SOS Solutions B.V.

13.230 reviews in totaal   383 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 26 apr 2019

sossolutions.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering, duidelijke communicatie en de vriendelijke, behulpzame klantenservice die problemen snel en coulant oplost. Ook wordt de kwaliteit van de producten en de degelijke verpakking vaak gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertragingen bij producten die niet op voorraad zijn, onduidelijke of onvoldoende proactieve communicatie over de voorraadstatus, en wensen klanten verbeteringen in de verpakking ter voorkoming van schade. Daarnaast zijn er opmerkingen over defecte producten en het gebrek aan duidelijke handleidingen of instructies, wat soms voor verwarring zorgt bij de installatie.

ReviewsSOS Solutions B.V.

B J
Bert J.
Snelle adequate levering

Formuler Z12 Ultra

*Hier hadden ze gelukkig er nog 1 op voorraad. Levering duurde langer dan ik dacht, maar dat kwam door PostNL (drukte). *Eerder verzenden, eigenlijk zoals aangegeven staat op de website: voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Ik had voor 16:30 besteld en de verzending was een dag later pas. Oké, tijdens een chatgesprek werd al gezegd dat mijn bestelling de volgende dag pas de deur uit zou gaan, maar toch... Verander anders de belofte op de website.

Niets op aan te merken.
Snelle levering en degelijk aanbod aan materiaal. Prima service

Deellevering op voorhand laten weten.

Bestelling geplaatst, tracking informatie ontvangen voor het pakket. Bij aankomst bleek niet alles in het pakket te zitten. Maar dezelfde avond, voor ik een mail kon sturen naar SOS solutions, kreeg ik een nieuwe tracking code. Enkele dagen later kwam dit pakket ook aan en was de bestelling compleet. Het had fijn geweest dat bij verzending van een deel van het pakket een update werd gestuurd zodat ik dit wist voordat het pakket aan kwam. Zeker geen deal breaker gezien alles snel en correct geleverd werd, maar een mogelijke verbetering voor de toekomst.

Bedankt voor de review!
Specialisten, compleet assortiment, voorraad en snelle levering
De beschrijving van de dongle klopte niet.Er stond voor Raspberry Pi Raspbian maar het werkte niet
Snel, duidelijk
Duidelijke website. Alles snel en correct geleverd. Goede prijs/kwaliteit.
Snelle levering, duidelijke website
Alles perfect, zoals gebruikelijk.
alles was ok, zoals altijd.

snelle respons

Wat mij zeer goed beviel was de snelle respons, na het ontvangen van het defecte schermpje. Zonder verder gezeur, gewoon een nieuwe opgestuurd gekregen. Bij het opsturen van schermpjes van glas een betere manier van verpakken toepassen, zodat schokken en stoten beter opgevangen worden. Het tweede schermpje zat in een grotere doos maar ook niet tussen het inpakpapier maar er weer onder. Doe wat inpakpapier onder in de doos stop de gekochte verpakking hier bovenop en dan weer een laag inpakpapier, beter tegen schokken.

Bedankt voor de review!
De bestelling was eenvoudig te plaatsen en de bestelling werd snel geleverd.
F R
Frank R.
Snelle en correcte levering
Prima verlopen. Product was sneller geleverd dan voorzien. Had een vraagje ivm mijn bestellingen en deze werd daags nadien beantwoord. Misschien een suggestie.stuur een bevestiging Naarden koper wanneer een bestelling is geplaatst.