Compridis.nl

346 reviews in totaal   146 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De aantrekkelijke prijzen en goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. De service is uitstekend, persoonlijk en oplossingsgericht, vooral bij problemen of klachten. De communicatie verloopt duidelijk, vriendelijk en professioneel, met snelle en persoonlijke reacties. Producten, met name refurbished artikelen, worden als van hoge kwaliteit of zelfs als nieuw ervaren. Problemen worden doorgaans snel en klantgericht opgelost. Ook het retourproces wordt als soepel, snel en zonder gedoe ervaren. Hoewel de bezorging meestal goed en snel verloopt, zijn er toch enkele klachten over de bezorgdiensten en de beschikbare afleveropties.

ReviewsCompridis.nl

Goed aflevering service, model gekocht precies wat afgeleverd was. Goed bedrijf.

Titel

Antwoord van Compridis.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat het product volledig aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer bij Compridis!

Top gerefurbishte laptop Dell Precision 5560

Ik heb vorige week een top gerefurbishte laptop bij Compridis gekocht. Voor een goede prijs heb ik nu een Dell Precision 5560 laptop helemaal van deze tijd. In 1 dag geleverd prima. De laptop is niet te onderscheiden van nieuw. Het advies van Compridis was heel goed. Ik ben heel blij met deze aankoop. Edgar Lelieveld

Antwoord van Compridis.nl

Bedankt voor uw review en veel plezier met uw aankoop.
Snel verzonden, netjes verpakt.

Antwoord van Compridis.nl

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier met uw aankoop.

Gratis retour

Helaas niet het juiste product besteld qua specificaties, maar heb het kosteloos mogen retourneren, waardoor Compridis zich qua klantbelevening meet met de Amazons, Bollen en Ali's. Heel goed. Het nodigt uit om een keer terug te komen, hopelijk dan wel het goede product.

Antwoord van Compridis.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het retourproces vlot is verlopen en dat u tevreden bent over onze service
Hele snelle verzending van een laptop (rond middernacht besteld, de volgende avond al geleverd)! Prima prijs ook

Antwoord van Compridis.nl

Fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd werd, zoals we dat ook gewend zijn van onze koerierdienst. Bedankt voor de review en veel plezier met uw aankoop!

Correcte levering voor redelijke prijs

Voor een redelijke een merk pc snel geleverd

Antwoord van Compridis.nl

Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop.
Snelle levering en makelijk te volgen met tracking

Antwoord van Compridis.nl

Fijn om te horen dat de levering soepel verlopen is. Veel plezier met uw aankoop.
Snel alles geregeld en bezorgd. Website prima.

Antwoord van Compridis.nl

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Dat zien we graag. Veel plezier met uw aankoop!
Zeer goede service, snel en correct top

Antwoord van Compridis.nl

Dat horen we graag! Hartelijk dank voor deze mooie review.
Uitstekende service, snelle levering, doen wat ze beloven

Antwoord van Compridis.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. We doen ons best om onze beloftes na te komen, dus het is goed om te zien dat dit wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende keer!
Privéprofiel
Veel keuze en leuke aanbiedingen voor interessante prijzen waar je behoorlijk kan mee besparen. Goede communicatie, duidelijke voorwaarden. Snelle, vlotte afhandeling en levering.

Antwoord van Compridis.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review.Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze aanbiedingen, communicatie en snelle levering.
De prijs was goed, de snelheid en het fijne persoonlijke contact.

Antwoord van Compridis.nl

Bedankt voor deze mooie review! We waren u graag van dienst.
Keurig netjes ontvangen. Uitstekende kwaliteit! Ik zou hier zeker weer bestellen

Antwoord van Compridis.nl

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug! Veel plezier met uw aankoop.

Duidelijk en snelle communicatie

Goed bereikbaar, duidelijke communicatie en snel geholpen met een vraag over verzending. En natuurlijk, scherpe prijzen voor zo goed als nieuw producten!

Antwoord van Compridis.nl

Fijn om te lezen dat u onze bereikbaarheid, communicatie en snelle hulp bij uw vraag over de verzending zo positief heeft ervaren