fietsgoedkoper.nl

9.325 reviews in totaal   3.215 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.215 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 12 apr 2019

fietsgoedkoper.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, de hoge kwaliteit van de producten en het brede assortiment aan fietsproducten en accessoires dat vaak direct op voorraad is. De scherpe, concurrerende prijzen worden gewaardeerd, net als de duidelijke en informatieve communicatie rondom bestellingen en aftersales. De klantenservice wordt als snel, behulpzaam en vriendelijk ervaren, en het retourproces verloopt eenvoudig en probleemloos met snelle terugbetaling. Sommige klanten melden echter problemen met de bezorging via PostNL, zoals vertragingen of afleveringen op een verkeerd adres, ondanks de goede service van de webshop zelf.

Reviewsfietsgoedkoper.nl

Frederik C.
Belgium
Zeer snelle levering gisteren besteld vandaag geleverd dit is de eerste dat een webshop zijn belofte nakomt zo zou het altijd moeten zijn de artikelenen waren zoals beschreven

Fijne afpak tassen!

De vraag van mij over de fiets afpaktassen, waar ik direct antwoord op kreeg.👍 De snelle afhandeling, en de afgesproken levertijd. Ze passen perfect op mijn E-bike! En ik ben heel blij met deze mooie tassen! Ik kan nu rustig op fietsvakantie gaan!

Was op zoek naar een specifiek montagesetje voor mijn Bosch fietscomputer in de veronderstelling dat dat nog wel lastig te vinden zou zijn. FietsGoedkoper had deze in het assortiment en voor een goede prijs. Meteen bestelt en zeer snel geleverd gekregen.

Prima artikel. Plus prima bestelproces, voortgangsinfo en thuisbezorging.

Prima, voordelige goedgekeurde snorfietshelm besteld. Duidelijke site, soepele bestel-en betaal procedure. Snelle mail-bevestiging met voortgangsinformatie over de bezorging. Werd reeds de volgende werkdag aan huis bezorgd! Artikel bevalt prima. Met een goede NL gebruiksaanwijzing.
Ik heb een onderdeel besteld, maar na ontvangst bleek het niet het juiste artikel te zijn. Daarom heb ik het teruggestuurd. Fietsgoedkoper heeft de retourzending snel en netjes afgehandeld. Prima service!
Duidelijke website en foto’s van het zadel. Deze was niet compleet en dat wordt duidelijk aangegeven. Vlotte verzending. Doos was wel nagenoeg leeg en daardoor flink beschadigd. Zadel gelukkig schade gebleven.
Wat mij beviel is dat het onderdeel echt de volgende dag is geleverd wat bij andere nogal eens niet zo is,top top. Vandaag besteld morgen in huis maar dit is echt zo. Gr Berry
De snelle levering beviel ons wel. S' avonds besteld en 2 dagen later heb ik de fietszak al kunnen gebruiken. Perfect. Je kan u bestelling ook zeer goed volgen. De fietszak was gemakkelijk om op de fiets te plaatsen. Ook prijs kwaliteit lijkt mij zeer goed. Wij zijn zeer tevreden.
Een artikel te veel besteld en betaald, geen probleem. Het teveel bestelde artikel terug gestuurd, en binnenbeen week het te veel betaald geld weer terug op de rekening. Prima geregeld.
Gewn 5 sterren, omdat de eerste tas die binnenkwam een fabrieksfout had en ik er diverse mails over hwb moeten schrijven . Ze hebben keurig daarna een andere tas opgestuurd en die heb ik ontvangen en die is goed.
Wij zijn in de winkel in Utrecht geweest. Wat een belevenis. Goed en correct geholpen door een medewerker. Hij had veel kennis, tijd en geduld.
Perfecte snelle verzending met track and trace. Helaas is pakketje onderweg verloren gegaan. Melding gemaakt en 2 dagen later een nieuw pakket ontvangen. Top service!
Bij bestelling fietstassen bij onvangst 1 tas stuk . Gebeld 1 e mail gedaan na overleg en een foto gestuurd te hebben onmiddellijke een nieuwe fietstas opgestuurd voor mij hoe ik werd behandeld en geholpen ben 5 sterren. Goede service en prijs
Fietstas is volgens beschrijving en ziet er mooi uit. Stevige bevestiging op fiets. Slot is degelijk en sterk , geschikt voor e bike met keurmerk art 2

Snele levering en goede kwaliteit

Zeer snel geleverd en de fietstas beantwoord aan mijn verwachtingen. Wat beter kan - zo'n model, maar met 3-5 liter groter. Dit model is zo handig, maar enorm moeilijk te vinden op de markt de laatste jaren.
De retour bestelling verliep snel. De nieuwe bestelling had ik na twee dagen al thuis. Ook de communicatie verliep heel goed. Met andere woorden een top bedrijf.

Gun je bips ook iets hips!

Ondanks dat het net oud en nieuw is geweest, 02-jan besteld, 03-jan lag mijn zadel klaar bij mijn gekozen postpunt om op te halen. Het is een mooi zadel en het zit lekker! Het zadel was flink afgeprijst ivm de witte kleur, maar deze kleur hoort nu eenmaal bij mijn fiets. De montage was een fluitje van een cent volgens manlief. Als ik weer iets voor mijn fiets nodig heb, dan kom ik zeker terug.

Fietstassen

De fietstassen zijn voor mij de perfecte aankoop geweest, vooral de afgeschuinde kant maakt het onmogelijk om ze te raken tijdens de tocht. Het volume van 40L is ruim voldoende zodat in de middag als ik naar huis fiets zelfs de jas er nog makkelijk bij past.
Het product is op tijd bezorgd, in tegenstelling tot wat ik bij concurrenten in fietsonderdellen ervaar (die erg hollands zijn)
2 fietstassen gekocht die afneembaar zijn. Vond het altijd iets voor mensen op leeftijd maar niets is minder waar. Super handig en goede kwaliteit

fietsgoedkoper.nl

In deze webwinkel vindt u verschillende kwaliteit- fietsproducten / accessoires voor de goedkoopste online prijs! U heeft 40 dagen retourrecht, gratis verzending vanaf 100 euro en uw bestelling is gra...