Klanten melden meestal positieve ervaringen met 123planten.nl. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking van de planten, waardoor deze meestal onbeschadigd aankomen. De kwaliteit van de planten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's op de website. Daarnaast worden het ruime assortiment, de mogelijkheid om bijzondere planten te bestellen, en de duidelijke informatie op de website gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als positief ervaren, net als de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice.
Aan de andere kant zijn er klachten over de bezorging, zoals vertragingen, onvoorspelbaarheid van het moment van aankomst en onzorgvuldige behandeling door koeriers. De levertijd wordt wisselend ervaren en reacties van de klantenservice kunnen soms traag zijn. Tot slot missen klanten proactieve communicatie bij wijzigingen of problemen met bestellingen.
Reviews voor 123planten.nl
Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Het lijkt er helaas op dat je niet helemaal tevreden bent, wat vervelend. Zou je ons een e-mail willen sturen zodat we je verder kunnen helpen? Je kunt deze sturen naar info@123planten.nl.
We horen graag van je zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. In ieder geval onze excuses voor het ongemak!
Team 123Planten
Kreeg een plant binnen waar ik al mijn twijfels over had toen hij uit de doos kwam
Kreeg een plant binnen waar ik al gelijk een paar foto’s van gemaakt had.
Erg uitgedroogd en met afgezaagde takken on hem wat kleiner te maken.
Zag er niet mooi uit en ben benieuwd of hij het gaat halen zonder uitgedroogde stukken. Dat wacht ik nog even af.
Kortom niet tevreden en gelijk bericht.
Krijg ik een paar dagen opnieuw bericht of ik foto’s wilde opsturen maar dit had ik al gedaan. Dan voel jeje niet erg serieus genomen!
Goedemiddag,
Bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Wij hebben de foto’s helaas niet ontvangen, waardoor we je hebben gevraagd deze toe te sturen. Het spijt ons als dit het gevoel heeft gegeven dat je niet serieus werd genomen, dat was zeker niet onze intentie.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om nog te reageren op onze e-mail (eventueel met deze foto’s uit de review)? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.
Alvast bedankt voor je moeite.
Team 123
Mooie hydrocultuur planten, snelle levering en vriendelijke oplossingsgerichte klantenservice. Met de pakketdienst zou 123planten afspraken moeten maken over het omgaan met de pakketten: het is de 2e keer dat de doos en planten daarin beschadigd werden aangetroffen.
👍
Favoriete planten website
Website met handige planten(spullen), tips en trucs. Goede en snelle levering. Bij problemen wordt er naar oplossingen gezocht, goede service.
De suprise box is een bij elkaar geraapt zootje en had netzogoed een kneusjes box kunnen zijn,
Elke suprise box is het zelfde en er zit niks bijzonders in en als je net zo als mij bijna alle planten beschadigt binnenkrijgt is het het echt niet waard
Hoi Nikita,
Bedankt voor je review. Ik zie dat we al in contact met je zijn via de mail. Ik hoop dat we tot een passende oplossing kunnen komen.
Groene Groetjes,
123planten
Ik weet niet of het nog beter kan verzonden worden. Zaten goed verpakt met aan de buitenkant welke kant omhoog moest staan, toch waren er al enkele plantjes verkleurd op 1 na zijn ze er wel goed gekomen. Dus ben zeker blij met mijn bestelling.
De planten waren erg droog, moesten 2 weken bijkomen...
Makkelijk bestellen, goed verpakt. Mooie planten