123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

1.107 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.786 reviews in totaal

123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met 123planten.nl. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking van de planten, waardoor deze meestal onbeschadigd aankomen. De kwaliteit van de planten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's op de website. Daarnaast worden het ruime assortiment, de mogelijkheid om bijzondere planten te bestellen, en de duidelijke informatie op de website gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als positief ervaren, net als de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Aan de andere kant zijn er klachten over de bezorging, zoals vertragingen, onvoorspelbaarheid van het moment van aankomst en onzorgvuldige behandeling door koeriers. De levertijd wordt wisselend ervaren en reacties van de klantenservice kunnen soms traag zijn. Tot slot missen klanten proactieve communicatie bij wijzigingen of problemen met bestellingen.

Reviews voor 123planten.nl

Foutje bij de levering maar nog in het pinksterweekend opgelost en kort daarna het geleverd
AV
Ad V.
Goed bedrijf, prima leveringen en producten. Formaat kan iets afwijken helaas.

Bestelling

Ik heb 2 planten besteld bij jullie, waarvan er 1 stelen bij zaten die bruine bladeren hadden. Ik heb 10 stelen eruit moeten halen. Dit vind ik slecht, omdat ze best duur zijn.
plant was prima verpakt. ook duidelijk omschrijving erbij, hoe je de plant moet verzorgen. plant = hydrocultuur.
PW
P W.
Tevreden. Kan niet anders zeggen..

Keurig verpakt, snelle levering. Goed en mooi product.

Keurig veerpakt.
Mooie volle plant, ben er blij mee.
Wij hebben een prachtige palm ontvangen.Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Ik heb een mail gestuurd over ontbrekende plant in de bestelling en nog niks gehoord
Antwoord van 123planten.nl
Hallo, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om uw feedback achter te laten. We vinden het jammer om te lezen dat we u niet tevreden bent met onze webwinkel. Ik zie dat u al contact heeft opgenomen met onze klantenservice en dat jullie samen bezig zijn om tot een oplossing te komen. We vertrouwen op een uitkomst die voor beide partijen passend is. Met vriendelijke groet, het team van 123planten.nl

Aantal tips

Betere bezorging welke post bedrijf brengt het? DPD slechte bezorging. Verder stonden er geen namen bij welke plantjes in de plastic bakjes zaten. De klanten kunnen niet aan stengel of blad zien wat voor soort het is.
Mooie planten goed verpakt. Nu hopelijk aanslaan.
Late leveringen.
Antwoord van 123planten.nl
Hallo Suat, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met de levertijden. Ik zie dat je hierover al in contact bent met een van mijn collega's, en ga er dan ook vanuit dat we samen een passende oplossing zullen vinden. In ieder geval excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team 123Planten

Watermeter

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Zeer tevreden.