Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

10.279 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.397 reviews in totaal

Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

De reviews voor Smartwatchbanden.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, het brede en gevarieerde assortiment aan bandjes en accessoires en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Ook de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen, net als het prettige draagcomfort, de goede pasvorm en de scherpe prijzen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de bandjes en accessoires doorgaans als zeer goed ervaren en verloopt retourneren of ruilen meestal soepel en klantvriendelijk. Er zijn echter ook enkele punten van aandacht: zo zijn er incidenteel klachten over vertragingen bij de levering en problemen met bezorgdiensten. Sommige klanten geven aan dat retourneren of ruilen soms omslachtig of traag kan zijn en er worden sporadisch opmerkingen gemaakt over productiefouten of tegenvallende duurzaamheid van bepaalde artikelen.

Reviews voor smartwatchbanden.nl

Super service

Er was wat mis met mijn bestelde bandjes, het is super opgelost! Heel fijn
Tevreden. Mooie smartwatch. Snelle verzending

Pins niet vast aan bandje

De bandjes die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit. Echter wel soms onhandig dat de pins niet vast zitten aan het bandje waardoor je ze kwijt zou kunnen raken.
IR
Ini R.
Goede hulp ontvangen nadat de pin van mijn bandje te dik bleek te zijn. Had binnen een aantal dgn nieuwe pins ontvangen
1bandje moest geruild worden vanwege verkeerde maat in de verpakking. Dat verliep telefonisch zeer soepel

Mooie bandjes

Blij met de veelheid aan keuze en snelle levering. Makkelijk te wisselen ook tussen de bandjes.
Ruime keuze en betaalbaar. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Vivoactive 6-bandje van goede kwaliteit. Rode kleur is echt diep rood.

Geweldige service!!!

Geweldige service! Had problemen door de case aan de huid! Kreeg een nieuwe opgestuurd en uiteindelijk een screenprotector toegestuurd!! Geweldig snel en goed geholpen! Top bedrijf!
Mij beviel in het bijzonder de snelle levertijd. Verder heeft de site goede foto’s, zodat ik precies kreeg wat ik ervan verwachtte.

Super site

Leuke accessoires en bandjes voor een redelijke prijs. Zeer snelle levering binnen 24 uur. Echt super.
Goede prijs/kwaliteit, verschillende prijsklassen, veel keuze en heel snel bezorgd
Super! Duidelijke site, snelle verzending en prima product. Was ook goed verpakt.
Duidelijke site snelle levering
Goede correcte communicatie, en
Duidelijke site, veel keuze voor een goede prijs en snelle levering
Mooi aanbod en goede service :) Er miste een onderdeel en dat werd direct opgestuurd
Snel besteld en snel en mooi verpakt geleverd ... Een tevreden klant

Meer dan tevreden

Snelle levering en voldoet helemaal aan de verwachting
Mooie kwaliteitsvolle bandjes en snelle levering.
Snelle levering prima bandje voor mijn Garmin horloge. Zelfs inclusief schroevendraaiertjes dis met een paar minuten vervangen..