Vehikit Nederland- Logo - Beoordelingen

Vehikit Nederland
Beoordelingen:

61 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.026 beoordelingen in totaal  

4,38
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 aug 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Vehikit Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
de bestelling verliep vlot, betaling ook direct 100% voldaan. daarna is het even stil en wordt pas na 2 dagen verwerkt. de verwerkingstijd en verzend gereed maken mag beter aansluiten, zeker omdat een directe bataling voldaan is.

de meest kritische beoordeling

30 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
De klantenservice is niet best. Werken verschillende mensen. De 1 wil geen hulp bieden en zoek t uit. We kunnen niets doen. Een volgend pakt alles heel netjes op en regelt t wel.(Maike topper!!!)
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vehikit Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruim assortiment, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
20 feb 2024
Beste klant, Bedankt voor je mooie review. :) Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de levertijd. We wensen je veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team Vehikit
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

trage levering , de bestelling verliep vlot en betaling 100% vooraf

de bestelling verliep vlot, betaling ook direct 100% voldaan. daarna is het even stil en wordt pas na 2 dagen verwerkt. de verwerkingstijd en verzend gereed maken mag beter aansluiten, zeker omdat een directe bataling voldaan is.
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
16 jan 2024
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling, fijn dat je met het bestelproces zo tevreden bent! De bestelde deurladder heeft inderdaad een levertijd van een aantal werkdagen zoals op de site aangegeven, sorry dat we deze niet eerder konden leveren. We wensen je veel plezier met de ladder! Hartelijk groet, Team Vehikit
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn kwalitatief goed voor de prijs levering duurde nog even
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
16 jan 2024
Beste klant, Bedankt voor je mooie review. :) Fijn om te lezen dat je met de kwaliteit van onze producten tevreden bent. Ik zie dat de 1e 2 artikelen een dag later zijn verstuurd dan gepland, onze excuses hiervoor! De kastinrichting heeft een iets langere levertijd zoals op de website aangegeven. We wensen je veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team Vehikit
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
16 jan 2024
Beste klant, Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team Vehikit
20 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering in dit geval, telefonisch alleen niet bereikbaar. Iets anders dan PostNL (DPD in dit geval) is sowieso een verschrikking, maar goed....
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
28 apr 2023
Goedemorgen, bedankt voor je review. Ik geloof dat we op dat moment telefonisch druk bezet waren, je kunt ons dan altijd op onze andere kanalen bereiken zoals mail, chat en WhatsApp! Mochten we dus nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust via een van de kanalen contact met ons op. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een tevreden klant

Hoe precies alles wat ik besteld had pasten in onze auto. En toen ik vragen had hoe snel ik werd geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
4 aug 2023
Beste klant. Bedankt voor je positieve reactie. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Wij wensen je heel veel plezier met je zijwand betimmering en laadvloer. Met vriendelijke groet, het Vehikit-team
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Bestelling werd geleverd zoals aangegeven. Goede telefonisch hulp/uitleg bij vragen mbt de installatie
Beoordeling melden
19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Doen gewoon wat ze zeggen to the point
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
24 mei 2023
Goedemiddag, hartelijk dank voor je beoordeling. Altijd fijn om te weten waar je aan toe bent. Veel plezier met de aanschaf van de LED strips! Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel goed geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
24 mei 2023
Goedemiddag Hans, hartelijk dank voor je bestelling! We doen ons best snelle leveringen waar te maken en correct te leveren. Hoe sneller de levering, hoe sneller je er gebruik van kunt maken! We horen het graag als we verder nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
26 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service, had iets verkeerd besteld, zonder problemen opgelost en snel omgeruild. Goed bezig!
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
28 apr 2023
Goedemorgen, foutje zit in een klein hoekje! We helpen je graag dit weer recht te zetten zodat je het juiste kunt bestellen. We wensen je alvast een fijn weekend! Met vriendelijke groet, Maike van BusinBedrijf
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed, duidelijk en snel geregeld. Top heel blij met mijn laadvloer. Zat er zo in
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service omdat er even haast bij was. Fijn meegedacht via de telefoon.
Beoordeling melden
10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

filmpje klopt voor geen meter jammer genoeg.

Hoezen bevallen goed. filmpje klopt voor geen meter jammer genoeg.
Beoordeling melden
Antwoord van Vehikit Nederland
12 mei 2023
Beste klant, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat de hoezen naar wens zijn. :) Het filmpje is een voorbeeldfilmpje waarin de VW Crafter te zien is, als je een ander model hebt dan zijn de hoezen inderdaad niet precies identiek, het is puur om een indruk van de montage te geven. Mochten er nog vragen zijn over de montage, dan horen we het graag. Hartelijke groet, Team BusinBedrijf
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

top

Levering was duidelijk, alles binnen gekregen en mooie kwaliteit
Beoordeling melden
19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Komen afspraken na en alles was makkelijk in elkaar te maken
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed materiaal, netjes geregeld en een 10 voor comunicatie
Beoordeling melden
2 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super service!!! Snel geleverd alles volgens afspraak.
Beoordeling melden
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke feedback en makkelijk zoeken op voertuig.
Beoordeling melden
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaringen, kwaliteit producten uitstekend
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nette levering en goede kwaliteit en afwerking
Beoordeling melden