Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de goede tot uitstekende productkwaliteit die overeenkomt met de beschrijvingen, en de vriendelijke, behulpzame en professionele klantenservice met snelle reacties. Ook worden de duidelijke informatievoorziening en communicatie gewaardeerd, net als de overzichtelijke website en het eenvoudige bestelproces. Daarnaast ervaren klanten de prijs-kwaliteitverhouding vaak als gunstig. Enkele verbeterpunten zijn de soms hoge verzendkosten, incidentele vertragingen en problemen met verpakkingen. Ook kan het zoeken naar producten op de website lastig zijn en wordt de bereikbaarheid van de klantenservice af en toe als minder goed ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsunitrailer.nl
Snel geleverd, alleen jammer dat de doos open was. Hij werd geleverd met de open kant naar de bezorger, dus ik heb niks gezien, de bezorger was snel weg dus ik kon niks vragen. De spatborden waren onbeschadigd, gelukkig.
Antwoord van unitrailer.nl
Bedankt voor het delen van uw opinie. Onze excuses voor deze manier van levering. Helaas hebben we niet altijd invloed op de manier waarop koeriersbedrijven bestellingen bezorgen. Mocht er echter iets mis zijn met het product, neem dan contact met ons op.
Snelle levering en duidelijke info.
Zoeken op de site gaat niet zo goed op diameter in inch en steekmaat in mm, terwijl Google het wel vindt
Zoeken via Google met de website naam gaat wel.
Antwoord van unitrailer.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve woorden over de levering en de duidelijke informatie. Het spijt ons dat de zoekfunctie op de website niet aan uw verwachtingen voldeed — we zullen dit doorgeven, zodat we deze kunnen verbeteren. Bedankt voor uw tip en we hopen dat uw volgende bezoeken volledig naar wens zullen zijn.
Snelle afhandeling van order. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Antwoord van unitrailer.nl
Hartelijk dank voor je feedback. Het verheugt ons te lezen dat zowel de afwerking als de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten aan je verwachtingen voldoen. We nodigen je graag uit om nog eens bij ons te winkelen.
Prima ! Aan te bevelen !
Duidelijke track & trace. Nette prijzen en snelle levering
Antwoord van unitrailer.nl
Hartelijk dank voor het delen van je mening. We zijn blij dat je tevreden bent over de levering van je bestelling.
Product zoals omschreven. Duurde een weekje voordat het er was maar was het wachten waard.
Antwoord van unitrailer.nl
Dank u wel voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet. We zullen ons best doen om de levertijd voor volgende keer te verkorten.
Snelle en correcte levering
Antwoord van unitrailer.nl
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We zijn echt blij dat de levering van je bestelling aan je verwachtingen heeft voldaan.
Antwoord van unitrailer.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
toppie
Antwoord van unitrailer.nl
Hartelijk dank voor het plaatsen van je recensie!
Miellyttävä asiakaspalvelu. Edullinen hinta. Nopea toimitus.
Antwoord van unitrailer.nl
Kiitämme lämpimästi positiivisesta palautteesta. Olemme iloisia, että olet tyytyväinen palveluumme. Jos tarvitset vielä jotain, tervetuloa ostoksille.
Antwoord van unitrailer.nl
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling!
Super goede hulp gehad van de vrouw aan de andere kant van de lijn!
Zowel telefonisch als via de mail!
Blij met de goede prijs voor mijn 6 nieuwe aanhanger banden met velg!
Antwoord van unitrailer.nl
Vriendelijk bedankt voor het delen van uw mening. We zijn echt blij dat u tevreden bent van onze services. Het doet ons veel plezier om zulke reacties te lezen. Als u ooit nog andere producten nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Perfect zoals verwacht
Antwoord van unitrailer.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat de realisatie van uw bestelling aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Antwoord van unitrailer.nl
Dankje wel voor je beoordeling van onze winkel.
Snel ontvangen
Antwoord van unitrailer.nl
Hartelijk dank voor uw mening. We zijn blij dat het pakket snel bij u is afgeleverd.
Antwoord van unitrailer.nl
Vriendelijkt bedankt voor je feedback!
Antwoord van unitrailer.nl
Heel erg bedankt voor het delen van uw beoordeling!
Antwoord van unitrailer.nl
Bedankt voor uw mening. We zijn blij dat u tevreden bent over de levering.
Antwoord van unitrailer.nl
Vriendelijk bedank voor het delen van uw winkelervaring.
Mooie spiegels voor een lage prijs,
Antwoord van unitrailer.nl
Heel erg bedankt voor uw recensie. We zijn blij dat dit product aan uw verwachtingen voldoet.