skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

1.491 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.491 reviews in totaal

skins.nl- Logo - Reviews

skins.nl

De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.

Reviews voor skins.nl

Geweldige klantenservice online en in de boutique in Oisterwijk. Tevreden klant en expert in nichegeuren!
Hele fijne webshop met prachtige artikelen.
Antwoord van skins.nl
Dank voor jouw positieve feedback!
Snelle en verzorgde levering.
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering van jouw online bestelling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Skins

Snelle correcte levering
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de positieve beoordeling, fijn om te horen dat de bestelling zo vlot is aangekomen. Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Skins
Privéprofiel
Super goede service! Vriendelijke medewerkers.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je positieve beoordeling, wij wensen je heel veel plezier met jouw recente online bestelling!
Prima service!
Dankjewel voor het compliment! Met vriendelijke groet, Skins
Huge delay for shipment. I ordered Thursday 11 pm, so I expected the samples arrive on friday as it was sent out with DHL express. But in the end it arrived Monday. :( if you can‘t ensure quick Shopping, maybe you should not give this promise on your website for all countries. :(
Antwoord van skins.nl
Thank you very much for your feedback! We would like to point out that online we do state the delivery time to Germany as being up to 3 business days, thus the order has been delivered faster than advertised in this particular instance. We wish you every enjoyment with your sample selection. With kind regards, Skins
Goed, vriendelijk advies. Bijz.merken verkrijgbaar.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de positieve beoordeling n.a.v. jouw online bestelling. Wij wensen je er heel veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Skins
Nvt
Niets,tot nog toe goede service .
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Skins
Zo doorgaan met alles TOP
Antwoord van skins.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen je veel plezier met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Skins
Altijd een feestje om iets bij skins te kopen in de winkel of online
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over je recente (en voorgaande) ervaringen bij Skins! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest, wij verwelkomen je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Skins

Snelle levering van mijn favoriete parfum.

Fijn dat ik op de hoogte werd gehouden over een product dat uitverkocht was. Eenmaal weer op voorraad kreeg ik een melding. Daarnaast een snelle levering van een mooi product.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, en uiteraard dat je gebruik hebt gemaakt van onze voorraad updates. Op deze manier blijf je snel op de hoogte van de beschikbaarheid van jouw favoriete producten. We wensen je heel veel plezier met jouw aankoop! Met vriendelijke groet, Skins

Goed geregeld

Ben zeer tevreden
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment n.a.v. jouw recente bestelling, wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Met vriendelijke groet, Skins