Klanten zijn positief over de snelle levering, de duidelijke en vriendelijke communicatie, de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle en adequate afhandeling van problemen. Daarnaast wordt de gunstige prijsstelling en het brede, complete assortiment gewaardeerd. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen en onduidelijkheid rondom levertijden, en missen updates of terugkoppeling bij hun bestelling. Daarnaast zijn er zorgen over de verpakking en bescherming van producten tijdens verzending.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsSOS Solutions B.V.
Gekregen wat gevraag werd
Antwoord van SOS Solutions B.V.
Bedankt voor uw review! goed om te horen
Het bestellen en de verdere afhandeling verliep zonder problemen. De enige die een probleem er van maakte was PostNL. Ik kreeg tot drie keer toe de melding dat ze het die dag niet gingen redden, de volgende dag weer en de dag daarop weer. En dat voor een simpel brievenbus pakketje.
SOS Solutions krijgt van mij 5 sterren, verdienen ze gewoon. PostNL krijgt 1/2 ster omdat ze er uiteindelijk toch in slaagden mijn brievenbus te vinden.
Antwoord van SOS Solutions B.V.
Bedankt voor uw review! Jammer van de levering.
Duidelijke website met veel informatie over de producten
Verzending / mail
Ik had bewust voor pakket gekozen en betaald. Kreeg na 2dgn (kan gebeuren) een brievenbuspakketje.
Op mijn mail hierover wordt helaas niet gereageerd.
Antwoord van SOS Solutions B.V.
Zou u ons hierover nog is willen mailen?
Helaas een te korte ervaring om een juist oordeel te geven, maar de mini desktop werkte prima, moest weg omdat dubbele pc wederom helaas niet kon.
Prima service, mooie spullen