KEUK

15 reviews in totaal   6 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsKEUK

Superblij!

Wat een heerlijke Keuk keuken hebben we nu! Bestelling en plaatsing, communicatie en ondersteuning, allemaal soepel en prettig, aardig en met kennis van zaken. Geen gedoe met door de bomen het bos niet meer zien! Dank lieve mensen voor onze prachtige en handige Keuk keuken in schitterend Lauwers Blauw met RVS blad!

KEUK Louizastraat 22

_aansluiting van spoelbak niet voorzien, vreemd want kraan werd wel geplaatst...? meegeleverde afvoer heeft ook geen sifon? set dat meekwam mocht meteen in de container... _website configurator liep niet naar behoren, gelukkig werd ik snel via Whatsapp en mail geholpen! _ keuk aan zich ziet er keurig uit! enkel werd de kleur wel iets grijzer ingeschat is nu meer beige... niet heel duidelijk zichtbar op de website. _ Materiaal degelijk gemaakt kan een mooi modulair siteem zijn

Antwoord van KEUK

Bedankt voor uw uitgebreide feedback en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de keuken zelf en de degelijke afwerking. Wat betreft de aansluiting van de spoelbak: wij verzorgen standaard de montage van de keuken, maar de installatie (zoals het aansluiten van water en afvoer) is optioneel en mogelijk tegen een meerprijs. Dat was in dit geval helaas niet goed gecommuniceerd van onze kant onze excuses daarvoor. Het meegeleverde afvoerset is een basisset die bedoeld is als onderdeel van het montagesysteem. Tijdens de installatie wordt deze meestal aangepast of vervangen, afhankelijk van de specifieke situatie ter plaatse. Uw opmerkingen over de kleur en de weergave op de website nemen we graag mee om onze presentatie verder te verbeteren. Nogmaals dank voor uw eerlijke terugkoppeling, en we wensen u veel plezier met uw nieuwe KEUK.

Super keuken!

Degelijk, stoer, mooie niet te doen gebruikelijke kleur(in ons geval geel), klasse apparatuur, kortom een keuken om erg van te genieten.
Hele mooie keuken gezien op de beurs in Utrecht. Wanneer wij een nieuwe keuken nodig hebben denken wij zeker aan Keuk!
Goede samenwerking en goede levering

Super!

In een woord; Super!