Lucardi Juwelier Purmerend

1.117 reviews in totaal   296 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de vriendelijkheid en hartelijkheid van het personeel. De behulpzaamheid en inzet van medewerkers bij het zoeken naar producten en het oplossen van problemen wordt zeer gewaardeerd. Ook het nuttige en eerlijke advies van medewerkers wordt vaak als groot pluspunt genoemd. De snelle service en korte wachttijden vallen positief op bij klanten. Daarnaast waarderen klanten het geduld dat medewerkers tonen, vooral bij kinderen of bij het uitzoeken van sieraden. De prijs-kwaliteitverhouding van sieraden en de service wordt regelmatig als positief benoemd. Enkele klanten geven aan dat uitleg en nazorg, bijvoorbeeld bij het prikken van oorbellen, beter kan. Ook wordt soms opgemerkt dat er meer personeel gewenst is tijdens drukte of bij langere wachttijden.

ReviewsLucardi Juwelier Purmerend

Ik heb laatst mijn tweede gaatjes laten prikken, ik ben echt super goed geholpen en heb goed advies gekregen. Dus zeker aan te raden!

Tevreden

Ondanks dat de medewerkster het slotje van mijn horloge niet los kreeg, ben ik toch heel goed geholpen en ben zeer tevreden
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De winkel is overzichtelijk en de prijzen zijn betaalbaar. Helemaal top!
Hele nette en overzichtelijke winkel. Het personeel is aardig en behulpzaam.

Leuk!

Ik ben ontzettend vriendelijk en behulpzaam geholpen in de winkel. Niet alleen met advies maar ook met het indoen van m'n nieuwe oorbellen. Écht leuk.
Winkel waar ik graag kom kijken,je wordt ook heel goed geholpen.💐
Ik ben heel vriendelijk en vakkundig geholpen.

De dames aan de balie waren erg vriendel…

De dames aan d3 balie waren erg vriendelijk
Een aardige dame die mij aanbood direct mijn oorbellen in te doen.
Hele aardige dames in Purmerend. Ze wezen ons op member worden en direct 10 % korting krijgen. Super vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en behulpzaam!

Verkoopster was zeer vriendelijk en geduldig om mij zo goed mogelijk te helpen!
Het personeel van lucardi is uitermate vriendelijk en behulpzaam tegenover de klanten.ik kom graag terug bij lucardi voor mijn aankopen,zeer tevreden en redelijk van prijs.ik raad het zeker aan bij mijn familie en vriendenkring
Geholpen door een hele lieve medewerkster die alle tijd nam voor ons. Mooi horloge gekocht en het is gelijk op maat gemaakt.

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed geholpen, ook goed advies gekregen. Kom al jaren en ben altijd tevreden.
Een vriendelijke dame heeft ons geholpen aan een horloge
Je wordt met aandacht geholpen en er wordt altijd geprobeerd omaan je wensen te voldoen
Vriendelijke meiden goeie service !

Goed kwaliteit

Alles heeft goede korting en in een goede prijs zonder korting. Helemaal goed
Vriendelijk geholpen, mogelijkheden om meerdere armbanden te passen.
A D
Adriaan d.
Vriendelijke bediening, ruime keuze en memberkorting

Lucardi Juwelier Purmerend

Purmerend heeft zijn naam te danken aan het feit dat de stad (heel simpel eigenlijk) aan het eind van de rivier de Purmer ligt. Het is een stad die vanaf de 15e eeuw tot bloei is gekomen en zich voora...