wijnklimaatkast.nl

264 reviews in totaal   96 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en tijdige levering van hun bestelling. De service, waaronder klantcontact en probleemoplossing, wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren. Daarnaast worden het eenvoudige montageproces, het gebruiksgemak en het aantrekkelijke design van de producten veelvuldig geprezen. Ook de producten zelf worden gewaardeerd om hun goede werking en kwaliteit. Enkele klanten merken op dat er soms klachten zijn over het materiaal of de afwerking van de producten. Er zijn incidenteel problemen bij het passen en in elkaar zetten van de producten en een enkeling ervaart beperkingen of geluidsoverlast tijdens het gebruik. Daarnaast zijn er sporadische klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice.

Reviewswijnklimaatkast.nl

M W
M.C. W.

Grappig klus rekje…

Na beheerst en weloverwogen alles op de juiste plaats te hebben gezet, met klopjes van mijn kunststof hamer tot een zeer vraag wijnrekje gekomen.

Wijnkoelkast. Snelle levering. Goede omschrijving

2 zone goed in te stellen. Makkelijk. Snelle levering. ( zelfs voor kerst 👍) goed bedrijf. Zeer tevreden Ps de houten rekjes zijn prima maar iets aan de dikke kant waardoor sommige flessen moeilijk passen. We hebben er een paar mm afgezaagd. Waardoor het perfect gaat.

Goede service

Ik had per ongeluk de verkeerde maten besteld maar dat is snel gecorrigeerd door hun en snel geleverd. Goede service. En het wijnrek is top en stevig.
Simpel, mooie vormgeving, goed inpasbaar

de houten plankjes passen wel erg goed, een fles met een iets langere hals past al niet, Te krap bemeten.

de houten plankjes passen wel erg gped, een iets langere fles gat er niet in. Beetje krap bemeten, allemaal
Goede kwaliteit en communicatie. Snelle levering en met zorg verpakt
Goede service. Snelle reactie.

Mooie goede wijnkoelkast

Na lang wikken en wegen voor deze wijnkoelkast gekozen. Heel erg blij mee. Staat mooi en doet waar hij voor is. Echte aanrader.

Mooie Soprana wijnkoelkast en snel geleverd.

Mooie Soprana wijnkoelkast en snel geleverd

Aan alle verwachtingen voldaan

Toegankelijke en gebruiksvriendelijk website met duidelijke foto's en uitleg van de box met de 54 aromaflesjes. Product zeer zorgvuldig verpakt en in perfecte staat ontvangen. Wij zijn uiterst tevreden met de box. Evenals destijds met de wijnklimaatkast.
N V
Natascha V.

Klasse !

Ruime keuze in het gekozen artikel en voldoet geheel aan de verwachting. Hartelijk dank voor de service, en ik ben erg blij met mijn keuze.
Prachtige kast werkt perfekt
Mooie site en artikelen. Makkelijk te bestellen. Wat beter kan is als een artikel niet op voorraad is niet de hele bestelling pas later ( 12 weken) willen bezorgen.
Mooi rek , makkelijk inelkaar te zetten en erg stevig
Voordelig en snel geleverd
Privéprofiel