Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

10.279 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.426 reviews in totaal

Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

De reviews voor Smartwatchbanden.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, het brede en gevarieerde assortiment aan bandjes en accessoires en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Ook de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen, net als het prettige draagcomfort, de goede pasvorm en de scherpe prijzen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de bandjes en accessoires doorgaans als zeer goed ervaren en verloopt retourneren of ruilen meestal soepel en klantvriendelijk. Er zijn echter ook enkele punten van aandacht: zo zijn er incidenteel klachten over vertragingen bij de levering en problemen met bezorgdiensten. Sommige klanten geven aan dat retourneren of ruilen soms omslachtig of traag kan zijn en er worden sporadisch opmerkingen gemaakt over productiefouten of tegenvallende duurzaamheid van bepaalde artikelen.

Reviews voor smartwatchbanden.nl

Super snelle levering, sevice kan niet beter!!
Mooie goedpassende bandjes voor een leuke prijs

Prima webshop

Verschillende cases/bandjes besteld. Allemaal in orde, alleen vind ik de titanium band wat hoog in de prijs voor wat je krijgt. Het voelt wat goed aan, en het op maat maken is ook een beetje net niet. Het voldoet, maar verwacht er niet te veel van. Cases zijn mooi en passen goed. Verzending etc. dik in orde.

uitstekende webwinkel

duidelijke website, super makkelijk om de juiste materialen te vinden voor mijn suunto. snelle levering top prijs kwaliteit verhouding ik zoek niet verder :)
Uitgebreide beschrijving, makkelijk te bestellen zonder verzendkosten. Product goed
Zeer snelle levering. Prachtige bandjes. Ben er zeer tevreden over.
Don't use Post.nl services again. They are not reliable.
Super blij met het horlogebandje
Snelle levering is top. Horlogebandjes zijn matig van kwaliteit wel begrijpelijk gezien de prijs. Bij de siliconen bandjes t.b.v. Garmin 6X pro ontbreekt het weerhaakje aan de binnenkant van de 2 lusjes die de band tegen de andere band aan houd. Hierdoor gaat de lus snel los en heb je een loszittende flap aan je pols. Jammer want het is eenvoudig te verhelpen.
Het contact, ik had een defect artikel en dat is heel snel en netjes opgelost.
WB
Wilma B.
Eenvoudig te bestellen, fijn bandje en snelle levering via de brievenbus.

Heel tevreden

Heldere website, verzending goed te traceren. Geleverde band is top.
Ik had eerst een te kleine besteld en die kon zo omgeruild worden :-)
Mooi bandje en snel geleverd
Ik vind de service geweldig omdat hij gemakkelijk en snel is. Misschien zou een beter volgsysteem kunnen helpen, maar voor de rest is alles top.
Op zich heb ik geen klachten, alleen passen de bandjes niet op mijn smartwatch ☹