Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

10.279 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.397 reviews in totaal

Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

De reviews voor Smartwatchbanden.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, het brede en gevarieerde assortiment aan bandjes en accessoires en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Ook de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen, net als het prettige draagcomfort, de goede pasvorm en de scherpe prijzen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de bandjes en accessoires doorgaans als zeer goed ervaren en verloopt retourneren of ruilen meestal soepel en klantvriendelijk. Er zijn echter ook enkele punten van aandacht: zo zijn er incidenteel klachten over vertragingen bij de levering en problemen met bezorgdiensten. Sommige klanten geven aan dat retourneren of ruilen soms omslachtig of traag kan zijn en er worden sporadisch opmerkingen gemaakt over productiefouten of tegenvallende duurzaamheid van bepaalde artikelen.

Reviews voor smartwatchbanden.nl

Heel tevreden van de 3 mooie banden voor mijn smartwatch die ik bij jullie gekocht heb en ze passen perfect
Kwaliteit vd band is top. Levering was supersnel Snelle en correcte afhandeling
Bestelling ging vlotjes niks mis mee Ga zo door
Alles wat ik ervan verwachtte kwam uit. Mooi
Service is top omdat de leveranciers vertraging had heb ik contact genomen en ik kreeg onmiddelijk reactie En alles is peefeckt in orde gekomen
Ikzelf had een verkeerd bandje besteld, Zonder problemen kunnen retourneren en ook nog een kortingscode ontvangen. Helemaal goed
Tevreden. Mooie smartwatch. Snelle verzending
Snelle levering, goed product
Snelle levering en correcte levering, bij een foute bestelling onmiddellijk geannuleerd en geld terug op rekening.

Prima bandje👍

Prima bandje, enkel spijtig dat het slotje nu wit is en dat het bij het oorspronkelijke bandje goudkleurig was.

Mooie bandjes

Blij met de veelheid aan keuze en snelle levering. Makkelijk te wisselen ook tussen de bandjes.

Hele snelle service en mooie prijs !

Hele snelle service en de kleuren waren goed. Ook super geprijsd !
Consumer profile image
Erdal C.

Smartwatchband Garmin Fenix 7.

Een bestelling geplaatst maar wegens stakingen bij Bpost in België werd er niet geleverd. Dankzij de hulp van een vriendelijke medewerker werd alles in goede banen geleid en heb ik uiteindelijk alles ontvangen, waarvoor dank 🙏🏻

Prima alternatief voor origineel

Ik vond de foto’s duidelijk en goed overeenkomen met het werkelijke product. Het materiaal voelt net zo degelijk aan als de originele Apple.

Alles prima!

Heel goede en vriendelijke service, vlotte levering.
Zoals omschreven voor goeie prijs👍👍

Leuke smwartwatch bandjes

Staan leuk èn zijn gemakkelijk te wisselen.

Pins niet vast aan bandje

De bandjes die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit. Echter wel soms onhandig dat de pins niet vast zitten aan het bandje waardoor je ze kwijt zou kunnen raken.

Hulp gekregen om het juiste bsndje te bestellen.

In eerste instantie niet de juiste bandjes ontvangen, maar met hulp toch gelukt om 2 mooie metalen bandjes voor mijn smartwatch horloge te bestellen.
EF
Ellen F.

Wat een fijne bandjes!

De keuze is enorm, hele leuke kleuren, zéér betaalbaar en mijn bestelling werd ook nog eens razendsnel bezorgd. Ik ben fan!