Reviews voor smartwatchbanden.nl
Heel tevreden van de 3 mooie banden voor mijn smartwatch die ik bij jullie gekocht heb en ze passen perfect
Kwaliteit vd band is top.
Levering was supersnel
Snelle en correcte afhandeling
Bestelling ging vlotjes niks mis mee
Ga zo door
Alles wat ik ervan verwachtte kwam uit. Mooi
Service is top omdat de leveranciers vertraging had heb ik contact genomen en ik kreeg onmiddelijk reactie
En alles is peefeckt in orde gekomen
Ikzelf had een verkeerd bandje besteld,
Zonder problemen kunnen retourneren en ook nog een kortingscode ontvangen. Helemaal goed
Tevreden. Mooie smartwatch. Snelle verzending
Snelle levering, goed product
Snelle levering en correcte levering, bij een foute bestelling onmiddellijk geannuleerd en geld terug op rekening.
Prima bandje👍
Prima bandje, enkel spijtig dat het slotje nu wit is en dat het bij het oorspronkelijke bandje goudkleurig was.
Mooie bandjes
Blij met de veelheid aan keuze en snelle levering. Makkelijk te wisselen ook tussen de bandjes.
Hele snelle service en mooie prijs !
Hele snelle service en de kleuren waren goed. Ook super geprijsd !
Smartwatchband Garmin Fenix 7.
Een bestelling geplaatst maar wegens stakingen bij Bpost in België werd er niet geleverd. Dankzij de hulp van een vriendelijke medewerker werd alles in goede banen geleid en heb ik uiteindelijk alles ontvangen, waarvoor dank 🙏🏻
Prima alternatief voor origineel
Ik vond de foto’s duidelijk en goed overeenkomen met het werkelijke product. Het materiaal voelt net zo degelijk aan als de originele Apple.
Alles prima!
Heel goede en vriendelijke service, vlotte levering.
Zoals omschreven voor goeie prijs👍👍
Leuke smwartwatch bandjes
Staan leuk èn zijn gemakkelijk te wisselen.
Pins niet vast aan bandje
De bandjes die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit. Echter wel soms onhandig dat de pins niet vast zitten aan het bandje waardoor je ze kwijt zou kunnen raken.
Hulp gekregen om het juiste bsndje te bestellen.
In eerste instantie niet de juiste bandjes ontvangen, maar met hulp toch gelukt om 2 mooie metalen bandjes voor mijn smartwatch horloge te bestellen.
Wat een fijne bandjes!
De keuze is enorm, hele leuke kleuren, zéér betaalbaar en mijn bestelling werd ook nog eens razendsnel bezorgd. Ik ben fan!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews