ski-outlet.nl
Beoordelingen:

127 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden338 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 feb 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ski-outlet.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Excellent communication on the status of the order. Unfortunately the item ordered was too big and had to be returned. The return process was clear and efficient. The refund was taken care of within 24 hours. I would definitely order from this company again.

de meest kritische beoordeling

6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen prettig bedrijf. Communicatie verloopt niet. Mails en afspraken moet de klant nabellen. Keer op keer. Afspraken worden niet nagekomen. De wijze hoe dit bedrijf acteert, als je iets ontvangt what je besteld hebt is kinderachtig. Ik citeer een briefje, “als u niet binnen 1 dag artikelen retour stuurt, maken wij niet meteen de credit in orde.” Resume: ik zal hier niets meer kopen. De manier hoe dit bedrijf met klanten omgaat is niet ok. Er zijn voldoende bedrijven, denk aan Skihut en Duivesteijn sport die het woord klant vriendelijkheid kennen, en ook nog eens goedkoper zijn. Voor mij 1x geweest, snel retour ivm te hoge prijs en nooit meer.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ski-outlet.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede ervaring

Duidelijke website, product en levering conform website. Retour instructies zelfs bijgevoegd, maar waren niet nodig. Goede prijs/kwaliteit
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super goed behandeld bedankt voor het vertrouwen na ons toe vrgr fam Jansen
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
vlotte levering, product zoals op de site zichtbaar.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima product, vlotte levering
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geen prettig bedrijf. Communicatie verloopt niet. Mails en afspraken moet de klant nabellen. Keer op keer. Afspraken worden niet nagekomen. De wijze hoe dit bedrijf acteert, als je iets ontvangt what je besteld hebt is kinderachtig. Ik citeer een briefje, “als u niet binnen 1 dag artikelen retour stuurt, maken wij niet meteen de credit in orde.” Resume: ik zal hier niets meer kopen. De manier hoe dit bedrijf met klanten omgaat is niet ok. Er zijn voldoende bedrijven, denk aan Skihut en Duivesteijn sport die het woord klant vriendelijkheid kennen, en ook nog eens goedkoper zijn. Voor mij 1x geweest, snel retour ivm te hoge prijs en nooit meer.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Toch niet op voorraad

ORTOVOX jas niet adverteren als deze niet op voorraad is
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overgecompliceerd om retourzending te maken.
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en verzorg bezorgd, top klantenservice

Snelle bezorging, kleding zeer netjes verpakt, prettige klantenservice van de winkel eigenaren.
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie producten en prima service

Mooie producten en sommige scherp geprijsd. Bestelling en bezorging verliepen soepel.
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering! Binnen twee dagen! En ben heel blij met mijn skijas!
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle service en precies de producten die ik zocht, heel blij mee!
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede beschrijving op de website van het artikel.
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel kwalitatieve kledij, mooie kortingen en supervlotte service!
Beoordeling melden