De reviews voor skins.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en zorgvuldigheid van de levering, het brede, exclusieve en gevarieerde assortiment, en de luxe en zorgvuldig uitgevoerde verpakking. Ook de service, zowel online als in de winkels, wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor de klantgerichtheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht van het personeel. De winkel- en online beleving wordt omschreven als luxe, feestelijk en uniek, en veel klanten waarderen de meegeleverde samples en sampleboxen bij bestellingen.
Er zijn echter ook enkele aandachtspunten. Sommige klanten melden vertragingen of beschadigingen bij de levering en opmerkingen over beschadigde of lastig te openen verpakkingen. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over te weinig of ontbrekende proefjes bij bestellingen en wordt genoemd dat bepaalde producten soms niet beschikbaar zijn in de fysieke winkels. Hoewel het personeel overwegend geprezen wordt, zijn er enkele kritische opmerkingen.
Reviews voor skins.nl
Online bestellingen komen netjes de volgende dag aan!
Antwoord van skins.nl
Wat fijn om te horen dat de bestelling op tijd is geleverd, wij wensen je er heel veel plezier mee!
Fijne service
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment!
Geen cadeautje om te ontvangen
Bestellen en bezorgen snel en makkelijk.
Parfum besteld van 350 euro, dan verwacht ik toch wel een monstertje erbij.
Helemaal niets, jammer
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor je feedback! Je hebt online de optie om bij je bestelling een selectie samples te selecteren. Als deze stap in het bestelproces wordt overgeslagen dan vervalt het aanbod. Voor meer informatie omtrent samples en gifts verwijzen wij je graag door naar onze voorwaarden: https://www.skins.nl/service/gift-voorwaarden
Snelle correcte levering
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor de beoordeling, wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!
Dankjewel voor het compliment, wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!
Verrassend!!
Ik liet me verrassen door het geurenpakketje wat ik besteld had!!Het was een bijzondere ervaring en zal mijzelf zeker nog een keer verwennen op deze manier met deze heerlijke geuren!Alleen de verpakking was wat saai,hopelijk word daar aan gewerkt!!
Antwoord van skins.nl
Wat leuk om te lezen dat de sample set zo goed is bevallen. Dit is dé perfecte manier om de parfums uit onze collectie op afstand te kunnen ervaren. Wij wensen je er heel veel plezier mee!
Skins
Hèèrlijke producten en n goede service!
Hwerlijke producten en n goede service
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment over de collectie en uiteraard ook over onze dienstverlening. Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!
Ruime keuze,makkelijk te bestellen en snel geleverd,TOP!!
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment, wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling!
Prachtige winkels en producten, heerlijke site ook.
Antwoord van skins.nl
Dankjewel voor het compliment! Heel veel plezier gewenst met jouw recente bestelling.