dutch-plaza.nl- Logo - Beoordelingen

dutch-plaza.nlReviews

: 1.054Uitstekend

4,64

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
dutch-plaza.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dutch-plaza.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 aug. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
dutch-plaza.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij dutch-plaza.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor dutch-plaza.nl

194 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.054 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 okt. 2022
Sceptisch Eerst dacht ik, deze site en haar prijzen... Dit moet wel te mooi om waar te zijn. Na het lezen van de Trusted Shops garantie voorwaarden, het ondertekende manifest door de eigenaar van dutch-plaza.nl. Durfde ik aan een order te plaatsen. Communicatie Na het orderen was de communicatie helder per e-mai. Daarnaast nog 1x de klantenservice gebeld omdat mijn betaling niet in één keer lukte. Na het bellen van het telefoonnummer werd er direct opgenomen en werd ik zeer netjes geholpen. Zending Ook de zending was ultra-snel. De belofte, "Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis", komen ze 100% na. (Net als andere reviews kan ik dit beamen) Conclusie Al met al is er geen enkele reden om sceptisch te zijn. Ik zal zeer zeker terug komen als klant. Inmiddels weten ook vrienden en collega's dutch-plaza.nl te vinden. ;) Keep up the good work!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 sep. 2022
Bijzonder onduidelijke prijs communicatie. Ik bestelde een iphone voor zakelijk gebruik en dacht een iphone te kopen inclusief btw. Dit werd namelijk constant aangegeven. Na betaling bleek het te gaan om een iphone waar geen btw op zat. Vervelend. Bestelling geannuleerd en snel mijn geld teruggekregen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor dutch-plaza.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
 
van cdb b.
Ondanks dat PostNL op de dag van bestelling het pakket niet meer mee kon nemen omdat de wagen vol zat, bij navraag de volgende dag via de site, direct antwoord gekregen. De volgende dag netjes afgeleverd. Verder prima service en een heel goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Na een foutieve levering is dit uitstekend opgelost door de klantenservice! Een dag later had ik het goede toestel in huis en kreeg een retourlabel voor het foutieve product!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Goede service. Dagje te laat geleverd doch goed en correct bijgestaan geweest via e-mail. Product degelijk verpakt zonder risico op schade.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
 
Gewoon goede webwinkel. Bestellen is duidelijk, verzenden en betalen ook.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
goeie website snelle verzending product zoals omschreeven
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
PS5 arrived in 3 days! All is good, the set it brand new.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Besteld, daags nadien reeds geleverd! Top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Tevreden. Goed prijs. Snelle levering 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Super snel geleverd. Goede prijs 👍🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Laagste prijs en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Netjes en goed verpakt geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Snelle levering, goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Zeer snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden