stassar.nl

4.241 reviews in totaal   705 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de uitstekende en persoonlijke service, en het vriendelijke, behulpzame personeel. Ook worden de scherpe prijzen, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de heldere communicatie gewaardeerd. Daarnaast voldoet de productkwaliteit doorgaans aan de verwachtingen en wordt deze vaak als goed of uitstekend ervaren. Er zijn echter incidenteel opmerkingen over vertragingen en fouten bij de levering. Ook wordt er soms gemist aan informatie in de communicatie benoemd.

Reviewsstassar.nl

Snelle verzending en groot aanbod. Ik had een waterpompje nodig voor de caravan, snel gevonden. Jammer dat de fysieke winkel weg is, daar kwam ik ook altijd graag.
Besteld en dezelfde dag nog beschikbaar in het magazijn! Makkelijk bereikbaar, goede service en vriendelijke medewerkers.
Alles goed verlopen. Wel vond ik het verzenden spannend. Pakket komt bij ons standaard op een pakketpunt. K lees in de reviews dat het binnen twee dagen weer retour gaat bij het nog niet afhalen. Beleid stassar. Gelijk pakket de volgende ochtend opgehaald maar soms komt die niet uit. Maar het is goed gekomen. Mooie nieuwe schoenen. Verpakking was schoenen doos met alleen verpakpapier omheen. Bon zat er bij. Verder geen poespas. Bedankt.

Goede service

Bestelling geplaatst voor een mooie prijs en supersnel al kunnen afhalen in Heerlen. Prima service.

Product op voorraad en gratis afhalen

Product op voorraad terwijl bij andere bieders niet meer te krijgen. Goede prijs. Snel afhalen mogelijk, dus geen verzendkosten of wachten op bezorging. Vriendelijke medewerker. Een aanrader.
Goede service! Product stond snel klaar om af te halen. Extra fijn dat product voor me in auto gelegd werd
Was in de buurt aan het kamperen en had een onderdeel nodig, meteen geholpen.
Mooie tuinstoel. Nog laten bezorgen op een ander adres. Duidelijke en vriendelijke communicatie hierover. Top!
Makkelijk online bestellen en afhalen bij hun magazijn Vriendelijke medewerker
Snelle levering. Product klopt met beschrijving. Noppenfolie zwart voor intex zwembad
Alles ging vlot online bestellen bezorging Betrouwbare site

Klantvriendelijk!

Online een campingstoel besteld. De laatste stoel op voorraad bleek licht beschadigd. Keurig van te voren geïnformeerd en een korting aangeboden gekregen. Wat een service.
Ze telefonisch goed bereikbaar en helpen uitstekend bij evt problemen.
Levering op tijd, goede kwaliteit, precies wat we zochten voor een redelijke prijs
goede voorraad, snelle levering, prettig contact met de medewerkers van de winkel

Service van een echt familiebedrijf!

Vlotte verzending en prima prijs en service verhouding!
R G
Ruud G.

Zeer goed product

Goed product voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Besteld, in de ochtend en kon het in de avond al ophalen, top!
Netjes op tijd beschikbaar, en volgens afspraak gemeld dat het klaar lag.

Goed geregeld

Online bestellen was eenvoudig. Bij afhalen was personeel zeer vriendelijk.