jeanscentre.nl

25.623 reviews in totaal   11.143 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. De snelle bezorging wordt veel gewaardeerd, net als het ruime assortiment en de beschikbare maten. De kwaliteit van de kleding krijgt vaak positieve beoordelingen en ook het soepele retourproces wordt genoemd als sterk punt. Daarnaast zijn klanten blij met de aantrekkelijke kortingen en acties die regelmatig worden aangeboden. Het bestelgemak op de website wordt eveneens als positief ervaren. Tegelijkertijd zijn er enkele aandachtspunten. Klanten melden af en toe negatieve ervaringen met het personeel. De levering verloopt soms gespreid of vertraagd, wat tot ontevredenheid leidt. Kortingscodes zorgen regelmatig voor verwarring of blijken beperkt toepasbaar. Er zijn opmerkingen over pasvorm en materiaalkeuze van de kleding. Bij het retourproces komen soms vertragingen of onduidelijkheden voor wat betreft terugbetalingen of retourcodes. Niet alle maten of modellen zijn altijd op voorraad en het maatadvies blijkt niet altijd accuraat. Tot slot zijn er verbeterpunten voor het overzicht en het combineren van artikelen op de website.

Reviewsjeanscentre.nl

Op de webshop is alles makkelijk te vinden. Wat misschien wel een klein verbeterpuntje kan zijn is als iets niet op voorraad is dat je dan iets aan kunt klikken waar door je een seintje krijgt als het wel weer besschikbaar is. Verder geen negatieve opmerkingen.
Normaal gesproken bestel geen kleding via de webshop. Wil het zien de kwaliteit bekijken als ik het aanschaf. De afgelopen week hen ik twee keer via de webshop besteld en het ging prima. De maten via de site klopte exact. Prima ervaring. En natuurlijk in het achterhoofd houden dat je het zo kan terug brengen naar de winkel. Super! 😃

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Goede service en vriendelijk, behulpzaam personeel

Mijn maat was niet voorradig in de winkel en werd dus besteld. Heel snel kreeg ik de broek thuisgestuurd. De broek viel toch tegen en ben teruggegaan naar de winkel. Daar werd gezocht naar een goede vervanger, wat uiteindelijk lukte. Ruilen ging heel soepel en werd geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel, wat prettig is.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Super blij met de hele set

Heb het hele setje van de foto besteld en ben er heel blij mee. Het truitje en de rok is ook heel fijn bij warm weer . Riem staat heel leuk bij het geheel. Draagt erg luchtig en hoeft ook niks onder de rok omdat de rok niet doorschijnt . Het enigste puntje is dat je het wel moet strijken als je het gewassen hebt. Vooral het shirt . Groetjes Ingrid

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent over de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Snelle verzending, mooie broek

Snelle verzending. Mooie producten. Als het alleen online te bestellen is zouden er wat mij betreft wat meer maten over de lengte van de broek ( in dit geval geen spijkerbroek namelijk) mogen staan. Of hoe lang het model is. Dan heb je een beter beeld van hoe de lengte is. Ik ben namelijk lang en dan is een broek snel te kort.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Fijne ervaring met de klantenservice van Jeanscentre. Ik had per ongeluk een oud adres opgegeven voor verzending, wat snel werd opgelost. Daarna bleek dat mijn zoon zelf shorts had gekocht en met een belletje werd geregeid dat de zending niet werd verzonden. Topservice!

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre
F L
F.J. L.

Prettige winkel in Harderwijk

Heel goed geholpen in de winkel in Harderwijk. Prettige verkoopster die van alles liet zien om de juiste jeans te vinden. Juiste lengte was niet op voorraad, direct daar kunnen bestellen en de volgende dag al in huis. Heel fijn, ik kom zeker terug 👍.

Antwoord van jeanscentre.nl

De daadwerkelijke levering laat te wensen over

Bestellingen snel gereed gemaakt De daadwerkelijke levering laat te wensen over Vooral DHL is onduidelijk, stuurt geen bericht omtrent de verzending. Dit betekent dat is het zelf op moest halen bij een afhaalpunt. Dus levering binnen 1-3 wordt dus niet waargemaakt

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van jouw review en feedback. Wij geven dit door aan onze interne afdeling. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
De kleding die er hangt is leuk, veel is echt mijn smaak. De aanbiedingen zijn ook echt voordelig en dat is belangrijk in een wereld waar alles zo erg duur wordt. Over het algemeen ben ik ook tevreden over de kwaliteit. Het personeel bijzonder vriendelijk en meedenkend. Dat vind ik ook heel erg belangrijk omdat ik me soms best onzeker voel over wat ik aan pas.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt voor je positieve beoordeling en dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst van de aankoop. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Ben blij met de prijs/kwaliteit verhouding van de jeans. Zeker als dit in de sale is (2 voor €110). Ook fijn om online te kunnen bestellen en dan fysiek te komen halen. (Was wel teleurgesteld omdat er 1 van de 2 bestelde artikelen binnen was, kon ik die nog niet meenemen. Dit had volgens de verkoper met het computer administratie systeem te maken. Als computers en systemen belangrijker zijn dan service, word ik daar altijd een beetje verdrietig van).

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre
Product is zoals omschreven en valt goed. Kortingcode was wel even een dingetje, omdat een account aanmaken diverse keren niet goed werd geverifieerd. Achteraf was een account niet noodzakelijk om de kortingcodes te activeren. Snelle levering.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review en feedback achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Het maat advies klopte niet. Lengte was goed maar een langere maat zag er veel beter uit. Mocht omgeruild geen probleem. Heel erg vriendelijk en geduldig geholpen met de maten voor de broeken van mijn man. Uiteindelijk niet op voorraad dus online besteld. Zijn nu al onderweg! Voortaan dus naar de winkel om te passen. Is toch beter dan van een maat advies uitgaan.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness
Er was een bericht dat ik mijn online bestelde spijkerbroek kon ophalen. De mevrouw in de winkel adviseerde mij de broek te passen. Dat was een goed advies want de maat was niet goed. Ik heb wel 4 verschillende broeken gepast. De laatste broek paste wel goed. Ik zal de broek met plezier dragen dankzij deinspanningen van de mevrouw in de winkel. Dit was een fijne ervaring.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag bedankt voor je positieve beoordeling en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Meerdere cadeaucodes tegelijk inwisselen

Kon bij bestellen op de side geen 2 cadeau codes tegelijk inwisselen.Na een mailtje naar de klantenservice is het bedrag van de 2e code aan mij overgemaakt.Super service!!! Als je op de side ook meerdere cadeaucodes tegelijk zou kunnen invoeren zou wel erg handig zijn!

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, Hartelijk dank voor je review. Met vriendelijke groet, Customer Happiness Jeans Centre

Pakketje blijkt binnen na even gebeld te hebben.

Na even gebeld te hebben.. hele vriendelijke vrouw aan de telefoon (locatie veldhoven), blijkt mijn pakketje gisteren binnengekomen te zijn, maar was met echt gemeende excuses nog niet ingeboekt, we kunnen het meteen ophalen. .ook in winkel (hele vriendelijke dame) nogmaals excuses gekregen en een vriendelijke uitleg waarom... Heel netjes behandeld.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten en dat het zo snel opgelost is voor je! Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

S.v.p. minder e-mails versturen

Ik heb 12 april 3 broeken en 2 t-shirts gekocht. Op 12, 14 en 15 april kreeg ik per e-mail de melding dat de bestelling was ingepakt. Op 13 april kreeg ik per e-mail de vraag jeanscentre.nl te beoordelen en op 16 april een herinnering om jeanscentre.nl te beoordelen. Hoewel ik nog geen e-mail had gekregen dat mijn bestelling klaar lag in de door mij gekozen winkel kreeg ik daardoor de indruk dat mijn bestelling wel al klaar lag. Hoe kan ik anders de gang van zaken beoordelen? Mijn suggestie aan Jeans Centre is om pas e-mails te gaan versturen inzake beoordeling nadat de klant de bestelling heeft ontvangen/afgehaald.

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre
ik had 3 artikelen besteld, 2 artikelen werden dinsdag bij mij thuis geleverd terwijl ik had aangegeven bij de bestelling dat het bij een DHL-service punt afgegeven moest worden. Het 3e artikel zou worden nageleverd stond op de bijgevoegde lijst. Dan verwacht je dit een paar dagen later, maar wat schetst mijn verbazing: "De volgende ochtend krijg ik een bericht dat dit pakket(3e artikel) voor mij klaarligt op het door mij aangegeven service punt." Fijn dat het er toch snel is, maar deze 3 artikelen hadden toch ook in 1 pakket verzonden kunnen worden?

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. De reden van de deellevering is dat niet alle items op een locatie beschikbaar waren. We proberen dit natuurlijk zo veel mogelijk te vermijden, maar helaas kan het niet altijd voorkomen worden. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Uitstekend!!

Ontzettend vriendelijk geholpen in de winkel. Hele fijne service en adviezen. Ik twijfelde eerst over de maat; zit de broek écht niet te strak. Maar hierover kon de medewerkster mij overtuigen waarom het nu iets te strak zit, maar dat de broek ietwat gaat 'uitlopen'. En helemaal waar. 1 keer aangehad, dag later al een stuk losser en nu echt heel fijn! 2 broeken waren niet op voorraad in de winkel wat betreft kleur die ik ook graag zou willen. Meteen zijn de broeken besteld en binnen enkele dagen kon ik ze ophalen in de winkel. Kwaliteit, (snelle) service, klantvriendelijk. Heel fijn dat deze fysieke winkels er zijn!

Antwoord van jeanscentre.nl

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness Jeans Centre
De bestelde artikelen kwamen, zoals altijd, goed verpakt aan. Bezorging duurde echter wat langer dan gepland. Extra bijbetaald voor avondbezorging. Doordat het 5 dagen duurde waren we toch niet thuis. Helaas heeft de bezorger geen briefje in de bus gestopt. Daarom duurde het nog een aantal dagen voordat we zelf via de app van DHL uit hebben bezocht waar de kleding naar toe was gestuurd.

Antwoord van jeanscentre.nl

Online broek besteld, maar toch niet tevreden, naar de winkel geweest en probleemloos retour..we kregen meteen een bakkie koffie bij aangeboden. Uiteindelijk een andere broek gekocht en met een tevreden gevoel de winkel verlaten.