Onlinealuminium.nl- Logo - Reviews

292 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden927 reviews in totaal

Onlinealuminium.nl- Logo - Reviews

Onlinealuminium.nl

292 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden927 reviews in totaal

De reviews voor Onlinealuminium.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de zeer snelle levering van bestellingen, die vaak sneller is dan verwacht. De kwaliteit van het aluminium en de nette afwerking worden veelvuldig geprezen. Ook de zorgvuldige en veilige verpakking zorgt ervoor dat producten onbeschadigd aankomen. De mogelijkheid om aluminium op maat te bestellen wordt gewaardeerd, en klanten geven aan dat de producten nauwkeurig op maat zijn gemaakt. Daarnaast wordt de overzichtelijke website en het eenvoudige bestelproces als zeer prettig ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als positief ervaren. Sommige klanten geven echter aan dat de verzendkosten aan de hoge kant zijn.

Reviews voor onlinealuminium.nl

Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te lezen dat u onze levertijd en service zo top vindt. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Service is prima maar wel ontzettend duur
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Helaas zijn de prijzen inderdaad gestegen door alle geopolitieke ontwikkelingen van de laatste tijd. Uiteraard zullen onze prijzen ook weer lager worden als de wereld weer iets normaliseert.

Perfect

Prima, makkelijk te bestellen via de website en snelle levering.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Top om te lezen dat deze bestelling zo naar wens is verlopen. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Makkelijk en snel bezorgd.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
We streven er naar om elke order correct, goed ingepakt en dezelfde dag nog te versturen. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Goede service en snel
Goede en snelle verzending

Duidelijke Side

Makkelijk bestellen Goede prijs kwaliteit Snelle levering
niets aan te merken
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Dat is goed om te horen! Bedankt voor uw beoordeling en we staan de volgende keer graag weer voor u klaar!
Snelle levering en groot aanbod
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te lezen dat u onze levertijd en ons assortiment zo goed vindt. Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Vindt het aardige duur geworden.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Helaas zijn de prijzen inderdaad wat gestegen door alle geopolitieke ontwikkelingen van de laatste tijd. Uiteraard zullen onze prijzen ook weer lager worden als de wereld weer iets normaliseert.
Zeer snelle levering.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
We streven er naar om elke order correct, goed ingepakt en dezelfde dag nog te versturen. Bedankt voor uw beoordeling en we staan graag de volgende keer weer voor u klaar!