De reviews voor jeanscentre.nl zijn constant positief. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over het vriendelijke, behulpzame en deskundige personeel. De service wordt als snel, oplossingsgericht en klantgericht ervaren, met veel lof voor het soepele retourbeleid en de snelle afhandeling van problemen. Bestellen en levering verlopen meestal makkelijk en snel. De kwaliteit van de kleding, de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, het ruime assortiment en het maatadvies worden vaak geprezen. Ook de beschikbaarheid van verschillende maten en de variatie in kleuren vallen goed in de smaak.
Toch zijn er enkele verbeterpunten. Sommige klanten melden negatieve ervaringen met onvriendelijk personeel. Er is regelmatig kritiek op gespreide leveringen, langere levertijden en onduidelijkheid of verwerkingstijd bij retouren. Daarnaast ervaren klanten soms inconsistentie in kwaliteit, snelle slijtage van kleding en afwijkende of inconsistente pasvormen. Ook wordt door sommigen meer variatie of meer merken in het assortiment gewenst.
Reviews voor jeanscentre.nl
Jeanscentre HEERHUGOWAARD fantastisch
Jeanscentre HEERHUGOWAARD vond ik fantastisch. Zeer vriendelijk personeel en zeer behulpzaam daarentegen Alkmaar vond ik niet vriendelijk en geïrriteerd dat ik met klacht over gebreken aan product terugkwam. Volgende keer ga ik zeker terug naar HEERHUGOWAARD al woon ik in Alkmaar.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Mooi assortiment jeans en truien/vesten die heerlijk zitten en bijzonder opvallen. Kwaliteit is top! Fijne herkenbare winkels en online shoppen is ook ideaal en je krijgt goede duidelijke info over ieder product. Mijn vrouw heeft deze keer online 2 mooie truien en een vest in de uitverkoop gescoord. Eenvoudig bestellen en snel en correct geleverd. Top! Ga zo door, mijn vrouw is vaste klant!
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Team Customer Happiness Jeans Centre
Deze ervaring was prima heb een jas besteld bij nader inzien niet gekocht fijn dat hij gepast kon in de winkel en bij niet houden het verder gelijk geregeld wordt ook snel het geld weer op de rekening. Wat wel fijn zou zijn wat meer kleding merken nu grotendeels voor dameskleding García en liefst zo min mogelijk polyester !!!!
Team Customer Happiness Jeans Centre
Mooi passende jeans voor mijn slanke zoons
Ik heb in de outlet mooie broeken van garcia gekocht voor mijn zoons, ik was niet bekend met dit merk. Maar ik ben blij verrast hoe mooi deze broeken vallen. Beide zijn slank en lang en dit is lastig vaak met broeken, maar deze slim modellen passen perfect.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Fijn dat je bij Jeans Centre zo`n ruim aanbod van jeans hebt.
Het model wat mijn zoon graag draagt kan ik gelukkig nog steeds bij Jeans centre kopen.
Het model met wijde pijpen is ten eerste onhandig voor op zijn werk, en verder heeft hij het liefst strakke broekspijpen. Daar voelt hij zich gewoon het lekkerst in.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Ben goed geholpen in de winkel voor 2 mooie jeans broeken en de juiste maat te vinden heb de zelfde broek maar dan in twee andere kleuren eentje hadden ze niet in mijn maat gelijk besteld en vorige dag was die al binnen gekomen in de winkel.Deze waren ook nog een voor €110,- en zitten mij super lekker
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review.
Team Customer Happiness Jeans Centre
Ik vind de service in de winkels altijd uitstekend. Ik vind het wel bijzonder dat ik bij bijv. een kapotte broek voor garantie altijd terug moet naar een fysieke winkel, online wordt ik daarbij nooit geholpen als de aankoop in een winkel is geweest.. dat is wel gek, alsof de fysieke winkels anders zijn dat de online webshop/support.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou positieve review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Na een bestelling via de website kon ik de eerstvolgende werkdag de bestelling al ophalen. Helaas bleek bij thuiskomst 1 van de broken beschadigd te zijn.
De beschadigde broek werd in de winkel direct omgeruild voor een goede.
Wat kan beter, altijd controleren of de goederen in goede conditie zijn voordat het aan de klant wordt meegegeven.
Daarom geef ik maar 4 sterren.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review en feedback.
Team Customer Happiness Jeans Centre
Had shirts besteld, maar na 2 weken nog niets ontvangen. Bleek er een storing in het systeem te zijn geweest waardoor ik geen mail voor afhalen had ontvangen. Werd keurig opgelost door de winkel medewerker maar vraag mij toch af wat er gebeurt zou zijn als ik niet langs gekomen was? Winkel medewerker was wel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
De ervaring met Jeans center is goed, maar ik ben niet te spreken over de bezorging. De bel ging . Ik was in de tuin en ging open doen. Daar zag ik dat de bezorgingsdienst al weg reed. Was niet DHL maar iemand anders. Het pakketje was tegen mijn deur gekwakt ( heb geen voortuin) waardoor iedereen dit had kunnen meenemen. Jammer
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Team Customer Happiness Jeans Centre
Wat zo fijn is aan de Jeans Centre, dat je kwaliteit krijgt voor een redelijke prijs. Snelle verzending en de winkel in Leiden, daar staat erg fijn en personeel welke aardig zijn en je goed helpen. Kortom fijne winkel en fantastisch met sales
Antwoord van jeanscentre.nl
Goede website, snelle levering.
Goede website, makkelijk bestellen. Broeken snel geleverd.
Wat bij de broeken van het merk Garcia opvalt is dat deze zeer ruim vallen in vergelijking met broeken van de meeste andere merken. Daarom bestel ik van Garcia altijd een maat kleiner dan mijn normale maat. Dit zou bij het maatadvies op de website wat duidelijker aangegeven kunnen worden.
Team Customer Happiness Jeans Centre
Ik kocht 25 jaar geleden al mijn broeken bij Jeans centre. Ze waren toen nieuw in Nijmegen. Goede pasvorm en goede prijs kwaliteit verhouding!
Jaren door verhuizing naar andere stad en gemak Jeans centre kwijt geweest. Nu weer in town. En weer geslaagd.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, Wat leuk om te lezen! Na al die jaren weer terug én meteen geslaagd. We wensen je heel veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
De ervaring met 2 bestellingen
De ervaring met mijn eerste bestelling was ok, kwam weliswaar in 2 verpakkingen maar tenminste bijna tegelijk. Mijn 2e bestelling van 4 jeans is slechter: alle 4 jeans werden apart verstuurd, je krijgt dus 4 e-mails met “uw bestelling is verpakt en onderweg” en daarna 4 van DHL over aflevertijdstippen verspreid over de hele dag. En dan zijn er 2 niet geleverd….zoek dan maar eens uit welke jeans dat zijn en met welke track&trace ze verzonden zijn. En dan heb ik het nog niet over de milieubelasting van zo’n werkwijze gehad. Echt jammer.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Zondagavond een jeans besteld, maandagochtend zag ik dat er vanaf woensdagavond een actie was. (2 voor €110)
Dus bij ophalen van de jeans, deze aankoop kunnen omzetten in de actie. Heel erg fijn dat dit kon. Zeer leuk geholpen! En erg attent een kopje koffie gekregen tijdens het passen.
Team Customer Happiness Jeans Centre
Fijne producten en top service!
Ik vind het heel prettig dat er een goede vaste lijn is met producten waardoor je door de jaren heen gewoon lekker je favoriete jeans in diverse kleuren kunt nabestellen. Mocht iets onverhoopt niet passen hebben ze een fantastisch retourbeleid of kun je gewoon in de dichtstbij zijnde winkel je product ruilen en gelijk wat extra seizoensmodellen passen. Echt top bedrijf!
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review.
Customer Happiness Jeans Centre
Tevreden klant
Ik heb een trui besteld omdat deze in de winkel waar ik altijd kom (Nijmegen/Zwanenveld) niet verkrijgbaar was. Een van de medewerkers daar heeft de trui voor mij besteld, nadat we eerst samen hadden gekeken welke maat het moest zijn. Ik heb de trui in de winkel laten afleveren en die daar ook opgehaald. Alles is naar volle tevredenheid verlopen.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
De snelle levering was fijn!
Wat ik persoonlijk vind dat beter kan is dat mijn bestelling in drie verschillende pakketten werd geleverd. Dat betekent dat er drie keer een pakketdienst moet rijden, terwijl het voor mij ook prima was geweest als alles iets later was gekomen en dan in 1 pakket.
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review en feedback.
Team Customer Happiness Jeans Centre
De sfeervolle winkel en vriendelijkheid van het personeel van JC Zaandam.
Wat mogelijk beter zou kunnen;
Ik heb al meerdere Garcia jeans broeken aangeschaft en bewust voor het model Russo 611 Tapered. Nu viel mij op dat mijn voorlaatste aankoop (Russo 611 Tapered) eerder een recht model dan een Russo 611 Tapered lijkt te zijn.
Ik ben even langs gegaan bij de winkel en de verkoper bevestigde mij dat hij deze ervaring ook had, bij een donkerder model (blauw) en bij een grijs model.
Ik heb de broek gehouden maar merk toch dat ik voorkeur heb voor de Tapered Style uitvoering.
De mogelijke verbetering zou kunnen zijn om bij kwaliteitscontrole ook de Style consequent te behouden...
Antwoord van jeanscentre.nl
Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review.
Customer Happiness Jeans Centre
Ruilen is perfect
De snelle service en de optie om retour te doen zijn fijn maar de optie om te ruilen vind ik nog fijner. Zo heb je het juiste product voor de juiste prijs! Er zijn niet veel meer die dit aanbieden!