123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

1.107 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.786 reviews in totaal

123planten.nl- Logo - Reviews

123planten.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met 123planten.nl. Klanten zijn erg tevreden over de zorgvuldige en stevige verpakking van de planten, waardoor deze meestal onbeschadigd aankomen. De kwaliteit van de planten voldoet doorgaans aan de verwachtingen en komt overeen met de foto's op de website. Daarnaast worden het ruime assortiment, de mogelijkheid om bijzondere planten te bestellen, en de duidelijke informatie op de website gewaardeerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als positief ervaren, net als de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Aan de andere kant zijn er klachten over de bezorging, zoals vertragingen, onvoorspelbaarheid van het moment van aankomst en onzorgvuldige behandeling door koeriers. De levertijd wordt wisselend ervaren en reacties van de klantenservice kunnen soms traag zijn. Tot slot missen klanten proactieve communicatie bij wijzigingen of problemen met bestellingen.

Reviews voor 123planten.nl

Antwoord van 123planten.nl
Hallo, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat jouw ervaring met onze webwinkel niet naar tevredenheid is verlopen. Ik zie dat je al in contact bent met onze klantenservice maar dat we geen reactie op ons laatste bericht hebben mogen ontvangen. We kijken graag samen verder naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, het team van 123planten.nl

Niet alles ontvangen!

Heb 3 planten besteld, vlinderstruik, lavendel en clematis. De clematis nooit ontvangen.
De hydro plantenvoeding werkt heel goed.

2 planten.

Mooie planten.Alleen had ik ze wat groter verwacht.Mooi optijd en keurig afgeleverd.
Ik heb tuinplanten besteld. Aangegeven voor een weekend te bezorgen. Kreeg op vrijdag melding dat de planten op dinsdag zouden worden bezorgd. Met dat warme weer en langer in een verpakking heb ik van de 9 plantjes er 4 overgehouden. Erg jammer. Als er een bezorg optie is op vrijdagen dan moet je er ook vanuit kunnen gaan dat ze dan bezorgd worden. Haal anders de vrijdagbezorging uit het systeem..
Antwoord van 123planten.nl
Beste klant, Wat ontzettend vervelend om te horen dat de bezorging van uw tuinplanten zo is gelopen en dat u hierdoor zo veel planten bent kwijtgeraakt. Onze excuses dat de planten, ondanks uw voorkeur voor een weekendlevering, pas op dinsdag zijn bezorgd. Met het warme weer is het extra vervelend dat de planten langer in de verpakking hebben gezeten, met dit als gevolg. Dit is absoluut niet de kwaliteit die wij willen leveren! Wij begrijpen uw frustratie over de bezorgopties en zullen uw feedback hierover zeker meenemen. Om samen naar een passende oplossing te zoeken, willen we u vragen om contact met ons op te nemen via info@123planten.nl en, indien mogelijk, enkele foto's van de beschadigde planten mee te sturen. Dan kunnen we uw situatie beter beoordelen en kijken wat we voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Het team van 123planten
Mooie planten, goed verpakt en groter dan verwacht! Heel veel waar voor je geld.
Alles ging goed.
Helemaal top!
HH
Herma H.
Uitstekende communicatie. Een zeer betrouwbaar adres om planten te kopen.
Antwoord van 123planten.nl
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Het spijt ons dat je ervaring niet was zoals je had gehoopt. Ik zie dat we al per e-mail contact hebben gehad en dat we een terugbetaling voor je hebben geregeld. We nemen deze ervaring mee om ons in de toekomst verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team 123Planten
Makkelijk bereikbaar. Hebben het gelijk opgelost toen ik aangaf dat gedeelte maar geleverd was.
IM
Ineke M.

Mooie website met mooie planten

Fijne website, goede en snelle levering. Mooie planten, goed verpakt. Planten zijn fris en gezond.