missetam.nl

2.828 reviews in totaal   2.467 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.467 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2026

missetam.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over het ruime aanbod in lengtematen, de goede pasvorm en de kwaliteit van de kleding. Ook het retourneren van artikelen wordt als eenvoudig en klantvriendelijk ervaren. De levering verloopt doorgaans snel en correct, en de klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Toch zijn er enkele aandachtspunten: zo worden er inconsistenties in maten en problemen met specifieke items genoemd, en missen klanten soms bepaalde maten of variatie. De kwaliteit en materiaalkeuze kunnen wisselend zijn, waarbij vooral het gebruik van polyester minder gewaardeerd wordt. Incidenteel zijn er klachten over vertraagde bezorging. Daarnaast missen sommige klanten fysieke winkels en het gemak van direct passen.

Reviewsmissetam.nl

Snelle bezorging en heel belangrijk : de maten kloppen ! In de toekomst misschien vermelden hoe lang een kleding stuk is ! Soms valt een shirt of pullover toch iets korter dan verwacht ! Verder heel tevreden
S W
S W.
Heel fijn model. De broek is royaal gesneden zodat mijn dikke bovenbenen niet uitgetekend is in de broek. (Dus dat je alle hobbels en bobbels ziet) verder vind ik het model leuk, zit lekker en een mooie kleur!
Fijn dat er een lange collectie is!! Het zou nog fijner zijn als de zomershirts niet van polyester zijn ( bij sommige shirts staat niet van welk materiaal ze zijn), dat maakt dat ik dit elders koop. Ook zou ik graag mee kleurvariatie zien in blouses en shirts en ik mis de jassen voor lange mensen in de lange collectie

Was weer een top ervaring

Balen dat de broek niet goed paste en de retourzending echt super goed geregeld was. En wat was ik blij dat de spijkerrok perfect paste. Voor de spijkerbroek kijk ik later wel even in de winkel als die in de buurt zit.

Top en betaalbaar voor de lange vrouw!

Altijd een vlotte en correcte levering, ook eventueel terugsturen verloopt soepel. Mijn grootste genot bij Miss Etam zijn de betaalbare broeken in lengtematen voor de langere vrouw; helemaal top!
Dat de levering super snel was. Dat is tegenwoordig wel anders met alle vertragingen bij bezorgen. Goed en netjes verpakt. Geen overdreven grote verpakkingen. Super tevreden ook met mn jurk.

De prints zijn net niet altijd mooi

De stoffen zijn net niet altijd mooi. Te fel of tint net niet goed wat de mode aangeeft. Prints zijn niet altijd.leuk. Èn Als je.plus size koopt dan is dit in de breedte groter, helemaal goed maar pas dan ook de lengte wat aan. We willen ook wat over de buik en billen hebben. Vorig jaar kon je nog wel wat tunieks kopen die je als lang shirt kon dragen, nu zijn dat jurken geworden. Daardoor dit jaar weinig gekocht bij miss etam. Tussen tuniek en jurken moet verschil blijven. Succes !! 👍

Wat voor mij bijzonder maakt is dat het…soepel is en lekker draagt

Wat voor mij bijzonder maakt is dat het jullie gelukkig weer meer polyester shirts og blouse komt , ik vind polyester fijn om te dragen ,ik heb viscose wel gekocht bij jullie en ook geprobeerd maar vond het niets .
Wat zo fijn is dat ik mijn maat weet. Bij andere winkels valt de ene keer kleding wat groter dan weer kleiner. Bij jullie is het altijd goed 😁 levering altijd vlot. Dus blij dat het weer wat beter gaat.

Leuke site, mooie kleren en makkelijk te bestellen en eventueel te retourneren

De kleding is makkelijk te bestellen. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling. De kleding is mooi en meestal net zoals op de foto. Hoewel het soms moeilijk te beoordelen is, hoe iets in werkelijkheid er uit ziet. Het retourneren gaat goed. Daarvan word je ook op de hoogte gehouden en je krijgt je geld weer terug.
Super snelle verzending en makkelijk terug sturen. Het enige is dat ik een jurk bestelde die op het plaatje halverwege de kuit kwam qua lengte en in werkelijkheid op mijn enkels hing en ik ben geen kort persoon. De maten zijn verder perfect, en super dat het zo makkelijk is om iets te retourneren.
Heerlijk dat Miss Etam terug is en vooral met de lengtemaatbroeken! Prima keuze, ook voor de kantooroutfit. Heel fijn dat er weer winkels opengaan. Hopelijk ook gauw in de buurt van Zoetermeer.

Leuke broek

Broek staat goed en de stof is dun genoeg voor de zomer. Aanvankelijk klopte de maat niet net mijn bestelling en het label, maar dit werd heel snel en correct opgelost. Lengte maat 30 zou heel fijn zijn. 28 is te kort en 32 moet ik korter laten maken. Helaas is er geen lengtemaat 30.
Ik ben klein 162 cm en heb maat 54 maar bijna alle midi jurken zijn te lang. De lange jurken al helemaal. Wellicht hebben meer dames daar last van en kunnen jullie daar rekening mee houden. Nu moet ik de kleding korter laten maken wat extra geld kost en daarom koop ik vaak maar niet.
Ik ben altijd dik tevreden met de kwaliteit .de prijzen zijn soms best duur maar daar is de kwaliteit naar ,de maat klopt ook altijd.had 1x een kanten top die wa wel heel doorzichtig stond er niet bij dat zou wel handig zijn zag je niet op de foto
Goede service duidelijke pakbon en ook etiket meegeleverd voor retourzendingen. Kleding netjes verpakt. Wat beter kan is op de website vermelden of het kledingstuk wijd of strak vakt zodat ik beter kan inschatten of maat L of Xl nodig heb.
Jaren geleden was jullie kleding qua maat beter , kocht toen regelmatig ( in fysieke) winkels . Tegenwoordig is de kleding op zich oké maar de verhouding mouw en rest van het kledingstuk klopt niets van . Mouwen zijn steeds 10 cm te lang terwijl het kledingstuk op zich oké is.

Vrouwelijke vrolijke kleding

Vrouwelijke,gangbare,betaalbare,leuk mode voor de meeste vrouwen. Mag van mij wel iets mee met katoen of een linnen materiaal of combi met deze materialen. Polyester is zo warm en plakkerig
Leuke mode. Alleen ben ik 77 jr oud en 1.87mt lang. (Maat 46) Pantalons (36") zijn voor mij meestal net te kort of te modieus. Ik zou héél graag een iets grotere zoom zien in broeken, of geen zoom, die ik er dan zelf in kan leggen. In 38" is nauwelijks keus en verval ik weer in een spijkerbroek...
Ik ben altijd heel goed geholpen door het personeel. Bij jullie filiaal in Naaldwijk een 10 met een griffel. Ik kom er graag en terugbrengen is nooit een probleem.