jeanscentre.nl

28.086 reviews in totaal   12.800 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

12.800 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 1 jun 2022

jeanscentre.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg positief over het vriendelijke, behulpzame en meedenkende personeel, evenals over de oplossingsgerichte service en de persoonlijke aandacht, zowel online als in de winkel. Het bestelproces op de website wordt als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten, het brede aanbod en de aantrekkelijke prijzen gewaardeerd. Klanten vinden het retourproces doorgaans soepel en gemakkelijk, en het maatadvies en de beschikbaarheid van maten worden positief benoemd. Ook de snelle levering wordt vaak genoemd als pluspunt. Toch zijn er enkele verbeterpunten: er komen soms negatieve ervaringen voor met klantvriendelijkheid. Regelmatig zijn er klachten over vertraagde, onduidelijke of gesplitste leveringen, vaak in combinatie met DHL. Bij het retourproces zijn er opmerkingen over de complexiteit bij meerdere pakketten of beperkte online mogelijkheden. Af en toe zijn klanten teleurgesteld over de pasvorm of het materiaal van producten, en er worden verschillen in maatvoering of onduidelijk maatadvies gemeld. Kleine suggesties voor verbetering van het bestelproces komen ook voor.

Reviewsjeanscentre.nl

Ik heb online kleding besteld na bezoek winkel.

Ik heb online kleding besteld. Altijd goede kwaliteit en snel bezorgd. Minpuntje: Ik stond in de winkel (Noordwijk) met mijn kleding en bij de kassa wilde ik graag de korting van 20 euro verrekenen (bij besteding 100 euro). Nu bleek deze code niet te werken met multideals. Prima, maar toen ik online keek kreeg ik wel 20 euro korting. Ik vertelde dat aan de kassa medewerkster. Die wilde mij toch niet de korting geven. Daarom online besteld. Wat ik jammer vond was dat de medewerkster onvriendelijk was en mij eigenlijk niet wilde helpen. We worden meestal goed geholpen in andere winkels maar die in Noordwijk vonden wij niet fijn. Ik hoop zeker dat jullie kijken naar de klantvriendelijkheid.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jou review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

1e kennismaking met jeans centre

In de winkel gevraagd waar ze de spullen wèl hadden. De dame ging dat netjes op computer nakijken. Een andere winkel in de buurt over dezelfde spullen gebeld, ook daar was het niet in voorraad. Maar deze dame vertelde dat ik het kon bestellen en als bleek dat het niet voldoet ik het in een winkel kan terug brengen. Heel netjes gedaan dus in beide winkels. En besteld en binnen. 2 dagen in huis. Super tevreden! Later nog terug gegaan naar eerste winkel en paar leuke shirts gekocht voor manlief.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Prettige winkel , goede broeken , dames kleding valt meestal groot ! En in de winkel zelf vaak geen prettig personeel , zien je vaak niet staan , En nog nooit een koffie gehad , terwijl dat wel in de advertentie wordt genoemd, zo van de koffie is bruin in de winkel. Nou we hebben het nog nooit meegemaakt en zijn vaste klanten en dan ga ik niet zelf om ,, vragen ,,

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, Customer Happiness Jeans Centre
Goede hulp gehad in de winkel bij het zoeken na een spijkerbroek. Helaas hadden ze van de broek die goed zat nog maar een kleur. Thuis nog eens op de website gekeken en daar vond ik precies dezelfde broek in verschillende kleuren , in dezelfde maat en nog eens in de opruiming. Direct 3 kleuren besteld. Maar toen de bestelling thuis kwam......teleurstelling, de broeken pasten geen van alle. Terwijl het hetzelfde was als de broek die ik in de winkel had gekocht. Dus iets gaat niet goed. Helaas alles dus weer terug gestuurd

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre
Very helpful and friendly sales personnel. The requested article was not in Stock, so it was ordered online in the store and sent to my home country free of charge. Would Shop there again - in Enschede or in Venlo, where I had my first experience with Jeans Centre.

Antwoord van jeanscentre.nl

De service is helemaal top

Omdat wij regelmatig komen in jeans Centre in Putten. Heb ik daar weer twee jeans gehaald. En ik had daar nog een ongebruikelijke vraag. Als ze voor mij een broek kon innemen. Omdat de broek daar niet gekocht is hebben ze het gedaan voor twee chocoladerepen. Dat is pas service!

Antwoord van jeanscentre.nl

Leuk de woensdag 30% korting. Besteld en op de vestiging laten versturen. Paar dagen later kunnen ophalen. Besteld Riem bleek niet op voorraad in magazijn, wel bij t op halen in de vestiging. Omdat de niet op voorraad riem er niet was, kreeg ik t geld terug en was de medewerker wel zo vriendelijk de riem daar toch ook voor 30% op te voeren. 😃

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Tevreden klant

2 jeans besteld. Ik vind het zelf lekker om één maatje groter te dragen. Helaas toch dat maatje te groot. Retour gestuurd en omgeruild naar een maat kleiner. Alles verliep soepel, een paar dagen later de broeken ontvangen en ze zitten geweldig. Bedankt jeans centre.

Antwoord van jeanscentre.nl

Klantvriendelijkheid is zeer goed. En bij een grote bestelling wat je bij Jeans Center kan laten afleveren, corrigeren ze zelf hun eigen fout en hoef je zelf niks meer te doen. De e-mail over de levering kan wel wat beter en kan verwarrend zijn.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre

Top service!

Opzoek naar goede spijkerbroeken (vrij logisch bij de Jeans Centre) Top geholpen door een vrouw die op Selena Gomez lijkt! Ik zou niet weten hoe ze heet. Niet opdringerig, rustig en kan goed inschatten wat past en welke stijl ik mooi vind. Top!

Antwoord van jeanscentre.nl

Het was een ruiling omdat deze aankoop eerder in de winkel was geweest maar het bleek bij een paar weken nadat de aankoop gedaan was en het weer er nog niet voor was om dit aan te trekken dat de aan koop een defect naadje had ben ermee terug naar winkel geweest en hebben deze voor mij direckt besteld zeer teveden over alles.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Snelle verzending. Jammer dat dit barrel model van Wrangler groot uitviel waardoor ik moest retourneren. In de winkel afgegeven en wordt snel verwerkt en bedrag teruggestort. Top en ook een medewerkster in winkel Nijmegen was super behulpzaam. Echt goede service! (wat je niet vaak meer ziet..)

Antwoord van jeanscentre.nl

Het gemak van het bestellen. Alles makkelijk te vinden op de website. Jammer dat de bestelling in 2 delen verstuurd wordt. Als het dan toch 3 dagen en 4 dagen duurt, stop het dan gewoon bij elkaar. Ook jammer is dat DHL ondanks dat je er bent het pakje voor de deur mietert. Pakje is bezorgd! Huh?! Ligt voor de deur. Op de camera beelden zelfs gezien dat er niet aangebeld wordt….de broeken zitten goed. Dat is het belangrijkste. Maar de snelheid van verzenden (3 dgn is niet van deze tijd) en alles in 1 keer kan beter.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre

Online meerdere cadeaubonnen tegelijk inwisselen

Dat,wanneer je de mogelijkheid niet hebt om naar de winkel te gaan,toch via de klantenservice meerdere cadeaubonnen op een online bestelling kan inleveren,daar dit op de side niet mogelijk is.Dit mocht wel veranderd worden bij een online bestelling,want dat is vervelend als je hiervoor steeds de klantenservice moet mailen!

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Ook bedankt voor de feedback! Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Het bevalt mij goed dat de Texas stretch nog steeds verkocht wordt en soms goedkoop in een aanbieding. Wat ik minder fijn vind is dat het model van de Texas stretch is aangepast en veel bredere pijpen heeft aan de onderkant dan vroeger. De tapered was vroeger een perfecte pasvorm met toelopende pijpen en dat is enige tijd geleden losgelaten. Jammer.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de Texas Stretch. Jammer dat de pasvorm voor jou minder goed aansluit. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Jeans zijn prima, levering minder soepel.

Jeans zijn prima en passen perfect. Levering gaat omslachtig. Daarom 1 ster minder. 2 broeken die kennelijk vanuit 2 verschillende leveringen/winkels komen. Een broek is al op zaterdag (voor 13 uur) op de ophaallocatie. Op maandag maar even informeren: er wordt gewacht op de 2e broek. Krijg dus niets mee. Pas op woensdag krijg ik bericht dat de levering compleet is. Dus als alles binnen is, krijg ik de 2 broeken mee. Omslachtig, vind ik.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Slechte bezorging…

Deze is niet direct aan het bedrijf gericht maar om dat jullie DHL eCOMMERCE als bezorgdienst hebben wil ik hem toch aan jullie linken. Ik krijg de melding afgeleverd en dit er geen contact is geweest, Ik ben in huis met meerdere personen en er is niet aangebeld ik herhaal er is helemaal geen contact geweest. Nu wil het toevallen dit er n uur later iemand door de tuin looopt en daat het achtergelaten pakket met toeval vind. Helaas moet ik ervaren dat dit de afgelopen 4 weken al de derde keer is dat DHL eCOMMERCE dit de manier van bezorgen vind? Nogmaals het bestellen op jullie site gaat helemaal goed. Helaas de bezorging is beneden peil. Voor de duidelijkheid heb ik op meerde manieren geprobeerd dit rechtstreeks bij DHL eCOMMERCE neer te leggen maar deze verwijzen mij telkens terug naar de afzender. Groet Theo de Nijs

Ruime keuze.

Eindelijk een winkel waar ook de grotere maten in de uitverkoop beschikbaar zijn. Nog niet bij alles dus ik daag jullie uit: het zou mooi zijn als er van een aantal artikelen eens de 2XL en 3XL overblijven ipv 8 stuks van maatje M.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor jouw beoordeling. Met vriendelijke groet, customer Happiness Jeans Centre
Zoals altijd zeer tevreden met Jeans Centre. Mooie kleding, snel en gratis geleverd, punten gescoord voor korting. Voor heel ons gezin bestellen we inmiddels spijkerbroeken, shirts en andere kleding. Wij blijven zeker klant!

Antwoord van jeanscentre.nl

Heb een drie tal overhemden van Garcia gekocht online. Mooie kwaliteit en goede pasvorm en snel geleverd. Eerder al meerdere keren jeans gekocht. Die zijn niet te verslijten...Ook zeer goede kwaliteit en de prijs viel heel erg mee.

jeanscentre.nl

Denk je aan jeans, dan denk je aan Jeans Centre! Al 45 jaar is Jeans Centre dé specialist op het gebied van jeans. Laat je inspireren en adviseren online en offline door onze jeans specialisten. Naas...