Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

10.279 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.397 reviews in totaal

Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

De reviews voor Smartwatchbanden.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, het brede en gevarieerde assortiment aan bandjes en accessoires en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Ook de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen, net als het prettige draagcomfort, de goede pasvorm en de scherpe prijzen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de bandjes en accessoires doorgaans als zeer goed ervaren en verloopt retourneren of ruilen meestal soepel en klantvriendelijk. Er zijn echter ook enkele punten van aandacht: zo zijn er incidenteel klachten over vertragingen bij de levering en problemen met bezorgdiensten. Sommige klanten geven aan dat retourneren of ruilen soms omslachtig of traag kan zijn en er worden sporadisch opmerkingen gemaakt over productiefouten of tegenvallende duurzaamheid van bepaalde artikelen.

Reviews voor smartwatchbanden.nl

Supersnelle levering en een mooi horloge bandje voor mijn Garmin fenix 5.
snelle bezorging, bandje zit prima !
snelle levering.
Pakket is verloren gegaan bij de post dus ik heb het nooit ontvangen. Deze vriendelijke mensen hebben meteen een nieuw pakketje verstuurd. Prima service!
Snelle levering en kleur zoals afgebeeld .
Vlotte bestelling en levering! Het nieuwe polsbandje had wel iets breder gemogen voor mij.
Snelle levering , binnen de 2 dagen , uitgebreide keuze op de site !
Was lastig om in te korten. Moest daarvoor iets apart bestellen.
Het beige lederen bandje is heel mooi en draagt fijn.
duidelijke website. Snelle bezorging.
Grote keuze, snelle levering

Foutje, bedankt

Ik had de verkeerde Postcode in gegeven, en dit na de bestelling aangegeven, en kreeg meteen in het weekend ‘s avonds laat reactie dat het opnieuw gestuurd zou worden als het “return to sender” kwam. En dat was ook zo. Heel fijn dat we als nog de bandjes hebben

Scherpe prijs oplader apple watch

Snel, gratis en goed verpakt geleverd. Scherpe prijs.
Top kwaliteit
SS
Sophie S.
Altijd fijne en mooie producten. Ooit een kortingscode ontvangen (ook hier zijn ze scheutig in) deze werkte niet, met één mailtje alles rechtgezet. Met een aardige notie "veel shop plezier" mijn dochter en ik lopen nu met hetzelfde mooie bandje😊 Beide trots
Optijd geleverd zoals was gezegt!
Goede bandjes en snelle service. Prima.
Prima website en goede levering
Ondanks de slechte weersomstandigheden was mijn pakje wat later dan voorzien. Na het versturen van een mail heb ik Direct een vriendelijke geruststellende mail terug gekregen. Waarvoor dank . Een tevreden klant.
Bij de bestelling miste een onderdeel. Daarover een mail gestuurd en Dee volgende dag lag dit al in de bus samen met een mailtje met excuses. Top service!!