sanispecials.nl

394 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.451 reviews in totaal

sanispecials.nl

394 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.451 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met sanispecials.nl. Klanten zijn positief over de snelle levertijd, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en de scherpe of eerlijke prijzen. Ook worden de duidelijke communicatie en de goede, beschermende verpakking gewaardeerd. Producten worden doorgaans als conform verwachting ontvangen en zijn meestal goed verpakt. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertragingen bij de levering en niet nagekomen beloften. Sommige klanten hadden moeite met de bereikbaarheid van de klantenservice of vonden de geboden oplossingen onvoldoende. Een enkele klant vond de verzendkosten hoog. Er kwamen opmerkingen binnen over beschadigde of afwijkende producten en over beschadigde dozen. Daarnaast was er soms onduidelijkheid vanwege gebrekkige updates over de zending of status.

Reviews voor sanispecials.nl

Onduidelijke communicatie over de levering Een order met 2 items wordt zonder enige waarschuwing vooraf door 2 verschillende bersteldiensten (dus niet tegelijkertijd) geleverd
GB
Gustav B.

Snel geleverd en juiste produkt

Snel geleverd en juiste product
Antwoord van sanispecials.nl
Goedemiddag, Bedankt voor uw 5 sterren! Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
KV
Kris V.
Bestelling is prima en vlot uitgevoerd. Echter, de verpakking was buiten proportioneel, voor iets wat gemakkelijk door de brievenbus kon.
Netjes geadviseerd
Nog niet ontvangen. Volgens site op voorraad. Levering 1 a 2 dagen. Nu een week verder en nog niet in huis
Antwoord van sanispecials.nl
Beste, Uw artikel is voorradig en hebben wij ook verstuurd naar u. Helaas is uw order kwijt bij DHL en zijn wij druk achter de schermen bezig om uw zending te vinden en alsnog te bezorgen. We vinden het heel vervelend en houden u op de hoogte zodra we meer horen van DHL. Mijn excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
Keurig geleverd
heb bestelde goederen nog niet ontvangen
Keurig verpakt en snel ontvangen
Keurig verzorgd.
Ondanks de sneeuwval keurig geleverd.
IM
Ivo M.

Super

Snel geleverd ondanks de feestdagen en de beste prijs