Gecertificeerd sinds: 8 nov 2019geldig
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten waarderen de snelheid en correctheid van de levering wanneer het goed verloopt, evenals de duidelijke communicatie en het deskundige advies bij aankoop. Ook wordt de service veelal als goed, behulpzaam en flexibel ervaren. Toch zijn er ook negatieve ervaringen met vertragingen of niet ontvangen pakketten. Daarnaast zijn er klachten over het uitblijven van informatie bij problemen of vertragingen, en vinden sommige klanten de afhandeling bij klachten of annuleringen minder.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHeadsetwinkel.nl
Netje bezorgt en kon de headset direct gebruiken.
geen voorraad slecht oplossing medewerker luisterd niet naar mijn behoeft maar laat mijn meer betalen waar ik niet om gevraagd heb.
Antwoord van Headsetwinkel.nl
Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hebben je bestelling inmiddels geannuleerd zoals verzocht en nemen je feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren.
prima service, snelle levering
snel en behul;pzaam, topservice!!
Correcte en snelle levering
Vooruitbetalen beter meegeven indien je op rekening zou kunnen kopen als bedrijf
snel te vinden als je zoekt naar oorschuimpjes en snel geleverd
Meer informatie wat betreft de levering
Beoordeling jabra headset
Duidelijke website, juiste product geleverd en een snelle levering. Werken al jaren met deze headset. Nu één extra gekocht voor een nieuwe werkplek
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver