De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen.
Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.
Reviews voor skins.nl
Parfum snel geleverd en de geur houdt de hele dag
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat de bestelling op tijd is geleverd. Wij wensen je er heel veel plezier mee!
Supersnel en kennis van zaken.
Dankjewel voor het compliment!
Snelle levering en goede service
Snelle levering, maar ook in de winkel heel vriendelijk geholpen
Antwoord van skins.nl
Wat leuk om te horen dat je zowel in de boutique als online een positieve ervaring hebt gehad. Wij wensen je heel veel plezier met jouw recente bestelling!
Heerlijke geuren, snel geleverd goed verpakt.
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen, we wensen je heel veel plezier met jouw bestelling!
Fantastisch
Het is altijd een feestje de pakketjes van Skins
Dankjewel voor het compliment!
Snelle verzending & goed verpakt, fijn!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de snelle verzending. Wij wensen je veel plezier met jouw recente bestelling!
Vooral als je een winkel bezoekt wordt je zo leuk en goed geholpen!! Mensen met kennis
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de kundigheid van onze boutique collega's. Mocht je een keer niet in de buurt zijn, en toch advies willen inwinnen over onze producten, dan staan online ook collega's voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Heel veel plezier gewenst met jouw recente bestelling.
Duidelijke product beschrijving en snelle levering
Antwoord van skins.nl
Bedankt voor het compliment!
Snel verzonden en altijd een extra cadeautje bij de bestelling
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!
Makkelijk te bestellen, vlotte levering, netjes verpakt
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wij wensen je heel veel plezier met de nieuwste editie van de Mother Box.
Snel en lekker luchtje erbij👌
Dankjewel voor het compliment!
Zeer mooie en fijne producten ! Ook de verpakking is super !
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling!
Hele snelle verzending en snelle reactie op mijn vragen!
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en je snel geholpen bent met jouw vraag. Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling!
In de winkels zit net zo veel verschil als in de pakketten wat je besteld
vaak kom je in de winkel en dan zijn er veel producten niet die moet je dan weer niet iedereen in de winkel is even behulpzaam om dat even met je samen te doen zodat je dan geen bezorgkosten betaald maar vaak moet je het maar even bestellen dat is jammer en in de pakjes zitten geen proefjes die je in de winkel vaak wel bij je gekochten artikelen krijgt ook jammer want zo maakt het wel minder aantrekkelijk om wat te bestellen en zeker als de service minder wordt in de winkel
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je beoordeling n.a.v. jouw recente bestelling bij Skins. Bij online bestellingen krijg je optie op samples te selecteren, mits de bestelling inhoudelijk aan de voorwaarden voldoet. Helaas is dat met deze bestelling niet het geval geweest. Gezien de grootte van onze collectie is het helaas niet mogelijk om alle merken en producten in een boutique te huisvesten, het kan daarom zijn dat je online een bestelling moet plaatsen als een product niet in een fysieke boutique op voorraad is. Wij rekenen hierbij op je begrip.
Skins
Wat leuk om te horen, wij wensen je heel veel plezier met jouw recente bestelling
Altijd fijne en snelle service
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest.
Snel verstuurd en superluxe ingepakt!
Antwoord van skins.nl
Snelle levering, goed proefmonster erbij gekregen. Mooi assortiment
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de snelle levering, wij wensen je heel veel plezier met jouw online bestelling!
Fijn dat ik op deze manier verschillende parfums kan uitproberen
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de Sample Service! Wat fijn dat je op deze manier vanuit huis kennis kun maken met onze parfums. Wij wensen je veel plezier met het ontdekken van de geuren.
Alles
Geweldig geuren en service
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling!