440 reviews in totaal   231 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

440 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 27 feb 2023

qub.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de snelle en oplossingsgerichte service, en de vlotte reactie bij problemen. De snelle en correcte levering wordt gewaardeerd, evenals de hoge kwaliteit van de producten en de eenvoudige montage en installatie. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke instructies vallen in de smaak, en klanten waarderen de ruime keuze en flexibiliteit van het systeem. Er zijn echter enkele punten van kritiek, zoals vertragingen veroorzaakt door externe transporteurs, incidentele opmerkingen over de afwerking of het materiaal van de producten, en lastige onderdelen bij de montage. Ook zijn er klachten over onduidelijke of ontbrekende informatie in handleidingen, en sommige klanten zouden graag meer opties of onderdelen willen zien.

ReviewsQub.nl

Mooi systeem en lampen

Mooie lampen, past allemaal goed en makkelijk in elkaar. De rails zijn 8 centimeter korter dan opgegeven, dat komt vanwege de stroomaansluiting die ze mee tellen in de lengte. Ik heb de rails op lengte gemaakt d.m.v. een slijptol met een 1mm schijf dat gaat beter en sneller dan met de ijzerzaag. Ook als je het sleufje aan het gezaagde eind erin moet maken is dat makkelijk. Tot op heden tevreden met het resultaat en materiaal ( 1 week in gebruik met Hue lampen)

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat het systeem makkelijk te monteren is en dat je tevreden bent met het resultaat in combinatie met de Hue-lampen. Ook bedankt voor je toelichting over de lengte van de rails. We rekenen de stroomaansluiting inderdaad mee in de totale lengte. Je praktische tips over het inkorten en het maken van het sleufje zijn zeker waardevol voor andere klanten. Veel plezier met je verlichting!
Sehr schnelle Lieferung, insgesamt ein gutes System. Leider hatte ich Probleme mit dem Stromzugang in der Mittelschiene, ein Kontakt hat leider nicht funktioniert, so dass die Hälfte der Lampen nicht geleuchtet hat. Nach Einsatz eines Messgerätes und kompletter Zerlegung der Mittelstromzuführung, habe ich den betreffenden Kontakt gefunden und weiter nach außen gebogen, die Lampen in diesem Schienensegment leuchteten danach. Leider über eine Stunde unnötiger Aufwand.

Antwoord van Qub.nl

Vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung. Es freut uns, dass Sie mit der schnellen Lieferung und unserem Schienensystem zufrieden sind. Gleichzeitig bedauern wir, dass Sie so viel Zeit aufwenden mussten, um das Kontaktproblem zu beheben. Vielen Dank auch für Ihr hilfreiches Feedback – wir nehmen das mit, um unsere Produkte weiter zu verbessern.
Prijs kwaliteit mooi, snel krasjes en putjes in de verf van de rail bij het op maat zagen, en moeilijk om het systeem dan in elkaar te krijgen. Bij sommige zaken is er een heel duidelijk instructiefilpje te vinden, bij andere zaken dan weer enkel een papiertje in zwart wit met een onoverzichtelijke handleiding. Wel heel makkelijk en flexibel systeem dat perfect naar je (veranderende) wensen aan te passen is.

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de flexibiliteit van het systeem. Jammer dat je bij het op maat zagen krasjes en putjes in de lak hebt ervaren en dat de montage daardoor lastiger werd. Ook je opmerking over de handleidingen en instructievideo’s begrijpen we goed. We zijn momenteel al bezig om voor meer producten duidelijke instructievideo’s te maken, zodat de montage in de toekomst nog eenvoudiger wordt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen!
H L
Holger L.
Eine super Qualität, ein schneller Versand, eine Freude in der Montage. Da ich den direkten Vergleich mit Paulmann Leuchten habe, steht diese Qualität in der von den Paulmann Leuchten tatsächlich in nichts nach und ich finde diese sogar am Ende des Tages besser. Sie waren einfacher zu montieren den direkten Vergleich dazu habe ich, weil ein paar Tage vorher ich Paulmann Leuchten für installiert hatte.

Antwoord van Qub.nl

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität und der einfachen Montage so zufrieden sind und sogar einen Vorteil im Vergleich zu anderen Leuchten sehen. Viel Freude weiterhin mit Ihrer Beleuchtung!
J V
Jos v.

Prima product, goede prijs/kwaliteitverhouding en goede service

Bestelling ging goed,vlotte bevestiging. Helaas duurde de verzending door het transportbedrijf heel lang. Na reclamatie daarover stuurde Qub hetzelfde pakket nogmaals. Prima service! De railverlichting is in goede staat ontvangen. Bevestiging en installatie zijn eenvoudig. We zijn er zeer tevreden over.

Antwoord van Qub.nl

Dank je wel voor je uitgebreide review. Vervelend dat de bezorging vertraging had, maar fijn dat het sne lis opgelost. Veel plezier met de railverlichting!

Products and service are excellent

Products are excellent. Good range with clever features to make fitting easy and adaptive to many different scenarios and circumstances. Excellent Service with the goods being dispatched quickly and kept informed - the courier here in the UK was not so good, but Qub sorted the matter with no issues or hassle. Thoroughly recommend

Antwoord van Qub.nl

Great to hear everything worked well and that you’re happy with both the products and service. Thanks for the recommendation!
Wel even een werk om alles recht te krijgen en de rails op maat te maken (met name opnieuw boren van gaatjes en sleuf), maar resultaat is er zeker naar voor een fractie van de prijs van anderen.

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je review en de meegestuurde foto! Het eindresultaat ziet er mooi uit. Veel plezier met de railverlichting!

Snelle levering en goede service

Snelle levering. Snel verbonden met service desk ivm een besteld product en installatie vraag. Ik bleek een verkeerd product besteld te hebben en kon het verkeerde product zonder problemen terug sturen. Kortom: goede uitleg en goede service!

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat onze service desk je goed heeft kunnen helpen met het juiste product en de installatievraag.
Ik ben zeer tevreden over het strakke minimalistische design van jullie rail verlichting. Het is ook super makkelijk monteren met jullie gedegen uitleg zelfs als je geen elektricien bent lukt dit! En natuurlijk de prijs waarvoor jullie het in de markt zetten is top!

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je mooie review én voor het meesturen van de foto! Fijn om te horen dat zowel het minimalistische design als het eenvoudige montagesysteem zo goed bevallen.

Great product, great service!

I had originally ordered through Amazon, and was so happy with the product that I ordered an extension, which was actually a completely separate item. I then realized a connector piece was not included. I contacted them through Amazon and directly and got responses swiftly from both sides- during the Christmas holiday! They advised that I would need to purchase the adapter, but that they would send it free of shipping- as I had already purchased quite a bit. I received the part before the new year. Excellent customer service and I’m totally pleased with the product!

Antwoord van Qub.nl

Thank you for the great review! 😊 We’re glad everything worked out smoothly and that you’re happy with both the product and our service.
Prijs-kwaliteit verhouding heeft me verrast. Uitstekende materialen. Degelijk. Goed te monteren. Fantastisch eindresultaat. Erg blij mee.

Antwoord van Qub.nl

Dank je wel voor deze fijne review! Goed om te horen dat de kwaliteit, montage en het eindresultaat zo goed bevallen.

Snelle levering en makkelijk te monteren :D

Super gave rail besteld voor boven ons keuken eiland. Alles is duidelijk aangegeven op de website (vanwege de midden aansluiting). Het ophangen en installeren ging echt super makkelijk en snel. Wij zijn erg tevreden

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de installatie zo soepel ging en dat alles duidelijk was. Veel plezier met jullie rail boven het kookeiland!
Producten beschadigd in transport, bij de hanglampen paste de GU10 lamp niet netjes in de buis, het leek alsof daar iets ontbrak. Met de nodige improvisatie alles kunnen oplossen, maar inzake kwaliteit toch behoorlijk teleurgesteld.

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de levering en de hanglamp niet volledig aan uw verwachtingen voldeden. We hadden u hier graag bij geholpen en samen gekeken naar een passende oplossing. Mocht u nog ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact met ons op.
Makkelijke installatie en prima geholpen tijdens het afhalen. Wat ik wel als tip wil meegeven is het melden dat elke lijn voorzien is van een aansluitpunt, hierdoor heb ik er nu 1 over. Ook de afdekkapjes zijn hierdoor soms overbodig om te bestellen. Laatste punt van verbetering zou zijn, witte schroefjes te gebruiken bij de verbindingen, dit zou het een strakker geheel maken.

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen. We waarderen je feedback en nemen het mee.
De bestelling werd perfect opgevolgd en het product voldoet aan de verwachtingen.

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de alles goed is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Net produkt, goede service.

Net produkt, eenvoudig te installeren/monteren. Prettig contact aan de telefoon.

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop!
Goede producten, goede ondersteuning als het moet en snelle levering.

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, ondersteuning en snelle levering. Veel plezier met uw aankoop!

Goede prijs/kwaliteit verhouding! Makkelijk.

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarnaast een uitstekende montagehandleiding met QR codes naar instructies op youtube.

Antwoord van Qub.nl

Bedankt voor je mooie review én voor het delen van de foto! Leuk om het eindresultaat te zien. Fijn dat zowel de handleiding als de video's hebben geholpen. Veel plezier met je railverlichting!
Top Service. Fragen vorab wurden umgehend beantwortet. Bemängelte Teile sofort nachgeliefert. Ware ist toptoptop

Antwoord van Qub.nl

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Schön zu hören, dass Ihre Fragen schnell beantwortet wurden, die Nachlieferung reibungslos verlaufen ist und Sie mit der Ware so zufrieden sind.
Super schnelle Lieferung, gutes Produkt.

Antwoord van Qub.nl

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns, dass Sie mit der schnellen Lieferung und dem Produkt zufrieden sind.

Qub.nl

Specialist in railverlichting, voor thuis of op de zaak railverlichting nodig? Wij helpen je met ons ruime assortiment met de beste oplossing.