123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

1.113 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.784 reviews in totaal

123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met 123planten.nl. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking van de planten, waardoor deze meestal onbeschadigd aankomen. De kwaliteit van de planten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's op de website. Daarnaast worden het ruime assortiment, de mogelijkheid om bijzondere planten te bestellen, en de duidelijke informatie op de website gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als positief ervaren, net als de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Aan de andere kant zijn er klachten over de bezorging, zoals vertragingen, onvoorspelbaarheid van het moment van aankomst en onzorgvuldige behandeling door koeriers. De levertijd wordt wisselend ervaren en reacties van de klantenservice kunnen soms traag zijn. Tot slot missen klanten proactieve communicatie bij wijzigingen of problemen met bestellingen.

Reviews voor 123planten.nl

Slechte klanten service vraag niet beantwoord en duurt een eeuwigheid
Antwoord van 123planten.nl
Hallo Marcus, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Ik zie dat we inmiddels per e-mail contact met je hebben en dat mijn collega je gisteren nog een bericht heeft gestuurd. We hopen samen tot een passende oplossing te komen en kijken uit naar je reactie. Met vriendelijke groet, Team 123planten

Ficus alii

Jammer dat ficus alii niet op de dag die in de mail stond geleverd werd maar 3 dagen er na was het wachten waard mooie plant goed verpakt ben er blij mee
Het pakket met planten kwam door vertraging beschadigd en open aan. De planten waren bij aankomst dood. Meerdere keren moeten mailen. Tot nu toe nog geen oplossing. Jammer. Hopelijk wordt dit nog netjes opgelost
Antwoord van 123planten.nl
Hoi Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je pakket zo is geleverd bij je. Ik zie dat we inderdaad al contact hebben met je via de mail. Ik hoop dat we daar snel tot een passende oplossing kunnen komen. Vriendelijke groet, Team 123planten

Communicatie en geld terug storten

Een betere communicatie bijv als je iets terug stuurt en geld terug moet krijgen . Heb na 3 weken zelf contact op moeten nemen en krijg dan te horen dat mijn vraag eerst beoordeeld moet worden door een collega en ‘dan hoort u nog van ons ‘ . Dit moet toch veel sneller kunnen !
Antwoord van 123planten.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat je niet eerder duidelijker gecommuniceerd bent over het terugsturen en het terugbetalingsproces. We begrijpen dat het wachten en zelf contact opnemen frustrerend kan zijn. We streven ernaar om dit proces sneller en transparanter te maken en nemen je opmerking zeker mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team 123
Snelle en correcte levering

Helaas een aanfluiting

Op de website zagen de hangplanten er prachtig uit. Ik kreeg de bestelling heel laat binnen. En de plantjes zien er niet uit. Veel geld voor betaald. Voortaan maar gewoon bij eeen tuincentrum halen. Waarachijnlijk ook nog goedkoper
Antwoord van 123planten.nl
Goedemorgen, Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet en dat de levering zo laat was. Dat is natuurlijk niet hoe we het graag willen. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing? Alvast bedankt en we horen graag van je. Met vriendelijke groet, Team 123
Had een stekje besteld van een pannenkoek plant die kwam helemaal kapot aan.. misschien dat wat beter verpakken
Antwoord van 123planten.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review! Wat vervelend om dit te horen! Zou je ons wat foto's toe willen sturen per e-mail zodat we je verder kunnen helpen? Je kunt deze sturen naar info@123planten.nl. We horen graag van je zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. In ieder geval onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team 123Planten
NC
Nebahat C.
Deze keer zagen mn plantjes erg mooi en netjes uit Bedankt, Nebahat

Niet zoals 't hoor (misleiding)

Door misleiding op 123-website heb ik ipv 2 pakken van 5 kilo vulcastrat, thuis 2 keer 10 kilo vulcastrat ontvangen. Door mijn handicap (kapotte rug) kan ik niet eens 10 kilo dragen, dus dit is weggegooid geld. Als je nu op 123-website kijkt zie je de 5 kilo niet meer staan. Ik was altijd blij met 123 maar nu ben ik zwaar teleurgesteld.
Antwoord van 123planten.nl
Hallo, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg vervelend om te horen dat u teleurgesteld bent over uw recente bestelling en de verwarring rondom de hoeveelheid vulcastrat. We begrijpen uit uw toelichting dat u ervan uitging twee zakken van 5 kilo te hebben besteld, mede op basis van de informatie die destijds op onze website te zien was. U gaf ook aan dat u niet meer precies heeft gecontroleerd waar u “ja” tegen zei bij het afronden van de bestelling. Dat is uiteraard jammer, en we begrijpen goed dat dit – tot een vervelende situatie heeft geleid. Het is nooit onze bedoeling om klanten op het verkeerde been te zetten. We streven naar duidelijke communicatie op onze website, maar erkennen dat er in dit geval verwarring is ontstaan. De vermelding van de 5 kilo-zakken is inmiddels inderdaad aangepast of verwijderd, omdat deze verpakkingsvariant niet meer beschikbaar is. Dat had wellicht duidelijker gecommuniceerd kunnen worden, en daar nemen we uw feedback serieus in mee. Met vriendelijke groet, het team van 123planten

Netjes bezorgd.

Monstera gaat hardstikke goed. Philodendron heeft nog wat moeite met wennen aan de nieuwe situatie maar hij gaat t wel redden. Zou deker weer hier voor kiezen ook lekker makkelijk.
Mijn plant zou op 2 januari bezorgd worden. Deze datum heb ik bewust gekozen omdat ik wist dat ik dan thuis zou zijn. Tot vandaag, 6 januari heb ik nog niks ontvangen. Sneeuw is geen excuus. Dat lag er op 2 en 3 januari nog niet. Ik ben benieuwd hoe de plant er uit ziet als die ooit nog bezorgd wordt....
Antwoord van 123planten.nl
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet op de afgesproken datum is geleverd. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral als je de datum bewust hebt gekozen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen en kijken graag samen naar een passende oplossing via de mail. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! We horen het graag van je. Met vriendelijke groet, Team 123