De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen.
Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.
Reviews voor skins.nl
Goed geregeld
Ben zeer tevreden
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment n.a.v. jouw recente bestelling, wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!
Skins
Heerlijke parfums. En leuke aanbiedingen met boxen waarin je kunt kennis maken met producten
Antwoord van skins.nl
Wat leuk om te horen dat je gebruik maakt van onze Skins Editions, dit is inderdaad dé manier om kennis te maken met een variatie aan producten binnen een bepaalde categorie. Wij wensen je er heel veel plezier mee!
Skins
Prachtige lippenstift in super mooie matte kleur. Prachtige koker. Wel tikkeltje zwaar.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je beoordeling n.a.v. jouw recente bestelling, wij wensen je heel veel plezier met jouw aankoop!
Skins
Altijd prachtige geuren en bestellen gaat snel en transparant!
Begrijp dat exclusiviteit een prijskaartje heeft! Maar de prijzen zijn exorbitant en blijven stijgen!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback over de collectie en de kanttekening over de verkoopprijzen. Graag nemen wij de tijd om uitleg te geven dat de verkoopprijzen bij Skins worden bepaald door de merken, hierin hebben wij helaas geen invloed op. Je kan er wel van uitgaan dat de verkoopprijs bij Skins hetzelfde zal zijn als bij het merk zelf.
Skins
Prachtige winkel met warme sfeer. Veel keuze. Ik kom zeker terug.
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat onze fysieke boutiques zo goed bevallen, we verwelkomen je graag weer terug.
Skins
Ik ben zeer tevreden over de levering
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je positieve beoordeling, wij wensen je heel veel plezier met jouw recente online bestelling!
Zeer vriendelijk personeel. Veel geduld. Uiteindelijk wel het geurtje via jullie website besteld maar alle lof vor de winkel.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de ervaring in de boutique, wat fijn dat je zo enthousiast bent over je recente bezoek aan Skins. Wij hopen dat je zal genieten van je recente aankoop!
Great selection of excellent products. Quick delivery - great service
Antwoord van skins.nl
Thank you very much for taking the time to share your experience with us, following your recent online purchase. We are delighted to hear that your expectations have been met, and we hope to welcome you back again soon!
With kind regards,
Love SKINS!
I just love making purchases from this store! Everything is nicely packed, high value products, fast delivery!
Antwoord van skins.nl
Thank you very much for your kind words, we appreciate your compliments and we hope to welcome you back soon.
With kind regards,
Skins
Zowel Online als fysieke winkel heeft een fijne uitstraling
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de positieve beoordeling over onze fysieke en online boutique(s). Graag tot een volgende keer!
Skin perfection!
Mooie website, goede producten en snelle levering. Ook heel fijn dat je samples kunt bestellen., zowel parfums als huidverzorging en costmetica.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback over onze website, producten en levering. Wij waarderen dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling achter te laten.
Heerlijke geurtjes 🙌🏻😘
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, we wensen je heel veel plezier met het dragen van de Bois Imperial.