Headsetwinkel.nl

1.818 reviews in totaal   123 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle levering, de behulpzame en deskundige klantenservice, het duidelijke advies en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Ook de kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten gewaardeerd. Er zijn echter ook enkele negatieve ervaringen gemeld, waaronder vertragingen bij de levering, niet ontvangen pakketten, gebrekkige communicatie vanuit de klantenservice en teleurstelling over specifieke productonderdelen zoals de microfoon.

ReviewsHeadsetwinkel.nl

Nu voor zeker een 3e keer een bestelling gedaan waarbij de levertijd langer is dan aangegeven en waar geen contact over opgenomen wordt. Erg slordig

Bekwaam en snel

Bekwaam, snel, niks slechts over te zeggen
Goeie service, snelle reactie

Antwoord van Headsetwinkel.nl

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad en nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit op te lossen.
Mijn headset werd niet geleverd en ik weet niet waar deze is.
Privéprofiel
Snelle levering. Alleen moeilijk om het geluid harder te zetten. Daar ben ik nog niet uit.

Duidelijke advertentie, snel geleverd.

Duidelijke advertentie. Prima verpakking. Snel geleverd.
Goede service