lemarais.nl/nl

724 reviews in totaal   347 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en stiptheid van bestellingen. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam beschreven, met persoonlijke aandacht voor de klant. De verpakking valt in de smaak vanwege de verzorgde uitstraling en persoonlijke touch. Ook de retourprocedures worden meestal als soepel en klantvriendelijk ervaren. Daarnaast wordt de communicatie, zowel telefonisch als per mail, als duidelijk en snel gewaardeerd. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en het advies over maten wordt als nuttig ervaren. De website wordt als prettig en duidelijk beschouwd. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Sommige klanten vinden de retourprocedure omslachtig of prijzig. Er zijn klachten over het sorteren en de maatinformatie op de website. Daarnaast ervaren sommige klanten de maatvoering als afwijkend of onduidelijk.

Reviewslemarais.nl/nl

Heel tevreden

Bestelde artikelen al de volgende dag geleverd. Het pakket kwam keurig verzorgd aan, het persoonlijke tintje kwam van jullie erbij. Trui voor het nieuwe seizoen stond mooi, zat lekker, gewoon heel tevreden. Dank en ga alsjeblieft zo door! Ingrid

Snel en correct

Mooie spullen, goed verpakt, snelle verzending, snelle en correcte afhandeling van retouren
vriendelijke mensen die cht meedenken en bijzonder snelle en goede service
Gerust bestellen. De website van Le Marais is een genot om te bekijken. Ook de filmpjes van het artikel zijn heel leuk. Het bestelde artikel had ik snel in huis, maar helaas stond het mij niet. Het terugsturen ging heel gemakkelijk. Aanmelden bij het retourportal, ik hoefde niets te printen, dat gebeurde bij DHL. Het geld had ik ook supersnel weer terug. Een webwinkel krijgt voor mij echt meerwaarde als de retourprocedure goed verloopt. Bij Le Marais kan je met een gerust gevoel iets bestellen. Complimenten!
Mooi assortiment, duidelijke foto's en altijd snel verzonden. Gezellige on-line shop!

Cadeau om te ontvangen

Snelle bezorging, duidelijke communicatie, handgeschreven kaartje en mooi verpakt - een cadeautje om te ontvangen.
Bestelling binnen 24 uur geleverd en mooi verpakt. Helaas paste het niet maar dat ligt aan de maatvoeringen Nomansland.

Topservice!

Altijd heel prettig om door één van de dames van Le Marais ( en soms door meerdere) persoonlijk geholpen én geadviseerd te worden!
Bijzonder vriendelijke telefonische hulp bij een online bestelling
Alles perfect en met een persoonlijke touch!
Fijne service: ik had enkele vragen die telefonisch zijn beantwoord, goed geholpen. Daarna vlotte verzending. Het vest, tshirt en de sjaal zijn heel mooi! Heel tevreden!
Snelle levering, mooi verpakt. Heel blij met mijn nieuwe jurk!
Omdat ik bekend ben bij Le Marais kon ik er bij een sale aanbieding telefonisch achter komen of Tanja dacht dat de maat van het vestje voor mij geschikt was. En ja hoor. Ondanks de gladheid in Amsterdam werd het vestje snel bezorgd.
Zeer snelle en correcte bezorging van online bestelling.
S P
Simone P.
Leuke merkkleding en achteraf betalen is prettig omdat je de kleding toch eerst wilt passen en voelen. Ik heb bij Le Marais een kleur van een trui gevonden die elders niet te koop was. Het pakje was mooi en stevig verpakt, kwam heel snel aan en bevatte ook nog een reclameboekje van een ander kledingmerk. Alles liet een verzorgde en vriendelijke indruk achter.
prachtig ingepakte jurk heel persoonlijk berichtje bijgevoegd alleen de jurk was niet naar wens
Zo prachtig ingepakt! Snel geleverd. Ik had helaas een retour maar dat was in een dag afgehandeld en ook terugbetaald. Super goede ervaring dus.
Hele vriendelijke bediening.ik zou het niet weten
De communicatie is echt goed😃
Vlot geleverd en mooi kwaliteits product.