skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

1.491 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.491 reviews in totaal

skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.

Reviews voor skins.nl

Heerlijke parfums

De parfums zijn heerlijk, maar om bepaalde parfums in de webshop te vinden in sample,s is slecht.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback! Het is helaas niet altijd mogelijk om van alle parfums samples aan te bieden. Zo kan het zijn dat er tijdelijk een product uitverkocht is bijvoorbeeld. Voor meer informatie over specifieke parfums nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Skins
Fijn bestellen
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de positieve beoordeling!
Privéprofiel
Erg tevreden goede service en mooie producten.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de positieve beoordeling n.a.v. jouw recente online bestelling. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Skins
Prima ervaring❤️
Dankjewel voor het compliment!
Geen proefmonsters ontvangen bij een bestelling.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je beoordeling! Wij zien dat de samples in het tweede pakket van deze bestelling zijn gescand en geleverd. Wij wensen je heel veel plezier met jouw aankopen. Met vriendelijke groet, Skins
Mooiste boutique van allemaal! Geweldig en uitgebreid assortiment in parfums en huid/lichaam/haarverzorging. Deskundig en gastvrij personeel. Mijn beoordeling - uitstekend!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, wat fijn om te horen dat onze boutique(s) een positieve indruk hebben achtergelaten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Skins
IZ
Inna Z.
Fijne winkels, fijne producten
Snel en goed product!
Prachtige producten.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over onze collectie!
Altijd leuke boxen , alleen jammer dat je nu niet meer zo’n giftje er bij krijgt bij een box . Voor de rest is alles top
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je complimenten over de Skins Boxen, fijn om te horen dat deze zo goed in de smaak vallen. Gezien de ruime product waarde die je ontvangt per box is de keuze gemaakt om geen extra gifts toe te kennen voor deze producten. Wij wensen je er heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Skins
Om goed kleuren van make-up producten te vergelijken heb ik de winkel bezocht. Twee van de vier dingen die ik zocht bleken niet op voorraad en door een systeemfout niet door de skinsmedewerker te bestellen. Toen moest ik zelf bestellen en iets extra om te voorkomen dat ik verzendkosten moest betalen. Niet zo klantvriendelijk.
Antwoord van skins.nl
Wat vervelend om te horen dat bepaalde producten die je op het oog had niet beschikbaar waren in de boutique. Het kan inderdaad helaas voorkomen dat producten in fysieke locaties sneller uitverkocht raken door beperkte beschikbaarheid. We danken je voor je feedback en wensen desondanks veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Skins
Aardig en behulpzaam personeel! Dank jullie wel!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Skins
Snelle levering en altijd heerlijke samples cadeau!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de levering en de samples, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Skins
Er staat vandaag besteld morgen in huis ,niet waar zowel bij mij als bij een vriendin dus als je een kado nodig hebt zit je zonder als je erop wacht !!!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je review en feedback. Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet tijdig is aangekomen, we begrijpen de teleurstelling uiteraard goed; zeker wanneer het gaat om een cadeau. Wij hebben n.a.v. jouw review je een mail gestuurd om hopelijk de teleurstelling een beetje te verzachten. Met vriendelijke groet, Skins