skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

1.491 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.491 reviews in totaal

skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.

Reviews voor skins.nl

Altijd Positief emoties!Ales is prima!,meer leuke eventen met parfumeer.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat leuk om te horen dat onze events zo goed zijn bevallen. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Skins
Ik heb dit parfum gekocht. Ik heb het eerder ook gehad, maar helaas blijft het guur helemaal niet hangen — zelfs geen uur. De houdbaarheid is echt heel, heel, heel slecht en dat vind ik erg vreemd.
Antwoord van skins.nl
Wat jammer dat je niet tevreden bent met jouw recente aankoop. Neem gerust contact op met onze Customer Experience team zodat wij je verder kunnen helpen.
CD
Claudia d.
Favoriete shop, heerlijk om te shoppen…en alles klopt hier, en snel bezorgd.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw winkelervaring bij Skins. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Skins
Altijd goede service en snelle levering. Ik kom ook graag in de boutique in Laren.
Antwoord van skins.nl
Wat leuk om te horen dat jouw ervaring online en in de boutique in Laren zo positief zijn geweest. Dankjewel voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Skins
De gratis proefles vindt ik altijd erg leuk ! En snel verzonden
Antwoord van skins.nl
Wat leuk dat je gebruik hebt gemaakt van onze Sample Service, dit is dé manier om op afstand kennis te maken met onze parfum collectie. Wij wensen je heel veel plezier met het ontdekken van de geuren. Met vriendelijke groet, Skins
Niks het geurtje wat ik gekocht heb daar ben ik verliefd op. Hij ruikt goed bij mij. En ik heb 5 andere dames het geurtje door geappt. Ze werden ook verliefd. Vg Edith
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de parfum, wat leuk om te horen dat jij (en jouw omgeving) zo enthousiast zijn erover. Wij wensen je er heel veel plezier van! Met vriendelijke groet, Skins
JH
Jeanny H.
Altijd een bijzondere ervaring de wereld van de niche geuren! Prachtige winkels en geweldig personeel!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het mooie compliment, wat fijn om te horen dat de beleving zo positief is geweest. Dat is uiteraard ook ons streven, wij leuk om te lezen dat dit zo wordt ervaren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Skins
Ik heb nu al een aantal keer mailcontact gehad en krijg geen passende oplossing.
Antwoord van skins.nl
Wat jammer dat je je niet kunt vinden in het reeds gegevens antwoord. Wij hebben jouw vraag beantwoord op basis van de data die bij ons beschikbaar is over de samenstelling van jouw recente bestelling. Helaas kunnen wij hier geen andere conclusie uit trekken dan al gecommuniceerd per e-mail.
de cadeautje waren echt zo leuk en verzending was ook best wel snel
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de snelle levering en uiteraard het cadeau. Wij wensen je er heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Skins
Jullie hebben mooie fijne producten. Alleen lang wachten voordat er weer iets op voorraad is. Bijv Salle de privee
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je compliment en feedback! Het kan soms wat langer duren voordat er voorraad beschikbaar is doordat de producten van sommige merken niet op grote schaal worden geproduceerd. Zeker de kleinere onafhankelijke merken hebben een ander productieproces dan bijvoorbeeld grotere spelers op de markt. Wij hopen je gauw weer te mogen verblijden met jouw favoriete producten. Met vriendelijke groet, Skins
Netjes verpakt en snel geleverd, heerlijke geur, krijg positieve reactie’s over de geur. Ben hier heel blij mee
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn dat de parfum zo goed in de smaak valt. Wij wensen je er heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Skins
De geuren , die je niet kunt kopen bij een duoglas da ect ect.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de parfums uit onze collectie. Wij streven ernaar om verborgen parels aan onze klanten te kunnen introduceren, leuk om horen dat je dat ook zo ervaart! Met vriendelijke groet, Skins

Top

Veel assortiment en altijd lekkere parfums
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wat fijn om te horen dat de parfum collectie zo goed in de smaak valt. Wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Skins
Bestelling super snel bezorgd terwijl ik in Spanje woon. En een heerlijke nieuwe geur ontdekt
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je ook op afstand nog kan genieten van onze producten. Heel veel plezier gewenst met jouw recente bestelling! Met vriendelijke groet, Skins
Wordt snel geleverd en heel netjes verpakt 👌 zeer tevreden
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Skins
Snelle levering en topproducten. Bij deze order nvt maar een vorige order helaas deels moeten retouren waarbij ik de klantenservice heb geraadpleegd. Fantastische ervaring en comfortabel retourproces. Nu lekker genieten van mijn parfum!
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat het retourproces en contact met ons team zo goed is bevallen. Fijn dat de tweede bestelling helemaal naar wens is, wij wensen je er heel veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Skins
Geen flesjes maar matig gevulde sampler flacons. De advertentie was misleidend, daarop stonden kleine flesje. En het geurtje dat ik lekker vond is niet meer te krijgen. Ben wat teleurgesteld.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback! Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met jouw Sample Set aankoop. Op de product pagina staat de afbeelding van de set zoals je deze hebt ontvangen. Wij hopen de parfum van Etro binnen enkele weken weer op voorraad te hebben online. Met vriendelijke groet, Skins