Certificaat voor horrentotaal.nl

No. X883B4E3D87BCB8A5753E02B7389F8AF0
 

Geldig vanaf
21-09-2017
Geldig tot
20-09-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor horrentotaal.nl



Goed

4.05/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 712 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horrentotaal.nl al 1.136 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
19-07-2019
Super bedrijf past perfect en goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
19-07-2019
Uiteindelijk werd de hor bijna twee weken na bestelling pas geleverd
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
19-07-2019
Dit keer een goede levering. De horren passen precies
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
19-07-2019
Beer reverend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
19-07-2019
Eerst een foutje geslopen in de afmetingen van het geleverde product. Eenvoudig contact gehad met de klantendienst en onmiddellijk zonder problemen hebben ze snel het correcte product nagestuurd.
Kwaliteit van product is top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
19-07-2019
Onvoldoende klemmetjes geplaatst (1x ipv ......)
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
19-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
19-07-2019
Transporteur kon adres niet vinden, uiteindelijk wel goed gekomen. Maar wat heeft dit bedrijf een ontzettend vreselijke klantenservice. Doe er wat aan, want dit is echt een reden om niet meer bij jullie te bestellen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
19-07-2019
als ik vraag waar mijn spullen blijven dan is het antwoord dat de productie achterloopt. Blijkt niet waar te zijn, spullen zijn namelijk allang (voor een deel) bezorgd op een verkeerd adres. Deze zelf opgehaald.
Deel van de producten is beschadigd al 2x gemeld, nog geen reactie. Mis nog steeds deel van bestelling.
Op internet ziet het er goed uit, eerste contact is top, kwaliteit is matig.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
19-07-2019
Hor past niet, slecht afgewerkt
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
19-07-2019
we hadden wat langer moeten wachten voor hij er was maar het product is zeer goed en de service nog beter want ik had mij vergist in de maat van de onder geleider, een telefoontje en ze stuurde zo een nieuwe gratis top service dank u
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
19-07-2019
het ontvangen please deur is in kompleet geleverd. de afdek strip met daar bij behorende kunststof profiel niet bij geleverd.


vriendelijke groet G. Wopereis
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
19-07-2019
Wat een ontzettend slechte service product kwam pas na 5 weken binnen, transport bedrijf is niet te bereiken. Hierdoor kon je geen afspraken maken over het product ook de klantenservice helpt niet goed en doet erg laconiek over de ontzettend late rekening

Product is goed, was alleen niet op de maat die wij hadden aangegeven maar konden we zelf bijzagen Ergens verwacht ik voor alles eentegem
1.33
Slecht

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
18-07-2019
Blij met onze dubbele hordeur, alleen jammer dat het lijntje in het gaas niet over beide deuren hetzelfde loopt maar verspringt. Product loopt vrij makkelijk van de vloergeleider af. Echter is de vloergeleider zo vlak dat je hem bijna niet merkt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
18-07-2019
Super netjes ingepakt, de juiste afmetingen en levertermijn zoals aangegeven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
18-07-2019
Prima hor voor prima prijs. De levering was later dan de website beloofd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
18-07-2019
Prima hor en insecten vrije kamer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
18-07-2019
Kwaliteit is niet bekend daar ik het product nog niet heb.
Communicatie is slecht, besteld, na 7 dagen niets vernomen te hebben gebeld, Het is toen pas in behandeling is genomen....ook hadden we al een mail gestuurd waar ook niet op gereageerd is.
Vorig week Donderdag ben ik gebeld dat de horren binnen waren, vandaag Donderdag er op, nog niets. Ik heb ook raamhorren nodig maar dat wordt hem nie
2.00
Matig

horrentotaal.nl antwoordt: 19-07-2019
Spijtig om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Ik heb in de mailbox gekeken, maar zie daar geen onbeantwoorde mail van uw terug. Ik zie dat u deze ondertussen heeft ontvangen. Als u nog vragen heeft dan hoor ik dat graag.

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
18-07-2019
Beantwoorden van de mail of Whatsapp, laat te wensen over
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
18-07-2019
Prima niks mis mee, welke maat je opgeeft komt ook binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
18-07-2019
Lang op levering moeten wachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
18-07-2019
Prima contact met de medewerkers
Je kunt merken dat ze het goed voor elkaar hebben
Tip even melden dat bij een plisse horreur van 1600 mm een tussen stijl ertussen zit
Dat was mij niet bekend
Verder een mooie plisse hordeur
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
18-07-2019
Prima product.
Past perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
18-07-2019
De horramen zijn van goede kwaliteit en mooi afgewerkt, we hadden 2 ramen met pollen gaas besteld maar dit gaas laat bijna geen lucht door,
Naar hun zaak gereden en het was zo opgelost met nieuw standaard gaas.
Leuk personeel top allemaal.
Ik kan het aan iedereen aan bevelen om daar je horramen te bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Goede service en een goed product. Ik heb er geen spijt van, een aanrader voor iedereen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Snel geleverd en goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
De inzethorren op de mm opgemeten. De horren passen perfect en zien er prima uit. Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
17-07-2019
de communicatie is zeer slecht
en de levertijden worden bij lange na niet gehaald hier word ook niet over ge communiceert
2.00
Matig

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Maatvoering perfect, stevig verpakt en voldoen alle drie prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Zat 18 dagen tussen bestellen en leveren.. 1 ster voor levering(sbedrijf), en de horren zelf passen wel in het raam maar het raam gaat niet meer dicht. Als ik ze nu weer terugstuur is de zomer over voor ik nieuwe heb, laat maar...
1.67
Matig

horrentotaal.nl antwoordt: 19-07-2019
Als het raam niet meer sluit ben ik bang dat de verkeerde maten is gemeten. Wij hebben hier een omruilservice voor, of horren kunnen bij ons op afspraak de zelfde dag nog vermaakt worden. Als u op Horrentotaal.nl/retouren het formulier invult kunnen we kortsluiten waar het mis door gaat en het met spoed voor u oplossen.

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
17-07-2019
Was wat gedoe met de levering, communicatie van transporteur kan iets beter. De horren passen perfect. Misschien wel handig om aan de binnenkant een lusje te maken zodat het makkelijk is om ze weer uit het raam te halen. Verder helemaal goed.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Op mijn e-mail over mijn bestelling, kreeg ik er snel een terugkoppeling over. Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
17-07-2019
Verstekken kunnen strakker,
en de duidelijke afspraken betreft levering nu nog na komen
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
17-07-2019
Lang gewacht zonder enig bericht Zelf op een gegeven moment gemaild. Toen had ik het snel in huis
3.33
Redelijk

horrentotaal.nl antwoordt: 19-07-2019
Onze leverancier heeft de afgelopen maand problemen gehad met de grote vraag naar plissé deuren. De afgelopen 10 dagen zijn er grote partijen binnen gekomen waar we al een tijd op zaten te wachten. Ik ga kijken waarom u geen bericht heeft gehad hierover dat is namelijk niet de bedoeling.

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
17-07-2019
Prima hor, maar levertijd bleek 2,5 week ipv 5 dagen Op Whatsappjes wordt niet gereageerd. Uiteindelijk mail ontvangen dat we de hor binnen 48 uur zouden hebben, maar dat werd na vijf dagen pas.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
17-07-2019
Het duurt uiteindelijk toch wel lang voordat de hor is gearriveerd
3.67
Goed

horrentotaal.nl antwoordt: 19-07-2019
Onze leverancier heeft de afgelopen maand problemen gehad met de grote vraag naar plissé deuren. De afgelopen 10 dagen zijn er grote partijen binnen gekomen waar we al een tijd op zaten te wachten en de leverancier kan nu weer op de normale termijnen leveren.

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
17-07-2019
Snel geleverd, zoals beloofd, en een prima product. Perfect op maat gemaakt. Klemt middels klemveertjes aan de zijkant van de hor, dus wel op een andere wijze dan we kenden van de horren die bij onze kunststof dakkapel geleverd werden; dat is wellicht iets kwetsbaarder. Blijft echter prima zitten. Qua service nog geen verdere ervaring mee gehad, want geen noodzaak toe.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
16-07-2019
Uitstekende kwaliteit en een snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
16-07-2019
Snelle levering.
Hor past perfect.
5.00
Uitstekend

horrentotaal.nl

horrentotaal.nl werd op 21-09-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Expeditieweg 14-6
6657 KL Boven Leeuwen
Nederland
info@horrentotaal.nl
horrentotaal.nl
Winkel-exploitant
Horrentotaal B.V.
Expeditieweg 14-6
6657 KL Boven Leeuwen
Nederland
Handelsregister
KvK 71519386
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Arjan Raemakers
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horrentotaal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.