alleshengelsport.nl- Logo - Reviews

45 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden71 reviews in totaal

alleshengelsport.nl- Logo - Reviews

alleshengelsport.nl

45 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden71 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met alleshengelsport.nl. Veel klanten zijn tevreden over de uitstekende en klantgerichte service, waarbij problemen met bestellingen doorgaans snel en adequaat worden opgelost. Ook het persoonlijke contact wordt door sommige klanten gewaardeerd. Er zijn echter wisselende ervaringen met de snelheid van levering, en de communicatie is niet altijd consistent; sommige klanten missen terugkoppeling. Daarnaast zijn er opmerkingen over de wisselende beschikbaarheid van producten en het informeren hierover, wat als een verbeterpunt wordt genoemd.

Reviews voor alleshengelsport.nl

Fantastische service

Iets bestellen en laten bezorgen, daarin kan men zich niet meer echt in onderscheiden. Wel als zaken anders gaan dan gepland. In dit geval een product (rodpod) was niet leverbaar op de korte termijn, er werd gebeld en een alternatief voorgesteld. Toen deze binnenkwam bleken de pootjes niet verstelbaar. Daar belde ik dan weer over. De persoon (Kees) wist precies waar het over ging en begreep mijn argument volledig. Vervolgens werd er weer een pakket toegestuurd en werd ook gezorgd dat het andere pakket werd opgehaald. Als klant ben ik voor 100% tevreden over hoe dit is opgelost. 👍
Netjes geleverd wat besteld is , en geholpen in overleg
Prima zo
Snelle service en perfecte levering, jammer dat 1 van de bestelde artikelen niet vooradig was (tip, misschien op site juiste vooraad vermelden) Gr. Gerard
TR
Torsten R.

Misleid

Gevraagd product niet geleverd , alternatief dat niet bruikbaar is . Misleidende product informatie !
Ik had een vraagje maar krijg geen antwoord
Je wordt persoonlijk benaderd als een product er nier meer is...bij mij werden er zelf foto's gestuurd van een eventuele ander product..dat zelfs duurder was ,maar aangeboden werd voor de zelfde prijs...prima service en n heel erg goed geholpen...groote klasse.
Antwoord van alleshengelsport.nl
bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons best om de klant tevreden te houden.
ik ben over alles tevreden en zal in de toekomst absoluut weer bij u kopen ,dus bedankt voor de soper service en snelle afhandeling,mvg paul rinkens
Top services

Goed contact en goed product

Er was iets niet helemaal goed gegaan met versturen, na een mailtje direct hersteld en de volgende dag in huis. Erg blij mee.
Echt bizar hoelang het duurt voordat je je bestelling hebt. Krijgt tussentijds niet eens info. Moet er zelf achteraan om te horen van hoe of wat. Had te maken met slechte weer. Maar apart dat ik met andere bestelling totaal geen vertraging heb.
hele goeie service
Goed persoonlijk geholpen en eindelijk datgene gekregen wat ik wilde hebben. Alleen een beetje jammer van 2 x verzendkosten maar dat neem ik voor lief opdat ik het produkt heel graag wilde hebben. Dus toch vijf sterren