De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen.
Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.
Reviews voor skins.nl
Order not delivered nor compensated
Antwoord van skins.nl
We regret to hear that there is an issue with your order. From what we can see, there has not been any contact between us regarding this matter. We invite yo to reach out to us via webshop@skins.nl so that we can assist you further.
With kind regards,
Skins
Misschien wat meer samples beschikbaar stellen bij de aankoop van een duur parfum
Neem een voorbeeld aan Douglas of ici paris
Ook de particuliere zaken die niche parfums verkopen doen dit
Antwoord van skins.nl
Wat jammer om te horen dat de gratis samples die wij aanbieden tot zoveel teleurstelling bij je zorgen. De samples zijn bedoelt om bij je bestelling een extra mogelijkheid te geven om producten thuis te kunnen ervaren. Daarbij stellen wij klanten in de gelegenheid zelf een persoonlijke selectie door te geven om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk past bij ieders verwachting. Als je nog geen member bent van het kosteloze Skins Inclusive membership, dan adviseren wij je om je hiervoor alsnog aan te melden. Members ontvangen namelijk extra rewards en gifts bij (online) aankopen.
Tester was in scherven
Antwoord van skins.nl
Wat vervelend om te horen dat een sample tijdens transport is gebroken. Uit onze communicatie kunnen wij zien dat wij dit meteen hebben vervangen nadat je dit kenbaar hebt gemaakt. Wellicht dat je kans ziet om de beoordeling daarop aan te passen, gezien het probleem direct is verholpen en de kern van de klacht buiten onze invloedsfeer ligt.
Skins
5 testers besteld van 15 ml per stuk.
Inhoud was echter wisselend. In drie van de vijf flesjes kwam de inhoud niet overeen met het maatstreepje op de flesjes.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback! Alle 1.5ML samples worden met de hand samengesteld, hierin kan er een kleine afwijking zijn qua vulling. Wij garanderen dat elk flacon in ieder geval tot 1.5ML is gevuld of meer. Mocht je hierover twijfels hebben dan kun je uiteraard contact met ons opnemen en een foto sturen van jouw set.
Skins
Dankjewel voor je feedback! Wat jammer om te horen dat de samples niet naar verwachting zijn geweest. Wij hebben online de inhoud altijd vermeld staan samen met een duidelijke product afbeelding, zodat je vooraf bekend bent met hetgeen dat je koopt.
Door je e-mail adres in te vullen stem je in met een nieuwsbrief. Bah!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je bericht, graag geven wij aan dat je je te allen tijde kunt uitschrijven voor communicatie mails van Skins. Dit kun je schriftelijk aan ons kenbaar maken of zelf regelen via jouw online account onder het kopje "voorkeuren".
Klantenservice, gewoon even bellen
Probleem word nu via de verzekering opgelost, maar even bellen is wel zo vriendelijk
Antwoord van skins.nl
Wij hebben n.a.v. deze klacht verschillende oplossingen aangeboden die helaas telkens werden afgewezen. Daarnaast werden redelijke en simpele instructies niet opgevolgd. Wij kunnen zonder enige medewerking het probleem niet oplossen, dit was makkelijk te voorkomen door het advies vanuit de klantenservice op te volgen.
niet ontvangen
Ik heb het nog steeds niet ontvangen
Antwoord van skins.nl
Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling (nog) niet hebt ontvangen. Wij zien dat er momenteel een onderzoek wordt verricht met de vervoerder, en wij zijn hier ook per mail met elkaar over in contact. We zullen je uiteraard zo snel mogelijk van een update voorzien zodra dit mogelijk is.
Skins
Pakket ging gelijk retour omdat we niet thuis waren. Medewerkster gesproken en geld wordt teruggestort maar hier heb ik nog geen bevestiging van.
Antwoord van skins.nl
Het is uiteraard vervelend dat je het pakket niet in ontvangst hebt kunnen nemen omdat je niet thuis was op het moment van de levering. Dit valt echter buiten onze invloedsfeer en verantwoordelijkheid, misschien dat je kans ziet om je review daarop aan te passen? Na ontvangst van jouw pakket zal het bedrag worden gecrediteerd, je kan de status van de zending volgen via de trackinglink van DHL.
Skins
Zorgen dat je niet bij product ‘ alleen online leverbaar zet’ en dan als je het bestelt ‘ dit product is ( nog ) niet online leverbaar’ . Sowieso teveel producten niet op voorraad. Geen vraag wat ik als ‘ geschenk’ wil.
Antwoord van skins.nl
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de informatievoorziening op de website. We proberen te allen tijde zo duidelijk mogelijk aan te geven welke producten op voorraad zijn. Gifts bij bestellingen, die hiervoor in aanmerking komen, kun je overigens selecteren via het winkelmandje als je bent ingelogd in jouw Skins Inclusive account. Mocht je extra uitleg nodig hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.
Antwoord van skins.nl
Wat jammer dat je niet tevreden bent geweest met jouw bestelling bij Skins. Helaas hebben wij geen inhoudelijke feedback ontvangen of eerder contact gehad, waardoor wij jouw klacht niet gericht kunnen oplossen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via webshop@skins.nl zodat wij je hopelijk verder kunnen helpen.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je beoordeling! Wij zien dat je deze bestelling onlangs hebt geretourneerd, wat jammer dat dit niet het juiste product voor je was. Mocht er buiten dit nog andere feedback zijn over jouw aankoop wat resulteerde in deze negatieve beoordeling dan horen wij dat uiteraard graag.