123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

1.107 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.786 reviews in totaal

123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met 123planten.nl. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking van de planten, waardoor deze meestal onbeschadigd aankomen. De kwaliteit van de planten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's op de website. Daarnaast worden het ruime assortiment, de mogelijkheid om bijzondere planten te bestellen, en de duidelijke informatie op de website gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als positief ervaren, net als de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Aan de andere kant zijn er klachten over de bezorging, zoals vertragingen, onvoorspelbaarheid van het moment van aankomst en onzorgvuldige behandeling door koeriers. De levertijd wordt wisselend ervaren en reacties van de klantenservice kunnen soms traag zijn. Tot slot missen klanten proactieve communicatie bij wijzigingen of problemen met bestellingen.

Reviews voor 123planten.nl

Bestellen en bezorging was heel makkelijk etc, liep prima! De plant had wat gele blaadjes bij aankomst en oogde wat ‘ moe’ omdat het een kado was was dat wel jammer.
De phoenix canarias kwam goed verpakt binnen!, De lengte is precies zoals beschreven
De planten zijn helaas al heel slecht uit de verpakking gekomen kapotte stukken scheuren ezovoort erin
Antwoord van 123planten.nl
Hallo Patricia, Het spijt me te horen dat de planten in slechte staat zijn aangekomen. Ik nodig je uit om foto's van de betreffende planten te sturen naar het e-mailadres info@123planten.nl, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team 123Planten
AV
A. v.

Mooie plant

Snelle levering en goed verzorgd. Ben er bij mee

Matig

2 planten besteld , 1 was gebroken bij levering. Netjes gemaild dat er 1 kapot is . Geen reactie of terugkoppeling. Of nieuwe plant geleverd. Vandaar matig!!
Antwoord van 123planten.nl
Hallo, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om uw feedback achter te laten. We vinden het jammer om te lezen dat we u niet tevreden bent met onze webwinkel. Helaas zie ik onder vermelding van deze gegevens niet dat uw klacht bij onze klantenservice terecht gekomen is. Zou u ons nog een keer per e-mail (info@123planten.nl) willen contacteren? Mijn collega's van de klantenservice zoeken graag naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team 123planten
Snel geleverd , goed verpakt, mooie gezonde plant
Planten wonderwel goed verpakt. Verpakking is daardoor wel wat lastig uit elkaar te halen.
Betere instructies aan pakketdienst. En ook de werkelijke grote leveren wat je besteld.
Antwoord van 123planten.nl
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent! Ik zie dat je samen met mijn collega een passende oplossing hebt gevonden. We nemen jouw feedback uiteraard mee voor in de toekomst. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team 123Planten

Vroeger was dit een perfect bedrijf nu niet meer

Vroeger was dit een perfect bedrijf maar nu is alles uitbesteed met de gevolgen. Te kleine plant in nog kleinere doos is slechts een boorbeeld
Antwoord van 123planten.nl
Hoi, Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij ons. Ik zie dat je al contact hebt gehad met onze klantenservice en dat er een oplossing is gevonden. We hopen je in de toekomst te laten zien dat we het ook anders kunnen! Groetjes, het team van 123planten.nl
Als ik goed gedaan netjes bezorgd Ik geef het een 10 top dankjewel
Mooie planten goede producten

Tijdige bestelling.

De bestelling was op tijd en de plant was perfect verpakt. Goede zaak.