Mobileparts.shop/nl

734 reviews in totaal   158 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, de uitstekende kwaliteit van de onderdelen, het ruime assortiment en de scherpe prijzen. Ook wordt de klantvriendelijke en behulpzame klantenservice gewaardeerd. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestellen vergemakkelijkt. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of problemen met de bezorging. Daarnaast vinden enkele klanten de klantenservice onpersoonlijk of minder goed dan voorheen. Ook worden de prijzen soms als hoger dan bij de concurrentie ervaren en zijn er af en toe kleine teleurstellingen wat betreft de kwaliteit.

ReviewsMobileparts.shop/nl

Snelle levering en altijd top onderdelen

Service Mobileparts

Ik bestel regelmatig originele onderdelen bij Mobileparts en ben zeer tevreden over hun service. De onderdelen zijn altijd van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Ook de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Kortom: betrouwbaar bedrijf en zeker een aanrader!
Hoe groter hoe minder service
Retour beleid is niet meer hoe het was bij jullie, om een simpele redenen wordt het afgewezen
Prima bedrijf Altijd goed geholpen, kwaliteit perfect
Correcte prijzen, snelle levering
Hallo mij bestelleng komt op told ik ben tevreden .
Top service
Snelle verzending en goed verpakt. Ik denk de kwaliteit van de batterij ook, dat moet nog afgewacht worden.
Toppie