unitrailer.nl

104 reviews in totaal

104 reviews since 15 jul 2025

Gecertificeerd sinds: 15 jul 2025
utrailer.nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle en stipte levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, en de duidelijke communicatie over leveringen en orderstatus. De prijs-kwaliteitverhouding wordt veelvuldig geprezen en de scherpe prijzen vallen in de smaak. Ook de kwaliteit van de producten wordt grotendeels als goed ervaren. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk en duidelijk beschouwd. Enkele klanten maken melding van vertragingen of beschadigde verpakkingen bij de levering. Er worden af en toe defecten aan producten genoemd. Het zoeken op de website kan volgens sommige gebruikers beter.

Reviewsunitrailer.nl

Wat vooral bijzonder is in deze digitale tijd én daarom heel fijn en prettig is de telefonische helpdesk. Goed en fijn geholpen door een mevrouw van vlees en bloed. Daarom 5 sterren; én die geef ik zelden. ☺ TOP!

Antwoord van unitrailer.nl

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de 5 sterren! 😊 We zijn erg blij dat onze telefonische klantenservice aan uw verwachtingen heeft voldaan. Contact met mensen is voor ons erg belangrijk, daarom vinden we het des te leuker om te horen dat u de hulp heeft gekregen die u nodig had. Dergelijke beoordelingen zijn voor ons een enorme motivatie. Bedankt voor uw vertrouwen en kom gerust nog eens langs! ☺️
Snel geleverd, alleen jammer dat de doos open was. Hij werd geleverd met de open kant naar de bezorger, dus ik heb niks gezien, de bezorger was snel weg dus ik kon niks vragen. De spatborden waren onbeschadigd, gelukkig.

Antwoord van unitrailer.nl

Bedankt voor het delen van uw opinie. Onze excuses voor deze manier van levering. Helaas hebben we niet altijd invloed op de manier waarop koeriersbedrijven bestellingen bezorgen. Mocht er echter iets mis zijn met het product, neem dan contact met ons op.

goed en snel hersteld

in eerste instantie niet het goede items geleverd ,maar na telefonisch contact en via mail zeer snel het goede product nageleverd eerlijk gezegd had ik dit niet gedacht dat het goed zou komen dus in positieve zin verrast.

Antwoord van unitrailer.nl

Hartelijk dank voor het delen van uw mening. Onze excuses voor de fout bij de afhandeling van uw bestelling en bedankt voor uw geduld. We zijn blij dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen en het juiste product hebben kunnen leveren.

Goede service

Overzichtelijke site, goede klantenservice: snelle beantwoording op vragen en daarnaast snelle levering!

Antwoord van unitrailer.nl

Vriendelijk bedankt voor uw vriendelijke beoordeling! We zijn blij dat u de gebruiksvriendelijkheid van onze website, de efficiënte klantenservice en de snelle levering op prijs stelt. Dit is voor ons een enorme motivatie om onze dienstverlening verder te verbeteren. We heten u graag weer van harte welkom en wensen u veel winkelplezier!
Levering op tijd en goed op de hoogte gehouden met track en trace

Antwoord van unitrailer.nl

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! 😊 We zijn blij dat de levering op tijd is verlopen en dat u de mogelijkheid om de zending te volgen en de actuele informatie over de status ervan nuttig vond. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens! 😊
Snelle levering en duidelijke info. Zoeken op de site gaat niet zo goed op diameter in inch en steekmaat in mm, terwijl Google het wel vindt Zoeken via Google met de website naam gaat wel.

Antwoord van unitrailer.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve woorden over de levering en de duidelijke informatie. Het spijt ons dat de zoekfunctie op de website niet aan uw verwachtingen voldeed — we zullen dit doorgeven, zodat we deze kunnen verbeteren. Bedankt voor uw tip en we hopen dat uw volgende bezoeken volledig naar wens zullen zijn.
Ik heb de bestelde spullen nooit ontvangen. Het probleem is niet bij UT maar bij DPD. Maar omdat UT helemaal helemaal in Polen zit is transport nu eenmaal een deel van de deal. DPD is niet berijkbaar en UT kan niet veel meer doen. Jammer.

Antwoord van unitrailer.nl

Bedankt voor het delen van uw mening. Wij begrijpen uw teleurstelling over het feit dat u uw bestelling niet hebt ontvangen. Het pakket is door koeriersbedrijf DPD naar ons teruggestuurd en bevindt zich nu weer in ons magazijn. We zijn momenteel bezig met de terugbetaling van het aankoopbedrag. Wij doen er alles aan om bestellingen soepel te verwerken en op tijd te bezorgen. Helaas doen zich tijdens het transport soms situaties voor waar wij geen invloed op hebben. We willen u hier onze oprechte excuses aanbieden voor deze hele situatie.
snel

Antwoord van unitrailer.nl

Dank u wel voor uw reactie.
Prima producten snelle bezorging.

Antwoord van unitrailer.nl

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! We zijn blij dat onze producten aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!

Antwoord van unitrailer.nl

Heel erg bedankt voor uw feedback.

Bedankt voor uw opinie!
Alles is goed geregeld en meegedacht

Antwoord van unitrailer.nl

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn echt blij dat u tevreden bent met een realisatie van uw bestelling.
Goede prijzen, grote keuze. Ik ben tevreden.

Antwoord van unitrailer.nl

Hartelijk bedankt voor het delen van uw mening. We zijn echt blij dat u tevreden bent met uw bestelling en onze service.
R V
Roger V.
Snelle afhandeling van order. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Antwoord van unitrailer.nl

Hartelijk dank voor je feedback. Het verheugt ons te lezen dat zowel de afwerking als de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten aan je verwachtingen voldoen. We nodigen je graag uit om nog eens bij ons te winkelen.

Prima ! Aan te bevelen !

Duidelijke track & trace. Nette prijzen en snelle levering

Antwoord van unitrailer.nl

Hartelijk dank voor het delen van je mening. We zijn blij dat je tevreden bent over de levering van je bestelling.

Antwoord van unitrailer.nl

Bedankt voor uw evaluering van onze winkel.

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling.
Product zoals omschreven. Duurde een weekje voordat het er was maar was het wachten waard.

Antwoord van unitrailer.nl

Dank u wel voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet. We zullen ons best doen om de levertijd voor volgende keer te verkorten.