Accudeal.nl- Logo - Reviews

Accudeal.nl

3.119 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden28.045 reviews in totaal

Accudeal.nl- Logo - Reviews

Accudeal.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Accudeal.nl. Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, scherpe en eerlijke prijzen en de kwaliteit en werking van de accu’s. De klantenservice wordt vaak als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren en bij niet-leverbare artikelen wordt regelmatig een passend alternatief aangeboden, wat positief wordt ontvangen. Daarnaast waarderen veel klanten de snelle en duidelijke communicatie. Toch melden klanten ook geregeld vertragingen, foutieve bezorglocaties en onduidelijkheid over de levertijd. De communicatie wordt niet altijd als voldoende ervaren vanwege het uitblijven van updates of moeizame bereikbaarheid. Sommige klanten ondervinden lange wachttijden bij de klantenservice of slechte telefonische bereikbaarheid. Verder komen incidenten voor van defecte, beschadigde of niet-opgeladen producten en wordt de verpakking soms als onvoldoende stevig ervaren, waardoor schade tijdens transport ontstaat. Ook wordt bij alternatieven bij niet-leverbare artikelen soms te laat gecommuniceerd.

Reviews voor accudeal.nl

Snel verstuurd
Ik zou het niet weten! Alles was ok!
scherpe prijs, super snelle verzending
Na drie weken nog een keer leveren Staat omschreven 2a 5 werkdagen in huis Zeer slecht Heb bij swier’s sneek een accu besteld Volgende dag gehaald top bedrijf
verkeerde accu geleverd en kreeg verkeerde retour bon na een week verder hebben we besloten de accu ergens anders te bestellen wat een slechte service
Consumer profile image
Connie N.
Maastricht
Goede en snelle levering
Supersnel!

Genoeg keuzen met geweldige service

Ik heb nu 2 accus gekocht voor mijn camper op verschillende tijdsperiode en allebei waar super snel geleverd. Er was genoeg keuzen en voor elke portemonnee. Echt en aanrader.
Omdat de bestelde accu niet beschikbaar bleek, werd er heel snel een alternatief aangeboden en de extra kosten nam accudeal voor haar rekening. Verder fijne heldere en vlotte communicatie en een snelle levering. Bedankt accudeal!
Leuk en goed geholpen om de juiste accu aan te schaffen.
Aucun problème, Merci !
Alles in orde
de bezorging was heel slecht. niet op juiste straat en niet op het juiste huis nr; stond wel goed op het pakket. is ookdoorgegeven aan bezorg dienst. pieter
Tijd van levering,goed optijd
100%