren meestal, maar in de sample s zit erg weinig voor veel geld.
Antwoord van skins.nl
Fijn om te lezen dat de geuren naar wens zijn. Jouw feedback zullen wij intern gaan oppakken, veel dank hiervoor.

keurig

Ik plaats geregeld een bestelling bij Skins en alles komt snel en keurig verzorgd binnen.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij wensen je veel plezier met jouw recente bestelling. Met vriendelijke groet, Skins
Helaas is mijn moederdag box flink beschadigd binnen gekomen. (Buitenkant) de inhoud is goed, maar toch minder leuk geven zo.
Antwoord van skins.nl
Wat jammer om te horen dat er een probleem is met jouw bestelling, wij nodigen je uit om contact op te nemen met onze Customer Experience team zodat wij het probleem voor je kunnen oplossen.
Mooie producten en snel geleverd. Ik heb echter besteld omdat ik werd gelokt met een kadootje voor mijn aanstaande verjaardag. Die zou ik krijgen bij een bestelling. Die heb ik helaas niet gekregen.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je bericht, wat vervelend dat het cadeau niet in deze bestelling is geleverd. We nodigen je graag uit om contact op te nemen met onze Customer Experience team via webshop@skins.nl zodat wij dit voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Skins
Monsters zijn prima, heel fijn. Kreeg alleen de verpakking heel moeilijk open, alles vloog uiteindelijk door de lucht…. Zal vast mijn onhandigheid zijn geweest.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je beoordeling, wij wensen je heel veel plezier met het ontdekken van de parfums. Met vriendelijke groet, Skins
Bij mijn laatste online bestelling 2 artikelen niet aanwezig 🥴
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback, wat vervelend om te horen! We nodigen je graag uit om contact op te nemen met onze Customer Experience team zodat wij je verder kunnen helpen.
Sneller verzenden zoals afgesproken
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback! Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling een vertraging heeft opgelopen. Inmiddels hebben wij jou hierover per e-mail een oplossing aangeboden.
Snelle verzending, goede website met snelle vindbaarheid van producten. Sample sets zijn fantastisch om producten eerst te testen. Erg tevreden met Skins en hun ruime, mooie assortiment!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je beoordeling n.a.v. jouw recente aankoop bij Skins. Wat ontzettend fijn te horen dat je ervaring zo positief is geweest, we danken je voor het compliment. Met vriendelijke groet, Skins
Lekker luchtje besteld en dit werd snel geleverd. In een mooie doos. Het uitpakken gaf een gevoel van luxe. Van de verpakking tot er met de pakbon. Alles was mooi en netjes
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je positieve beoordeling, wij wensen je heel veel plezier met jouw recente online bestelling!
Snelle levering,alleen jammer hoe duur ook,geen sampels,hoort zowiezo een proefje van je nieuwe geur bij te zitten.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback! Bij online bestellingen kun je vanaf €20 zelf een selectie aan samples selecteren om jouw aankoop te voorzien van extra gifts. Let daarbij op dat de bestelling inhoudelijk aan de geldende voorwaarden voldoet. Word er geen sample selectie doorgegeven? Dan vervalt helaas het recht op deze service. Met vriendelijke groet, Skins
De medewerkers zijn erg behulpzaam en deskundig. In de winkel heerst verder een hele fijne sfeer.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat jouw ervaring zowel in de boutique als online zo positief zijn geweest. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Skins
+ Prachtige geuren in de Fragrance box ! + Fijne website , overzichtelijk en goede informatie + Prima service, snelle levering ! - - In korte tijd is prijs wel snel gestegen !
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de positieve beoordeling, wij wensen je heel veel plezier met het ontdekken van de parfums uit deze box. Met vriendelijke groet, Skins
Prachtige produkten, veel bijzondere keuzes. Snelle en zorgvuldige verzending.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Skins