Onlinealuminium.nl- Logo - Reviews

293 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden929 reviews in totaal

Onlinealuminium.nl- Logo - Reviews

Onlinealuminium.nl

293 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden929 reviews in totaal

De reviews voor Onlinealuminium.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en verrassend vlotte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van het aluminium en de producten wordt vaak als uitstekend ervaren, zonder beschadigingen en precies zoals verwacht. Ook het maatwerk en de mogelijkheid om materialen precies op maat te bestellen worden zeer gewaardeerd. De verpakking wordt als degelijk en beschermend omschreven, waardoor producten onbeschadigd aankomen. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en gemakkelijk in gebruik gezien, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Tot slot zijn klanten positief over de klantgerichte en behulpzame service, waarbij ze vriendelijk en professioneel worden geholpen. Sommige klanten vinden de verzendkosten of het totaalpakket wat aan de dure kant, ondanks de verder scherpe of marktconforme prijzen.

Reviews voor onlinealuminium.nl

Makkelijk te bestellen, Snel verzonden en geleverd. Zeer goed verpakt.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Top om te lezen dat u tevreden bent met onze levertijd en met het gebruiksgemak van onze website. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Snelle levering en goede kwaliteit en maatvoering.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent met onze levertijd, kwaliteit en maatvoering. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
AV
Anton V.
Materiaal nethes op maat en binnen 1 dag geleverd.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent met onze levertijd en maatvoering. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Snel geregeld.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
We streven er naar om elke order correct, goed ingepakt en dezelfde dag nog te versturen. Succes met uw project en bedankt voor uw positieve beoordeling!

Snel geleverd!

Snel geleverd, precies zoals besteld.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Top dat u zo tevreden bent met onze levertijd. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Snelle levering en goede kwaliteit.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze kwaliteit en levertijd. Bedankt voor uw positieve beoordeling en succes met uw project!
Snel en keurig verpakt geleverd
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Fijn dat u zo tevreden bent met onze levertijd en verpakkingswijze. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!