De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen.
Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.
Reviews voor skins.nl
Ik vind de skins geuren ontzettend lekker .
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over onze parfums! Fijn dat deze zo goed in de smaak zijn gevallen.
Skins
Dankjewel voor de positieve beoordeling over onze online boutique en de levering van de bestelling! Wij wensen je heel veel plezier met jouw aankoop.
Skins
De zomerbox vond ik persoonlijk beter gevuld dan de nieuwe parfum box.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback! Wij hopen dat je vooralsnog zal genieten van jouw aankoop.
Skins
Ik heb al vaak wat besteld bij Skins maar al een paar keer gehad dat de deodorant er niet is.
Daar baal ik dan van.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je beoordeling n.a.v. jouw recente bestelling. Wat vervelend om te horen dat het product waar je naar op zoek bent niet op voorraad is. Als je vragen hebt over de beschikbaarheid van een product dan staan wij uiteraard voor je klaar om je verder te helpen. Mocht je open staan voor een alternatief dan kunnen wij je uiteraard ook d.m.v. advies koppelen aan een vervangend product. Voor nu wensen wij je heel veel plezier met jouw bestelling.
Snelle en correcte levering
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je complimenten! Wij wensen je heel veel plezier met jouw recente bestelling.
Skins
Fijne producten, prachtige winkel.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de producten uit ons assortiment en uiteraard ook onze fysieke boutiques. Wij verwelkomen je graag, zowel online als in een van onze boutiques, terug.
Lekkere geur. En na 1 dag bezorgd
Antwoord van skins.nl
Wat leuk om te horen dat de parfum zo goed in de smaak is gevallen, wij wensen je er veel plezier mee!
Skins
Snelle levering, mooie verpakking, lekker geurtje: Juliet has a gun
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Fijn om te horen dat de Juliette had a Gun parfum zo goed in smaak is gevallen, en uiteraard ook dat je deze zo snel in huis hebt. Graag tot een volgende keer!
Skins
Erg zuinig met samples bij online bestellingen. Ook niet attent wanneer je de avond vóór een actie begint met layer+ travel deze er niet gewoon bij te doen. Na chatten, bellen en mailen geen reactie. Jammer.
Antwoord van skins.nl
Helaas is deze review niet helemaal waarheidsgetrouw; wij hebben uitvoerig contact gehad en ook aangeboden om de gift met terugwerkende kracht op te sturen. Het is jammer om te lezen dat de tegemoetkoming niet wordt gewaardeerd en ervoor gekozen wordt om een onjuiste voorstelling van zaken te geven.