alleshengelsport.nl- Logo - Reviews

45 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden71 reviews in totaal

alleshengelsport.nl- Logo - Reviews

alleshengelsport.nl

45 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden71 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met alleshengelsport.nl. Veel klanten zijn tevreden over de uitstekende en klantgerichte service, waarbij problemen met bestellingen doorgaans snel en adequaat worden opgelost. Ook het persoonlijke contact wordt door sommige klanten gewaardeerd. Er zijn echter wisselende ervaringen met de snelheid van levering, en de communicatie is niet altijd consistent; sommige klanten missen terugkoppeling. Daarnaast zijn er opmerkingen over de wisselende beschikbaarheid van producten en het informeren hierover, wat als een verbeterpunt wordt genoemd.

Reviews voor alleshengelsport.nl

Denken mee wanneer artikel niet voorradig is

Goed contact nadat enkele bestelde producten niet meer voorradig waren en passend advies gekregen voor vervangers van die producten, en ook blij met die keuzes!
wat sneller leveren. Jullie zitten op 1uur en 6 minuten rijden bij mij vandaan. Ik snap niet waarom jullie en dhl er 4 dagen voor nodig hebben.
Vorig jaar een bestelling gedaan, heb daar weken op moeten wachten.Nu nog weer een heel kleine bestelling geplaatst,maar nu een week terug waar ik helaas nog niets van heb vernomen.Ik heb uw bedrijf nog een keer de kans gegeven om het product op tijd te leveren ;zoniet even een mailtje; maar die kans heeft u helaas niet gepakt.Ik heb afgelopen jaar heel veel visspullen besteld ook voor familie,maar bij Bijv. Visdeal of Raven heb ik mijn spullen binnen 1 of 2 dagen binnen,anders telefoon of mail.Mijn keus is nu makkelijk.
Antwoord van alleshengelsport.nl
Wij hebben het product meteen via de post aan u opgestuurd. We betreuren het dat u ons niet even gebeld heeft dat u niets ontvangen heeft. kennelijk is het zoek geraakt met de post. We zullen u nogmaals een nieuwe opsturen en hopen dat u volgende keer even belt als u niets ontvangt. Wij weten niet beter dan dat het bezorgd is. Vriendelijke groet, Kees de Moel
WA
Wim A.
Goede service snelle levering
MV
Mike v.
Goed product en snel ontvangen.
Bestelling gedaan, maar nog niets ontvangen. Geen tracking code zodat je je bestelling kan volgen. Nu 1 week geleden, ik zal deze week bellen, als de bestelling nog steeds niet binnen is.
Goed geleverd en bellen netjes als het niet op voorraad is keurig.
Werd wel snel geholpen en vriendelijk Maar jammer dat jullie dezelfde code gebruiken voor een produkt die destijds anders waren
Snelle levering en prima prijs+++++++++
Privéprofiel
Uitstekende service en snelle levering
Snelle reactie en top service
Bijzonder klantvriendelijk en een zeer goede service