De reviews voor oeteldonkstijl.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en betrouwbare levering, de uitstekende tot goede productkwaliteit en de vriendelijke, behulpzame klantenservice. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Ook de betaalbaarheid, de goede prijs-kwaliteitverhouding en het ruime, gevarieerde assortiment – met name voor carnaval – worden positief genoemd. Retouren worden doorgaans snel en correct verwerkt.
Toch zijn er enkele negatieve punten: zo zijn er incidentele klachten over vertraagde of foutieve bezorgingen en zijn sommige klanten minder tevreden over afwijkende of tegenvallende artikelen. Daarnaast worden de retourkosten en af en toe trage terugbetalingen als aandachtspunten genoemd.
Reviews voor oeteldonkstijl.nl
Top levering
Komt overeen met wat ik besteld heb en is snel geleverd
Hi Wim, Dank je wel voor de mooie review, feeststemming aan! 🎉
Goede kwaliteit, redelijke prijs en erg snel binnen.
Hi Lucas, Volle bak 5 sterren, dank je wel! 🍻
Zeer goede service!
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Bedankt voor de 5 sterren, top!
Snelle levering. En bij de retourzending snel geld terug.
Hi Diana, Super bedankt voor deze mooie review 🙌
Snelle levering! Helemaal blij mee
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, dank je wel!
Goede kwaliteit, snelle levering.
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Hier worden wij blij van 😊 Dank voor de 5 sterren!
netjes in brievenbuspost geleverd.
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Dank je wel voor de mooie review en de 5 sterren! Fijn dat je zo tevreden bent 🙌
Ziet er goed uit. Snelle levering
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Wat een mooie waardering, dank je wel!
Vlug geleverd
Hi, Hier krijgen we meteen feestkriebels van, bedankt! 🎉
prachtige sjawl
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Wat een mooie beoordeling, dank je wel!
Prima service
Maattabel klopt, snel bezorgd en goed prijs kwaliteitverhouding!
Hi Hans, Dank voor deze topreview, hier worden we blij van 😊
Snel geleverd en goede kwaliteit
Hi, Dank je wel voor de mooie beoordeling ⭐
Mooie emblemen
Mooie, betaalbare emblemen. Ook snel ontvangen
Hi Chantal, 5 sterren binnen, wij zijn er klaar voor! 🎉
Tevreden klant
Betaalbaar, snel geleverd en goede kwaliteit
Hi Marleen, Da’s carnaval op z’n best, dank je wel! 🎭
Goed geholpen met mijn vraag!
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi, Super fijn dat alles naar wens is geweest.
tis elk jaar opnieuw kijken wat er hier bij mij nog bij kan , heerlijk winkelen en zonder poets pas geraakt het in belgie . mooie site en pracktisch ingericht . doe zo voort
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Stefan, Super om te lezen dat alles naar wens was. Bedankt voor je vertrouwen!
Sorry ik moet mijn pakket ophalen bij afhaalpunt terwijl ik thuis was nu moest ik mijn buren inschakelen om mijn pakket op te halen belachelijk en daar moet ik bezorgkosten betaken
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Anneke, bedankt voor je review. Wat jammer dat de bezorging zo is tegengevallen, onze excuses. Helaas ligt dit in handen bij PostNL, maar mocht ik iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag. Een fijne carnaval gewenst.
Snelle levering. Retourstatus goed te zien. Alleen 1 min puntje. De terugbetaling duurt lang
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Trudy, Heel erg bedankt voor het beoordelen van je ervaring bij ons. Wij proberen de terugbetalingen zo snel mogelijk te verwerken, onze excuses voor het ongemak.
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Ruth, Dank je wel voor deze mooie waardering.
Al jaren hele goede ervaringen met deze shop. Mooi assortiment en aardige mensen in de klantenservice!
Antwoord van oeteldonkstijl.nl
Hi Matthijs, Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent 😊