Certificaat voor horrentotaal.nl

No. X883B4E3D87BCB8A5753E02B7389F8AF0
 

Geldig vanaf
21-09-2017
Geldig tot
20-09-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor horrentotaal.nl



Goed

4.08/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 518 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft horrentotaal.nl al 709 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
20-05-2019
Randen scherp van aluminium. Op site staat geschreven levering in 5 werkdagen maar duurde min 2 weken
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
Dit is inmiddels mijn 2e bestelling. En nog altijd dik tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
19-05-2019
Ik kan er nog niks van zeggen ik heb na 12 dagen niks ontvangen pas als ik het ontvangen heb en gemonteerd zal ik een beoordeling geven
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
19-05-2019
Eindelijk geen last meer van muggen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
19-05-2019
Prima product en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
18-05-2019
Levering was wat vertraagd, maar dat werd goed gecommuniceerd. Perfect passende hor, zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
18-05-2019
De Inzethorren werden niet op tijd geleverd maar werd daarvan keurig op de hoogte gebracht en wanneer ze wel werden geleverd.
De geleverde horren pasten netjes al met al een positieve ervaring.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
17-05-2019
Als test 1 uur besteld omdat de Luxaflex horren van de lokale dealer toch wel erg duur uitvielen. Nu de eerste hor binnen gekregen en die bevalt super. Kwaliteit lijkt goed en klikte er erg makkelijk in. Gister dus nog maar 5 extra horren besteld voor de rest van het huis. Hopelijk gaat het bij deze bestelling net zo soepel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
17-05-2019
Ik kan het product niet beoordelen want de levering laat op zich wachten.
28 april bestelling geplaatst.


Nu geprobeerd contact te krijgen maar krijg geen reactie....
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
17-05-2019
Prima hor, gemakkelijk te bevestigen, goede oplossing
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
17-05-2019
Leveringsstatus was dat ik afwezig was terwijl ik wel thuis was. Via WhatsApp mijn beklag gedaan en de volgende dag alsnog afgeleverd. Echter, de draainokken ontbraken. Weer melding gemaakt en deze zouden ze nasturen. Na 2 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Weer melding gemaakt, wordt weer nageleverd. Maar volgende dag nog steeds geen draainokken ontvangen. Duurt mij echt veel te lang allemaal.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
16-05-2019
Ik kan niet klagen over de kwaliteit van de horren en de levering. Ik heb echter een fout gemaakt door de maat op te nemen met blijkbaar een ander meetinstrument dan door de maker is gebruikt. bij ontvangst gemeten met een ander meetinstrument zijn ze precies geleverd volgens de bestelde maat, echter nu passen ze niet. ze zijn iets te groot. jammer. eigen fout en denk ik niets meer aan te doen?
4.67
Uitstekend

horrentotaal.nl antwoordt: 17-05-2019
Dat is inderdaad erg jammer. Gelukkig, kunnen wij ze voor u inkorten. Stuur ons even een appje op WhatsApp dan maken we een afspraak.

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
16-05-2019
Gewoon geweldig, goed advies via WhatsApp, snelle levering en perfect passend product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
15-05-2019
Hor is mooi. Krijg nu alleen de klink niet helemaal naar beneden als ik kiepkantelraam dicht doe. Mss te strak in kozijn geplaatst?
4.00
Goed

horrentotaal.nl antwoordt: 16-05-2019
Wanneer de hendel van het raam niet meer sluit als de hor geplaatst is kan dit te maken hebben met het afstellen van de draainokken. Deze nokken bevinden zich rondom het raam en kunnen meestal afgesteld worden door middel van een Torx- of inbussleutel. Mocht u een ander type kozijn hebben u kunt dan de informatie vinden op de site van de fabrikant van het kozijn. Lukt het niet? Bel ons gerust

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
15-05-2019
Precies op maat hreeldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
15-05-2019
Makkelijk bestellen, Levering was goed. Bij openen pakket bleek dat 1 hor wat uit de rand gegaan was (wellicht door transport). Ik kon deze er overigens vrij makkelijk en netjes weer in maken.
4.00
Goed

horrentotaal.nl antwoordt: 17-05-2019
Ook transportschade nemen wij voor onze rekening dus mocht u niet tevreden zijn de hor dan lossen we dit uiteraard voor u op en hoeft u dat natuurlijk niet zelf te doen. Wij gaan voor vijf sterren

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
14-05-2019
Gewoon redelijk spul naar waarde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
14-05-2019
De levering ging drie keer fout. Bleek een systeemfout te zijn. Maar ben wel drie keer voor niets thuis gebleven/vrij genomen.

Het oplossen van de leveringsfout ging uitstekend. Goede service en bereikbaarheid. Ondanks alles ga ik volgende keer weer bij Horrentotaal bestellen.
3.67
Goed

horrentotaal.nl antwoordt: 16-05-2019
Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. We hebben de fout samen met de transporteur opgespoord en het is verholpen. Erg vervelend dat u hier veel hinder door heeft ondervonden. Fijn te horen dat uw tevreden bent met de producten en onze service.

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
14-05-2019
Uitstekende kwaliteit. Past uitstekend. Mooi afgewerkte horren. We zijn er erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
13-05-2019
Behulpzaam en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
13-05-2019
De horren zijn geleverd. Het product ziet er goed uit en is eenvoudig te plaatsen. Helaas past 1 hor niet en die wordt nu terug gestuurd en aangepast. Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
31-03-2019
13-05-2019
Hor sluit niet mooi aan en gaapt 2cm in het midden. Reactie is: valt binnen de norm. Belachelijk

Update:
Een week geleden zag ik een reactie dat ze het gingen oplossen, inmiddels nog steeds NIETS vernomen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
12-05-2019
Levering binnen de gestelde termijn. Product is naar wens en makkelijk te installeren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
12-05-2019
Levering ging helemaal goed. De producten zijn goed voor die lage prijs. De service vond ik op zich goed, maar één minpuntje: door de drukte duurde het wat langer en dat wisten we niet. Toen we erachteraan mailden, werd het ons wel verteld, maar ze hadden dit beter uit zichzelf vast kunnen melden.
4.33
Goed

horrentotaal.nl antwoordt: 13-05-2019
Dat is inderdaad niet mooi. Wij proberen dit altijd voor te zijn. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en bedankt voor uw feedback.

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
12-05-2019
Ik ben erg tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
10-05-2019
Zeer snelle terugkoppeling op vraag via whats app en daarna mooi geleverd en ze passen perfect
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Gewoon vijf werkdagen, mooie kwaliteit ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Langs geweest bij Horrentotaal, wat een leuk bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Bij ons en bij onze buren was alles gelukkig snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Netjes op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
08-05-2019
Ziet er netjes uit . Snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
08-05-2019
Na iets meer als 1 week horren ontvangen. Zien er goed uit en pasten perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
20-04-2019
08-05-2019
Levering was niet binnen 5 werkdagen, zoals vermeld staat. Wel binnen twee weken, en dat was ook prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
20-04-2019
08-05-2019
Niet adverteren met drie dagen levertijd, Horrentotaal We zijn nu bijna drie weken verder en ik heb nog steeds niets in huis. Wees gewoon duidelijk op je website; als er productieproblemen/vertragingen zijn maak dit dan vooraf kenbaar en niet nadat een klant al betaald heeft.
2.00
Matig

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
08-05-2019
Fantastische service. Hier kunnen andere webwinkels nog wat van leren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
07-05-2019
Wij zouden de bestelling ophalen en kregen daardoor korting. Toen de order klaar was werd verteld dat het ophaaladres veel verder weg was dat het niet in de showroom opgehaald worden.
Omdat wij niet zo ver wilden rijden en dat niet was aangegeven is de bestelling alsnog kosteloos verzonden.
5.00
Uitstekend

horrentotaal.nl antwoordt: 08-05-2019
We lossen het graag netjes op Bedankt voor jullie beoordeling. We hebben het aangepast zodat hierover voortaan geen misverstanden meer ontstaan.

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
07-05-2019
Na 5 werkdagen ontvangen. Super product. Heb meteen een 2e bestelling geplaatst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
07-05-2019
Hor was verkeerde opgemeten door mijzelf, maar is kosteloos op de juiste maat gemaakt. Kwaliteit hor is prima binnenkort de volgende bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Hadden een fout gemaakt in onze bestelling en werden erg vriendelijk geholpen. Werd met ons meegedacht en alles is perfect gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Op aanraden van onze buren hier besteld en wij zijn er helemaal blij mee
5.00
Uitstekend

horrentotaal.nl

horrentotaal.nl werd op 21-09-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Expeditieweg 14-6
6657 KL Boven Leeuwen
Nederland
info@horrentotaal.nl
horrentotaal.nl
Winkel-exploitant
Horrentotaal B.V.
Expeditieweg 14-6
6657 KL Boven Leeuwen
Nederland
Handelsregister
KvK 71519386
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Arjan Raemakers
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met horrentotaal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.