paradigit.nl- Logo - Reviews

paradigit.nl

3.266 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden13.701 reviews in totaal

paradigit.nl- Logo - Reviews

paradigit.nl

De reviews voor paradigit.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle levering, de behulpzame en oplossingsgerichte klantenservice, de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de kwaliteit van de producten en de staat van assemblage worden gewaardeerd. Het retour- en garantieproces wordt meestal als soepel en klantvriendelijk ervaren. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en informatief gezien, en duidelijke communicatie over bestellingen en levering wordt gewaardeerd. Er zijn echter klachten over vertragingen en problemen met externe bezorgdiensten zoals DHL en DPD, waaronder slechte communicatie en fouten. De bereikbaarheid en reactietijd van de klantenservice worden soms als onvoldoende ervaren. Prijsfluctuaties en gemiste kortingen leiden tot teleurstelling. Onduidelijke of tegenstrijdige communicatie rondom leveringen en bestellingen veroorzaakt frustratie. In enkele gevallen zijn er klachten over defecten of afwijkende productspecificaties. Het retour- en garantieproces wordt soms als omslachtig of onduidelijk gezien en de configurator op de website wordt af en toe als traag of onduidelijk ervaren.

Reviews voor paradigit.nl

Onze bestelling van de Eufy Deurbel en Homebase 3

De bestelling van de Eufy Deurbel en Homebase is met vertraging door de weersomstandigheden toch goed aangekomen. Een compliment over de communicatie voor deze set, wat jammer vind ik dat wij de nodige accessoires nog elders moeten kopen. Dit weerhoud ons echter niet om opnieuw bij Paradigit aan te kloppen. Alfred van Baaren

Alleen maar positief

Snelle levering en product is helemaal naar wens. Nog even (chat) contact gehad met de helpdesk en ook daar duidelijk en snel antwoord op mijn vraag via de mail. Al met al een positieve ervaring met Paradigit
De verzending en montage waren prima, maar als er een vraag gesteld via de mail en vrij snel een antwoord wordt gegeven duurt het vervolgens een volle week voordat er een volgende reactie plaats vind.

Ga zo door!

Bestellen bij Paradigit gaat altijd makkelijk en er zitten mensen met verstand van zaken. Ga zo door!

Snelle en correcte levering

Het bestelde product werd snel en correct geleverd zoals ik van paradigit gewend ben.
Ik wilde de volgende dag een Nvidia Shield Pro hebben, en mooi de volgende dag had ik hem binnen, dus helemaal blij.
tis een goede monitor voor mijn ogen ik kan weer verder op laptop en typen voor oa teksten schrijven. makkelijk aan te sluiten en groter scherm ook heel handig dat die kantelbaar is.
De producten die ik geleverd heb gekregen zijn TOP, enkel de correspondentie, vanaf bestellen tot levering is voor verbetering vatbaar.

Paradigit x NZXT - Arctic Spark

Heb een Game PC aangeschaft. Kon op de site makkelijk aantal pc's vergelijken en heb mijn keuze gemaakt. Achteraf beetje spijt dat ik geen 2TB SSD heb genomen, maar het zij zo. Dat is mijn keuze. PC werd netjes de volgende dag, volgens afspraak, geleverd. Het was plug and play.
Zending ging vlot en eenvoudig Webcam op tijd binnengekomen. Resolutie van camera is scherp en ingebouwde microfoon werkt ook goed. Het is meer dan voldoende om online meetings te houden.

de bestelling ging zoals het moet.

de bestelling ging hoe het moet. heb daar geen probleem ondervonden. 4 sterren in plaats van 5 omdat ik niet weet hoe de retour/reparatie zou verlopen. mijn besteld product is goed en heeft geen problemen. dus het stukje retour/reparatie kan ik niet beoordelen. verder zal ik in de toekomst nog een x bestellen bij paradigit
De bestelling verliep vlot en het pakje arriveerde op het juiste adres, daar bleek dan ook nog het juiste product in te zitten in een werkende staat. Het is allemaal dagelijks werk voor Paradigit. Bij deze een schouderklopje.
Vakmanschap in maatwerk! Na mijn vorige maatwerk PC van Paradigit, die maar liefst 8 jaar draaide, hebben kundige vakmensen opnieuw een knappe PC in elkaar gezet, door mij zelf samengesteld en vervolgens "built by Paradigit". Het zal duidelijk zijn dat ik over het resultaat ook deze keer bijzonder tevreden ben.
Zeer snel geleverd. Keurig verpakt. Webshop overzichtelijk en gemakkelijk. Dan doe je het wat mij betreft prima!
Er was een probleem met verzending bij DHL, Ramon van Paradigit heeft het perfect verholpen!
Super snelle pc besteld en supersnel geleverd Bij deze webshop kom ik vast nog een keer yerug

Laptop

Snelle en nette levering van een laptop. S'avonds besteld en de andere dag in huis. Een mooie laptop voor een goede prijs.
De klantenservice via e-mail was goed. Afhandeling van de order ook. Ter reparatie sturen van een PC wordt wel heel moeilijk gemaakt gezien alle eisen aan de verpakking en de verzending. Het zou fijn zijn als retour spullen ook ergens afgegeven kunnen worden.

Zorgvuldiger werken

Beter nagaan wat er mogelijk is in een computer. Aanvankelijk werd mij verteld dat er 2 HDD schijven in gemonteerd konden worden. Na de bestelling en het betalen kreeg ik bericht dat dit toch niet mogelijk was. Vervolgens werd afgesproken dat er een SSD en HDD extra geplaatst zouden worden, maar aan de SSD was geen letter toegewezen dus die was na opstarten niet zichtbaar. Moest ik dit zelf nog regelen. Dus onzorgvuldigheid bij het beantwoorden van vragen en het afwerken van de computer..

Goede service.

Van de 4 bestelde HDD’s was er een DOA. Deze aangemeld voor retour en nadat ik de schijf had geretourneerd een goedwerkend exemplaar ontvangen. Prima service,