Certificaat voor horrentotaal.nl

No. X883B4E3D87BCB8A5753E02B7389F8AF0
 

Geldig vanaf
21-09-2017
Geldig tot
20-09-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor horrentotaal.nl



Goed

3.94/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 418 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horrentotaal.nl al 457 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
07-05-2018
10-09-2018
Midden in de drukste tijd bestelden wij 2 horren. 1 werd heel snel geleverd, de andere duurde wat langer. Daar werden wij keurig van op de hoogte gehouden. Toen er een hor kapot ging is dit op een uitstekende manier opgelost. Aanrader Als ik nog een hor nodig heb bestel ik deze bij horrentotaal.nl. Linda
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
27-05-2018
19-08-2018
Heb mij product ontvangen maar de maat was verkeerd ze gingen hem vervangen en na een paar e-mails kreeg ik geen gehoor meer, ik zit nu opgescheept met een duur product dat ik niets mee kan doen. Dus ik raad aan hier niet te bestellen want de service is verschrikkelijk slecht want als je een verkeerd product ontvangt kan je het niet vervangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
31-05-2018
07-08-2018
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
05-06-2018
05-08-2018
Order products worth over 1,000 euro's. Delivery was much delayed. One screen was broken, a new item was promised by email, but never shipped. Screen door (plissé) broke down within a week, measurements were accurate. Asked supplier to return faulty screen door and receive promised screen.

I informed Trusted Shops about delayed delivery, however no reasonable extension of guarantee was offered.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
09-06-2018
05-08-2018
Levertijd was veel langer dan beloofd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
09-06-2018
05-08-2018
Het was wat langer wachten dan voorspeld (door het mooie weer wil iedereen wel horren)

Maar passen prima op onze ramen. Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
08-06-2018
04-08-2018
Tip geef de opdrachtgever een bericht terug wanneer de horren veel later geleverd worden
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
07-06-2018
04-08-2018
Een ster voor service, daar ik op de eerste plaats me in de maling genomen voelde, omdat ze toezeggingen niet nakwamen.
Echter nadat ik Claudia gesproken had (terug van vakantie gelukkig voor mij )en de situatie voor legde heeft ze dit PERFECT opgelost en is haar beloofde nagekomen, hor zit er in.
Dus 5 voor Claudia
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
08-06-2018
03-08-2018
De leveringstermijn was bijna het dubbele van de voorziene periode. Als uitleg werd de drukke periode wegens veel muggen opgegeven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
08-06-2018
03-08-2018
Werkt goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
07-06-2018
02-08-2018
Product is prima. Communicatie tussen horrentotaal.nl en klant is waardeloos
2.00
Matig

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
07-06-2018
02-08-2018
Slechte ervaring mee
1.00
Slecht

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
13-06-2018
02-08-2018
Prima product en heel service gerichte mensen
Ik had een verkeerd profiel gekozen, maar dit is tot volle tevredenheid hersteld.
Echt een aanrader, volgende hor koop ik zeker weer hier.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
06-06-2018
01-08-2018
Hoor veel telaat geleverd contact gezocht geen reactie jammer
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
06-06-2018
01-08-2018
Levering kan sneller
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
06-06-2018
01-08-2018
Er werd te laat geleverd. Er werd niet gereageerd op de vraag die ik had toegevoegd over tochtstrips. Het product is uitstekend en van goede kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
06-06-2018
01-08-2018
Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
04-06-2018
01-08-2018
Levering duurde langer dan aangegeven (13 ipv 8 dagen) op de site, maar hier had ik al rekening mee gehouden door het lezen van de andere reviews. Horren pasten perfect. De verantwoordelijkheid ligt compleet bij jezelf, jij kiest er immers voor om goedkoop horren te kopen. Anders komt er een bedrijf langs om op te meten en alles pa maakt.
Al met al erg tevreden en blij, de muggen blijven buiten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
29-05-2018
31-07-2018
De 1ste hor was verkeerd geproduceerd. Dit hebben ze keurig opgelost
3.67
Goed

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
05-06-2018
31-07-2018
Het duurde even maar je hebt wel een goede hordeur
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
30-07-2018
De levering was te laat (levertijd 4 weken i.p.v. 10 werkdagen). Zending was bij levering niet compleet. Service was wel prima en de problemen werden goed en doeltreffend opgepakt en opgelost
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
03-06-2018
29-07-2018
Goede prijs-kwaliteit van geleverd product. Correct afgehandeld.
Iets later geleverd dan beloofd.
Voor de rest, zeer tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
06-06-2018
28-07-2018
Levertijd komt overeen met voor opgegeven termijn, maar 10 werkdagen zou ik persoonlijk proberen terug te brengen naar max 1 week
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
28-07-2018
Levering duurde aanzienlijk langer.als ze dat zouden melden is dat te doen. Maar moest zelf informeren wwar het bleef.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
12-06-2018
28-07-2018
Zeer lange levertijd, maar het product is zeer goed. Jammer van de lange levertijd, maar ja met deze zomer willen veel mensen horren
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
11-06-2018
28-07-2018
alles perfect gegaan en goede service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
15-05-2018
28-07-2018
... 2 plissedeur horren besteld, i.p.v. 10 dagen duurde het bijna 7 weken 1 deur is de verkeerde maat en wel de juiste maat doorgegeven. De andere deur is binnen een week al stuk. Erg slechte afhandeling en wacht nog steeds op een antwoord. Als ik dit eerder had geweten had ik geen 500 euro besteed aan dit
1.00
Slecht

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
10-06-2018
27-07-2018
Mijn bestelling heeft drie weken geduurd ipv 7 werkdagen.
Het vliegenraam was aan 1 kant 1 cm groter dan aan de andere kant, past dus niet.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
10-06-2018
27-07-2018
Erg lang moeten wachten op de hor. De hor op zich is goed. Service is niet van toepassing. Cijfer nu een 6 en we hopen dat we in de toekomst een hoger cijfer kunnen geven want we willen er nog meer bestellen.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
01-06-2018
24-07-2018
Zeer tevreden met hun service en afhandeling
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
11-06-2018
23-07-2018
Op de website beloven ze levering binmen 10 dagen. Ik heb er 38 Dagen op moeten wachten. Diverse mails heb ik gestuurd en steeds was het excuus "het is erg druk" "door de warmte" "door de muggenplaag". UIteindelijk hebben ze een korting van 10 op de aankoopprijs beloofd. daar heb ik nogmaals om moeten vragen ruim een week later, maar uiteindelijk wel gestort gekregen.
1.67
Matig

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
14-06-2018
22-07-2018
De levertijd zou 10 dagen zijn. Na 3 weken nog steeds geen hor en tevens geen bericht over vertraging. Zelf gemaild, uiteindelijk een reactie over vertraging met levering ivm drukte en muggenplaag. Na een maand uiteindelijk mijn hor gekregen met de foute maat, waardoor mijn raam niet meer dicht kan. Dit laten weten, maar na een week wachten nog steeds geen oplossing en heb wel betaald Schandalig.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
09-06-2018
20-07-2018
Levering wordt beloofd binnen 10 dagen. Na een maand had ik het product in mijn bezit. Mede door een week vertraging van de bestelling, met allerhande problemen, bij dynlogic. Ik heb begrip dat een eenmanszaak niet op tijd kan leveren in drukken tijden, maar ook geen berichtje gehad dat het langer ging duren. Na zelf contact opname werd ik ingelicht.
De inzethor is slecht afgewerkt.
2.00
Matig

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
09-06-2018
14-07-2018
8 horren besteld, het ziet er tiptop uit. Voor een prijs waarvoor ik ze zelf van materialen van de bouwmarkt niet kon maken. Ben er erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
10-06-2018
11-07-2018
Levertijd 10 werkdagen, wij hebben een maand moeten wachten op onze bestelling. Meerdere malen contact gehad. Snelle reactie via de app maar hier werd gezegd 'We verwachten hem uiterlijk deze week te verzenden', daarna 'Hij is ten laatste donderdag binnen'. Uiteindelijk de woensdag er op pas gekregen. Jammer..
2.00
Matig

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
30-05-2018
10-07-2018
Verzend het met postnl
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
04-06-2018
10-07-2018
Heb wat langer moeten wacht ivm drukte maar werd goed op de hoogte gehouden via de email en Whatsapp. Ze passen perfect.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-06-2018
10-07-2018
Levertijd was twee keer zo lang als op de site bij bestellen vermeld stond.
Is niet naar ons gecommuniceerd. Momenteel wel op de site aangepast
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
03-06-2018
10-07-2018
prijs kwaliteit verhouding mag wel iets verbeterd worden
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
03-06-2018
09-07-2018
Eerst een hor besteld, deze voldoet geheel aan mijn verwachting ziet er zeer goed uit en prima kwaliteit.
Ik heb direct de rest ingemeten en besteld.
4.67
Uitstekend

horrentotaal.nl

horrentotaal.nl werd op 21-09-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Koningsweg 24
6655 AC Puiflijk
Nederland
info@horrentotaal.nl
horrentotaal.nl
Winkel-exploitant
Ace Trading
Koningsweg 24
6655 AC Puiflijk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Arjan Raemakers
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horrentotaal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.