Klanten melden meestal positieve ervaringen met 123planten.nl. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking van de planten, waardoor deze meestal onbeschadigd aankomen. De kwaliteit van de planten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's op de website. Daarnaast worden het ruime assortiment, de mogelijkheid om bijzondere planten te bestellen, en de duidelijke informatie op de website gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als positief ervaren, net als de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice.
Aan de andere kant zijn er klachten over de bezorging, zoals vertragingen, onvoorspelbaarheid van het moment van aankomst en onzorgvuldige behandeling door koeriers. De levertijd wordt wisselend ervaren en reacties van de klantenservice kunnen soms traag zijn. Tot slot missen klanten proactieve communicatie bij wijzigingen of problemen met bestellingen.
Reviews voor 123planten.nl
De snelle levering en het kunnen gebruiken van de onderdelen
Snelle levering, nette prijs
Duurde even, maar prima verzorgd!
Duurde even tot ik de plant ontving, maar gelukkig op tijd, net verpakt en verzorgd
Betalen voor heatpacks die niet in de doos zitten.....
Geen heatpacks laten betalen als je toch klanten laat wachten tot na de koude periode en daarna de bestelling verstuurd zonder heatpacks die ik wel had betaald....
Goedemiddag,
Het spijt ons te horen dat de heatpacks niet bij je bestelling zaten. Zou je contact met ons kunnen opnemen, zodat we dit samen kunnen uitzoeken en een passende oplossing kunnen bieden? We helpen je graag verder.
Team 123
Gekochte planten kwamen met geknakte bladeren aan. Geboden oplossing was nieuwe planten kopen met 50 % korting maar wel verzendkosten. Dan betaal je dus alsnog voor een vervanging.
Hallo,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de planten met geknakte bladeren zijn aangekomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij voor ogen hebben en we begrijpen je frustratie.
We proberen altijd een passende oplossing te bieden, maar we begrijpen dat het aanbod om nieuwe planten met korting te kopen, inclusief verzendkosten, niet de meest ideale oplossing lijkt. We nemen je opmerking dan ook mee in onze interne processen om te kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken.
Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is wat we voor je kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Het 123planten team
Veel te kleine planten, zien er slecht uit. Geen reactie van de klantenservice. Klantenservice onbereikbaar.
Hallo,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! Ik zie echter dat we je een e-mail hebben gestuurd maar hier helaas nog geen reactie op hebben mogen ontvangen. Wellicht is deze in de spambox beland? We horen dan ook graag van je zodat we je naar tevredenheid kunnen helpen. Excuses voor het ongemak!
Team 123Planten
Goedemiddag,
Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling. Jammer om te zien dat je ervaring niet volledig naar wens was. We horen graag wat we kunnen verbeteren, dus neem gerust contact met ons op zodat we je kunnen helpen en onze service verder kunnen verbeteren.
Met vriendelijk groet,
Team 123
Snel geleverd, goed verpakt. Mooie plantjes.
Gewoon goed in wat ze leveren.
Schandalig dat jullie dit durven sturen . Wacht tervergeefs op mijn bestelling of antwoord op mijn vragen .
Zal nooit meer iets bestellen bij 123planten .
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent! Ik zie dat je samen met mijn collega bezig bent om een passende oplossing te zoeken. We nemen jouw feedback uiteraard mee voor in de toekomst. In ieder geval onze excuses voor het ongemak!
Team 123Planten
Mooie gezonde planten , goed verpakt verstuurd.
Plant kwam aan met enkele gele en verdorde bladeren. Ik heb hier melding van gemaakt incl. foto’s. Klantenservice is vriendelijk en probeert oplossing te vinden, proces loopt nog
Hoi Monique,
Bedankt voor je review. Ik zie dat je ondertussen samen met mijn collega tot een passende oplossing bent gekomen. Ik wens je veel plezier verder van de plant.
Groene groetjes,
Team 123planten
De planten waren goed verzorgd en zagen er goed uit
Snel, goed, mooi
Snel geleverd, goed verpakt, mooi product.
prima
scheef
Grond lag los in de doos, plant is scheef en bruine puntjes. Al met al jammer!
Mijn bestelling werd geannuleerd, dit wist ik eerst niet dus ik was de hele dag thuisgebleven op de dag dat mijn bestelling aan zou komen. Daarna mailde ik naar u en werd mij verteld dat ik opnieuw moest bestellen. Ik had al betaald en een kortingsbon gebruikt dus moest ik u weer mailen, dit heen en weer mailen duurde meer dan een week. Nu krijg ik hopelijk mijn bestelling binnen maar moest ik wel wachten omdat de plant die ik wil er niet meer was. Geen compensatie en iets wat een leuk cadeau had moeten zijn werd een enorm gedoe. Hopelijk krijg ik de bestelling snel binnen.
Hallo,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling onverwachts is geannuleerd en dat u hier niet direct over bent geïnformeerd. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, zeker niet als het om een cadeau gaat. Onze excuses voor het ongemak en het heen-en-weer mailen dat dit met zich meebracht.
We begrijpen dat dit teleurstellend voor u is geweest en hopen dat uw bestelling in goede staat aankomt! Mocht dat niet zo zijn, of wilt u dat we nog even met u meekijken, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.
Vriendelijke groet,
Team 123planten 🌿
De planten werden gewoon voor de deur gezet en ze zijn gejat
En jullie reageren echt heel slecht erop
Daaaaaag bestelling
Daaaaaaag geld
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. We begrijpen hoe vervelend deze situatie voor je was. Inmiddels hebben we contact gehad en samen gekeken naar een oplossing, zodat het probleem hopelijk goed is opgelost. We waarderen dat je dit met ons hebt gedeeld en wensen je een fijne dag verder.