Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijkheid en het warme ontvangst van het personeel. De service wordt vaak als uitstekend en behulpzaam ervaren, waarbij medewerkers extra stappen zetten om klanten tevreden te stellen. Ook het deskundige, persoonlijke en eerlijke advies wordt gewaardeerd, evenals het feit dat medewerkers de tijd nemen voor klanten, zelfs bij drukte. De behulpzaamheid van het personeel, het meedenken en de snelle afhandeling zorgen ervoor dat klanten efficiënt geholpen worden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Houten
Service gerichte Lucardi Houten
Wanneer je ook bij Lucardi in Houten binnenstapt staat er altijd een vriendelijk gezicht klaar, en wat je vraagt of wil passen ze nemen de tijd ookal staan er klanten in de rij
Voor mij is er geen betere winkel te vinden met deze service
CHAPOO voor jullie op het Rond in Houten
Vriendelijke en uitgebreide service.
Ze neemt echt de tijd om je goed te helpen, met een beetje humor erbij.
Goed geholpen, werken netjes en schoon, klantvriendelijk en nemen de tijd voor je
Was erg vriendelijk en zorgzam. Mijn dochter was erg blij mee. Persooneel so behulpzaam
Vriendelijke medewerker denkt mee
Personeel was aardig en behulpzaam
Snelle afhandeling, prettige sfeer , goede producten, normale prijs
Snelle afhandeling, prettige sfeer
Gaatjes schieten en leuke oorbellen
Gaatjes schieten verliep keurig en heel blij met de mooie oorbellen. Goed geholpen!
Goed geholpen in Lucardi Houten. Vriendelijk personeel.
Dat ook graveren direct werd gedaan
Horloge gekocht heel blij mee…
Vriendelijk geholpen en blij met mijn aankoop
Goed geholpen en meegedacht met goede vragen toen ik twijfelde.
Vaste medewerkster, is er al jaren, altijd vriendelijk, servicegericht, proactief en behulpzaam.
Cadeautje leuk ingepakt.
Moeite genomen om een oud horloge te checken op het hebben van een batterij of niet. Favoriete juwelier in Houten!
Oorbellen en bijpassende halsketting
Ik heb gisteren zilveren oorbellen en een bijpassende halsketting voor mijn dochter gekocht voor haar verjaardag en als meevaller kreeg ik 30% korting.
Vandaag teruggekomen en voor mijzelf ook zilveren oorbellen gekocht met korting.
Een foto kan in er niet bij doen omdat ik het cadeau heb laten inpakken en niet open wil maken.
Fijn geholpen met goed advies.