123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

1.107 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.786 reviews in totaal

123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met 123planten.nl. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking van de planten, waardoor deze meestal onbeschadigd aankomen. De kwaliteit van de planten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's op de website. Daarnaast worden het ruime assortiment, de mogelijkheid om bijzondere planten te bestellen, en de duidelijke informatie op de website gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als positief ervaren, net als de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Aan de andere kant zijn er klachten over de bezorging, zoals vertragingen, onvoorspelbaarheid van het moment van aankomst en onzorgvuldige behandeling door koeriers. De levertijd wordt wisselend ervaren en reacties van de klantenservice kunnen soms traag zijn. Tot slot missen klanten proactieve communicatie bij wijzigingen of problemen met bestellingen.

Reviews voor 123planten.nl

top

Snelle levering, hele mooie plant. Tot nu erg blij mee!
Ik heb ontvangen wat ik gevraagd heb

Prima bedrijf

Levering volgens afspraak
Rislina miała pęknięte liście. Ale myślę że nowe liście zastąpią stare uszkodzone.
Waren goed verzorgd en groeien goed
De planten zijn prima. Goed verpakt. Dat zou een 5 sterren krijgen. Helaas was van 800 gram hydrovoeding (Blusana) het deksel eraf waardoor de inhoud los in doos was. Tip: zet het deksel vast met 1 of 2 tapes. Daarom 3 sterren
Antwoord van 123planten.nl
Goedemiddag, Dank je wel voor je review. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij ons. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad en zijn we samen tot een oplossing gekomen. We hopen dat deze oplossing naar wens is en dat we zo alsnog een positieve indruk hebben kunnen achterlaten. Met vriendelijke groet, Team 123
Mooie plant, jammer dat er wat bladeren beschadig waren maar daar komt ie wel bovenop!

Hele fijne plantenwinkel

Heb een hele mooie plant mogen ontvangen! Supergoed verpakt ook!
Prima verpakt, prima kwaliteit van de plant.
plant was uitstekend verpakt
overzichtelijke website, de planten worden keurig netjes verpakt en zien er gezond uit bij aflevering.
Plant is super mooi en werd geleverd op de dag die ik had gewenst

Ik heb al gereageerd en verwacht daar een reactie op en niet weer een mail met de vraag hoe mijn ervaring is.

Ik heb al gereageerd