Lucardi Juwelier Houten

677 reviews in totaal   120 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de vriendelijkheid van het personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De service wordt als uitstekend en professioneel ervaren, waarbij medewerkers vaak extra stappen zetten om te helpen. Veel klanten waarderen de behulpzaamheid van het personeel, vooral het meedenken en het bieden van passende oplossingen. Het gegeven advies wordt als deskundig, duidelijk en persoonlijk beoordeeld. Het personeel neemt ruim de tijd voor klanten, wat zorgt voor een ontspannen en persoonlijke benadering. Daarnaast zijn klanten tevreden over de snelheid van de afhandeling en het snel geholpen worden, zelfs bij drukte. Veel klanten laten gaatjes schieten en beschrijven de procedure als professioneel, zorgvuldig en prettig begeleid.

ReviewsLucardi Juwelier Houten

Gaatjes schieten, zeer tevreden!

Ik heb 2 gaatjes laten schieten. Wat een service, ik mocht twee verschillende kopjes uitkiezen en... de medewerker van de winkel dacht zo goed mee. De achterkant van het knopje was zilverkleurig en zodoende kon ik nog een ander knopje uitkiezen. Ik had dat niet eens gezien. Het schieten ging professioneel: eerst de stipjes tekenen, samen naar kijken, schieten deed normaal zeer en duidelijk advies gekregen voor de komende 3 maanden. Niets was teveel. Er was alle rust en tijd om de gaatjes te schieten, ook toen er meer klanten kwamen. Wat een fijne medewerkers en wat een mooie producten!

De medewerkster was rustig en vriendelijk, goede service.

De medewerkster was rustig, wat fijn was voor onze dochter die best nerveus was voor het schieten van gaatjes. Ze werkte netjes en was vriendelijk. En onze dochter is heel blij met haar nieuwe oorbellen!
Ik werd heel goed geholpen door een zeer behulpzame vrouw die, ondanks dat haar hand in een brace zat, bij mij de ketting om deed die ik uiteindelijk heb gekocht. Altijd vriendelijke mensen daar. Heel fijn.

Service gerichte Lucardi Houten

Wanneer je ook bij Lucardi in Houten binnenstapt staat er altijd een vriendelijk gezicht klaar, en wat je vraagt of wil passen ze nemen de tijd ookal staan er klanten in de rij Voor mij is er geen betere winkel te vinden met deze service CHAPOO voor jullie op het Rond in Houten

Zo goed meegedacht!

Ik was op zoek naar een klein kruisje voor mijn oorringetje en de verkoopster heeft heel goed meegedacht. Uiteindelijk ging ik naar huis met een nieuw setje. Exact wat ik zocht. ZO goed meegedacht!
E B
Emmy B.

Ouderwetse service

Wat een superwinkel, overzichtelijke en schone uitstraling. Zeer klantvriendelijk dame die alle tijd nam om ons te helpen en te adviseren. Hier kom je graag terug!
Klantgericht en vriendelijk. De medewerkster nam de tijd voor ons en gaf advies aan ons waar wij iets aan hadden.
Uitstekende service en kwaliteit. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd. Deze winkel is een aanwinst voor Houten.
Altijd vriendelijk en professioneel geholpen goed personeel!!!
Ik wilde een overbodige onderdeel van mijn horloge laten verwijderen maar dat was teruggestuurd zonder oplossing. Erg teleurstellend
Vriendelijke en uitgebreide service. Ze neemt echt de tijd om je goed te helpen, met een beetje humor erbij.

uitstekend

snel, correct, vriendelijk en deskundig geholpen.
Vriendelijke verkoopster en prima geholpen met nieuwe horloge bandjes
Goed geholpen, werken netjes en schoon, klantvriendelijk en nemen de tijd voor je

Ervaren medewerker

Heel vriendelijke medewerker en dacht met je mee. Heel vriendelijk geholpen
Winkel medewerkers behulpzame
Altijd vriendelijk en goed geholpen in de winkel in Houten .👌
Snelle service
Goed geholpen
Prima geholpen alles volgens afspraak