Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

10.279 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.426 reviews in totaal

Smartwatchbanden.nl- Logo - Reviews

Smartwatchbanden.nl

De reviews voor Smartwatchbanden.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering, het brede en gevarieerde assortiment aan bandjes en accessoires en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. Ook de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen, net als het prettige draagcomfort, de goede pasvorm en de scherpe prijzen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de bandjes en accessoires doorgaans als zeer goed ervaren en verloopt retourneren of ruilen meestal soepel en klantvriendelijk. Er zijn echter ook enkele punten van aandacht: zo zijn er incidenteel klachten over vertragingen bij de levering en problemen met bezorgdiensten. Sommige klanten geven aan dat retourneren of ruilen soms omslachtig of traag kan zijn en er worden sporadisch opmerkingen gemaakt over productiefouten of tegenvallende duurzaamheid van bepaalde artikelen.

Reviews voor smartwatchbanden.nl

Tevredeb

Mooi bandje en snelle verzending
Prima, precies wat ik zocht
Goed materiaal en dergelijk

apple smartwatch banden

mooie titanium bandjes

Top!

Mooie bandjes voor mijn garmin venu 4 gekocht. Veel keuze. De foto’s lijken ook echt op de bandjes. De bandjes zijn van goede kwaliteit en het was snel geleverd.
Veel keuze. En goeie bandjes
Prima banden.
Snelle en duidelijke communicatie met de helpdesk Onmiddellijk na mijn bestelling kreeg ik het bericht dat ze verzonden was. Het duurde wel nog van woensdag tot maandag vooraleer ze geleverd werd. Het hoeft voor mij ook allemaal niet zo snel te gaan, maar je mag dan niet op je website zetten "Voor 17 uur besteld is morgen verzonden" Dat was wel correct maar de levertijd was toch iets langer. Zou te wijten zijn aan het feit dat het naar België moest gestuurd worden. Tsja!!
Mooie banden zeer nette prijzen. Bij niet alle bandjes staat een minimale polsomtrek aangegeven, dat zou wel handig zijn want een bandje was veel te groot en bij de andere had ik de kleur verkeerd ingeschat. Geruild en een tegoedbon plus rien procent extra gekregen. Nu helemaal tevreden
IS
ingrid s.
Veel keuze, mooie keuze, goede service...alles tip top in orde van het bestellen tot de levering...
Mooie bandjes en snelle levering.
Vlotte en correcte verzending zeer goede horlogebandjes
Snel geleverd en een mooi bandje. Maar een gebruiksaanwijzing hoe in te korten zou handig zijn. De eerste schakel is kapot omdat het inkorten anders werkte dan verwacht. Maar omdat er 3 schakels uit moesten, had ik nog 2 pogingen over, dus is het gelukt. Blij mee.
Ben zeer tevreden over mij bandtjes echt top kwaliteit.