123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

1.113 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.784 reviews in totaal

123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met 123planten.nl. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking van de planten, waardoor deze meestal onbeschadigd aankomen. De kwaliteit van de planten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's op de website. Daarnaast worden het ruime assortiment, de mogelijkheid om bijzondere planten te bestellen, en de duidelijke informatie op de website gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als positief ervaren, net als de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Aan de andere kant zijn er klachten over de bezorging, zoals vertragingen, onvoorspelbaarheid van het moment van aankomst en onzorgvuldige behandeling door koeriers. De levertijd wordt wisselend ervaren en reacties van de klantenservice kunnen soms traag zijn. Tot slot missen klanten proactieve communicatie bij wijzigingen of problemen met bestellingen.

Reviews voor 123planten.nl

Snelle levering, goede kwaliteit
Antwoord van 123planten.nl
Goedemiddag, Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We vinden het erg vervelend dat we je bestelling moesten annuleren vanwege een plant die helaas niet op voorraad was. We hopen je in de toekomst alsnog van dienst te kunnen zijn en dat je ons een tweede kans geeft. Mocht er iets anders zijn waar we mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Team 123
Mooie planten... Opzich goed verpakt. Alleen wat een vervoerder (lees DPD) er dan vervolgens mee doet, dat is dan weer minder. Dozen beschadigd en aarde uit de potten. Planten waren gelukkig niet beschadigt.
Plantje was te lang onderweg, was al aan het doodgaan toen het aankwam.
Antwoord van 123planten.nl
Goedemiddag, Bedankt dat je tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het erg vervelend om te horen dat je bestelling niet in goede staat bij je is aangekomen. Zou je een berichtje willen sturen naar info@123planten.nl onder vermelding van je ordernummer? We zullen dan zo snel mogelijk je vraag in behandeling nemen om zo gezamelijk tot een oplossing te komen. Onze excuses voor het ongemak en we zien je mailtje tegemoet! Met vriendelijke groeten, Team 123planten.nl
KD
Kayleigh D.

Top shop

Gezonde planten, goed verpakt en goede prijzen, kortom een topshop!!
Mooie volle plant. Jammer genoeg met enkele bruine vlekken op de bladeren,maar dat is eigen aan de monstera Thai vermoed ik...
Antwoord van 123planten.nl
Goedemiddag, Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens was, dat is natuurlijk niet wat we willen. We zien dat er inmiddels een nieuwe bestelling naar je onderweg is. We hopen dat dit het probleem naar tevredenheid oplost. Mocht er toch nog iets niet helemaal in orde zijn, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Team 123
Op tijd en goed afgeleverd
Levering slecht. Niet volgens afspraak. Geen contact met klantenservice mogelijk. Zij reageren niet of heel veel dagen te laat. Nooit meer bij 123 planten service. Slecht bedrijf.
Antwoord van 123planten.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review. We begrijpen dat je eerdere ervaring niet goed was. Inmiddels hebben we contact gehad en samen gekeken naar een oplossing, zodat het probleem hopelijk naar tevredenheid is opgelost. We waarderen dat je dit met ons hebt gedeeld. Met vriendelijke groet, Team 123
Ben Heel blij met me plant
het duurde veels te lang ontvangst ,daardoor planten in slecht staat en sommigen hebben het niet gehaald heel erg jammer, was 50 euro best veel geld voor mij
Antwoord van 123planten.nl
Hallo, Bedankt voor je review. Het spijt me te horen dat de planten in slechte staat zijn aangekomen. Ik wil je aanraden om foto's van de aangetaste planten te sturen naar info@123planten.nl, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team 123planten
Levering was redelijk snel. Mooie plant.
Gewoon keurig verzorgd
Heel goed product, balkonbloemen in pot fleuren weer op. Groei en bloei is opmerkelijk waarneembaar. Prijs van het product is oké. Alleeñ de verzendkosten zijn aan de hoge kant,
Bestelling was goed verpakt en werd keurig op tijd geleverd.
De snelle levering en het kunnen gebruiken van de onderdelen
Plant snel en in goede staat ontvangen
Geen klachten.