Beoordelingen voor horrentotaal.nl



Goed

3.99/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 979 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horrentotaal.nl al 1.436 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
28-07-2019
17-10-2019
Maatwerk bestelling voor een plisédeur werd incompleet geleverd. Klantenservice uitsluitend via WhatsApp bereikbaar en uiterst incompetent. Tot drie keer toe is toegezegd de ontbrekende delen na te leveren, maar ze hebben niets geleverd. De meldingen dat de onderdelen waren meegegeven aan de vervoerder bleken bij navraag steeds niet te kloppen. Uiteindelijk is het geld teruggestort (positief!).
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
31-07-2019
23-09-2019
Volgend de website een snelle levering. Toch ruime tijd voor vakantie aangehouden, maar helaas, ik moest speciaal iets regelen aangezien de levering erg lang op zich liet wachten. Ook duurde het erg lang voor er antwoord kwam op vragen. Vond dit allemaal erg vervelend.
De hordeur op zich is van goede kwaliteit en ben er zeker blij mee
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
29-06-2019
13-09-2019
Levering liet erg lang op zich wachten. Er werd niet gecommuniceerd dat de levering later werd.
Het plissehor is van matige kwaliteit en het systeem loopt niet soepel.
Gevraagd om service, maar de enige reactie was het verzoek een retourformulier in te vullen. Daar volgende een automatisch antwoord op en daarna werd het stil... het service verzoek is verder nooit in behandeling genomen.
1.33
Slecht

horrentotaal.nl antwoordt: 17-10-2019
Beste klant, wij gaan contact met u opnemen zodat uw klacht in behandeling genomen gaat worden. Team Horrentotaal.

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
29-07-2019
08-09-2019
Nvt
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
01-08-2019
05-09-2019
Omdat het augustus was, had ik specifiek gevraagd wat de levertijd was i.v.m. eventuele vakantiesluiting. Nee, als ik meteen bestelde zou de levertijd 10 werkdagen zijn. Fijn dacht ik, dan zit ik maar 2 weken zonder hordeur. Mis, het werd welgeteld 4 weken
Product voldoet verder aan de verwachtingen, jammer alleen dat de kunststof eindstukken zwart zijn, terwijl al het aluminium wit is.
2.33
Matig

horrentotaal.nl antwoordt: 17-10-2019
Onze welgemeende excuses voor de opgelopen vertraging, Fijn dat u tevreden bent over ons product. Team Horrentotaal.

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
01-07-2019
02-09-2019
Horrentotaal is Horrorverhaal De hele maand juli bezig geweest om een hordeur geleverd te te krijgen. Ik heb gemaild, ge-appt en gebeld. Initiatief moest steeds van mij uit komen. Op het laatst blijkt de deur ook nog eens te zijn verongelukt tijdens transport. Uiteindelijk geleverde deur is scheef en sluit bijzonder moeilijk. Foto van de deur per app gestuurd. Daarna nooit meer iets gehoord...
1.00
Slecht

horrentotaal.nl antwoordt: 17-10-2019
Onze welgemeende excuses voor het ongemak, ik ga contact met u opnemen om dit netjes met u op te lossen. Team Horrentotaal.

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
31-07-2019
02-09-2019
Levering werd twee weken uitgesteld en was wat onduidelijk. Verder wel topproduct en goeie service
4.67
Uitstekend

horrentotaal.nl antwoordt: 17-10-2019
Fijn om te horen. Team Horrentotaal.

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
14-06-2019
30-08-2019
Product staat al bijna 2 weken op productie 2 .. ik zou op de hoogte gehouden worden via email maar helaas niet gebeurt. zelfs na een belletje het antwoord van mijn collega's zijn druk bezig met mailtjes de deur uit te doen .. helaas ook niets gehad..
Uit eindelijk product binnen gehad. Niets van wat ik er van verwacht heb. Na mailing met het bedrijf geen reacties meer gekregen.
1.00
Slecht

horrentotaal.nl antwoordt: 17-10-2019
Beste Klant, wij hebben u 18 juli een e-mail toegestuurd waarop wij geen reactie hebben ontvangen. U mag contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken voor een passende oplossing. Team Horrentotaal.

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
16-07-2019
28-08-2019
Supersnelle service, horren voor onze caravan precies op tijd geleverd voor vertrek zoals afgesproken. Makkelijk te bevestigen, heel erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
27-08-2019
Eenvoudige en overzichtelijke website met duidelijke instructie en scherpe prijs Vertraging door de drukke zomerperiode. Hierover netjes geinformeerd met een telefoontje en er werd gevraagd of ik de bestelling wilde annuleren.
Helaas had ik een foute afmeting doorgegeven. De hor werd kosteloos in de fabriek ingekort. Deze hebben we zelf naar de fabriek gebracht en was dezelfde middag klaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
26-08-2019
Complimenten dat jullie ons steeds op de hoogte hebben gehouden ivm levering tijdens vakantieperiode,. De levering kwam ons niet uit, ondanks onze reactie daarop én mail werd er tóch geleverd op de dag dat we niet thuis waren. Jammer...maar de hor bevalt ons prima. Wij gaan weer bij jullie bestellen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
25-06-2019
26-08-2019
De horren passen niet. De ter vervanging opgestuurde horren nog minder. Reactie van horrentotaal blijft al weken uit.
1.67
Matig

horrentotaal.nl antwoordt: 17-10-2019
Beste Klant, we hebben dit netjes met u opgelost. Team Horrentotaal.

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
16-07-2019
25-08-2019
de levertijd was erg lang
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
02-07-2019
25-08-2019
De fout in de levering werd pas na twee telefoontjes èn twee retourformulier commentaren.
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
25-08-2019
Lange wachttijd slecht communicatie op het einde
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
10-04-2019
24-08-2019
en al 4 maanden bezig met een oplossing van een klacht, maar het lijkt wel of de firma failliet is. krijg geen reactie meer.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
23-08-2019
Na 2 weken bericht dat de bestelling vertraagd was
1.33
Slecht

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
23-08-2019
slechte kwaliteit niet afgewerkt hoeken zijn als messen en beschadigd het raam plus retour sturen duurt eeuwen we zijn er nog steeds mee bezig waardeloos bedrijf dus
1.00
Slecht

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
23-08-2019
slechte service, houden zich niet aan levertijden en spreken elkaar tegen in mail en berichtgeving.Telefonisch niet bereikbaar
Ik ben al een maand bezig om een bestelling te krijgen en telkens krijg ik een standaard mail of mail dat de bestelling wordt geleverd en een paar dagen later weer een standaard mail met daarin een vraag om begrip van vertraging.
Voor mij nooit meer een bestelling hier.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
22-08-2019
Levering binnen4 dagen is niet gelukt het werden bijna 14 dagen. Wel een mail gekregen met excuus voor de vertraging
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
22-08-2019
Gebrekkige info over de leverdag en vertraging in de levering door de transporteur.
Het product zelf is prima
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
22-08-2019
Ik werd netjes gebeld dat de levering iets langer duurde. Of ik mijn geld liever terug wilde. Ik heb gewacht.
Hor was makkelijk te plaatsen. Het A4-tje met instructies stelde echter niets voor maar ik via de site de handleiding gevonden waardoor het prima te plaatsen was.
Ik ben heel blij met mijn aankoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
21-08-2019
Snelle levering en super sterke kwaliteit, dit noem je waar voor je geld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
21-08-2019
Producten zijn goed, en netjes afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
21-08-2019
Wat vertraging met de productie/levering, maar begrijpelijk in de zomer. Goede hor. Kleur perfect. Past goed. Dus tevreden. Bezorging was volgens aangegeven tijd per sms en email. Horrentotaal communiceert oké, maar het kan beter of sneller om te informeren over de vertraging.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
21-08-2019
Veel later levertijd dan op website van 3 dagen. Moest navragen en kreeg een reactie dat door de drukte is de levertijd vertraagd. Een min punt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
21-08-2019
Levering duurde langer dan beloofd, maar je werd op de hoogte gehouden en geinformeerd dat het langer zou duren.
Product is goed. Past goed en ziet er mooi uit.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
21-08-2019
Prijs en kwaliteit van de producten waren uitstekend. Zoals gelezen bij andere kopers, is de levertijd zoals aangegeven op de website niet representatief voor de werkelijke verzendtermijn. Als je hier geen problemen mee hebt, zijn de producten zeker aan te raden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
20-08-2019
zeer klantgericht en meedenkend, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
20-08-2019
de hor was op maat en netjes afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
20-08-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
18-07-2019
20-08-2019
Service een goed want op een vraag van mij heb ik nooit een antwoord gekregen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
19-08-2019
nog steeds niets gehoord wanneer het geleverd wordt.

wel een mail sturen of ik tevreden ben natuurlijk niet want er is nog niets geleverd.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
19-08-2019
Erg blij met de hor Meten en bestellen ging goed. Levertijd was wel later dan 3 dagen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
19-08-2019
Duidelijker zijn over levertijden na bestelling
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
19-08-2019
Het past perfect. Ziet er netjes uit en is stevig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
19-08-2019
We kregen een bericht dat rond 8.00 smorgens de leverancier zou komen. Daarna dat het een uurtje later zou worden, en uiteindelijk nog bijna anderhalf uur op levering moeten wachten. mijn studerende zoon was not amused op zijn zachts gezegd.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
19-08-2019
Goede en duidelijke webshop,
overzichtelijk en snel besteld. Paar dagen later 2 keurige horren geleverd.
Netjes verpakt en nette afwerking van de horren.
In klikken en klaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
19-08-2019
Verkeerde hor geleverd gekregen. Dit direct aangegeven en contact gehad met de klantenservice, na deze melding is het moeilijk communiceren, ook na herhaaldelijk versturen van div aanmaning mails nog steeds geen juiste hordeur geleverd gekregen en de verkeerde hor is nog niet opgehaald.
1.33
Slecht

horrentotaal.nl antwoordt: 23-08-2019
Dit is natuurijk niet de bedoeling, Ik zal zorgen dat u vandaag nog gebeld wordt en dat alles met u wordt opgelost.

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
19-08-2019
Leverdatum was bijna 2 weken. Maar goed produkt. Zijn ook op de hoogte gehouden dat de levering later werd. Maar vind dat ze dan niet moeten adverteren binnen 3 of 4 dgn. Dan krijgen ze ook minder klachten.
4.00
Goed

horrentotaal.nl

Contact
Expeditieweg 14-6
6657 KL Boven Leeuwen
Nederland
info@horrentotaal.nl
horrentotaal.nl
Winkel-exploitant
Horrentotaal B.V.
Expeditieweg 14-6
6657 KL Boven Leeuwen
Nederland
Handelsregister
KvK 71519386
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Arjan Raemakers
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horrentotaal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.